Sivi laki so full hecni. Meni so bili najprej prav grdi, vendar pa ko enkrat vidiš kako fajn se večina barv ujema s sivo in rad konadiraš, bi jih najraje začela kar zbirati.
^^zanimivi.
Sivkoti so pri meni na kar priljubljenem mestu po številu Zdaj pa, gejbika, čisto iskreno.A obstaja barva, kombinacija, ki je še nisi poizkusila? (iz tega odštejem gelirane nohte in kiči miči 3D dodatke)...
gejba- lep sivko, ampak meni spet brez konada lepši
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Zelo lepi rjavi odtenki. Me pa zanima kako ste kaj punce zadovoljne z obstojnostjo Essence lakcev za nohte. Si neznansko zelim kak lak za nohte v taksni barvi, pa do sedaj se nisem naletela na "the" odtenek.
Govoris o obstojnosti na nohtih na rokah ali na nogah? Koliko dni priblizno ostane neposkodovan? Sama si na rokah le redko nalakiram nohte saj se mi lak dosti hitro odkrusi. Je pa res, da sem dovolj lena, da ne uporabljam rokavic za umit vsak drugi kozarec ali kaj malega pobrisat po stanovanju...
Na rokah mi v poprečju zdržijo v poprečju 4-5 dni. Potem so pa konice že tako zlizane, da je skrajni čas, da ga zamenjam. Čeprav ponavadi menjam lak vsaj vsak drug dan, tako da redko testiram maksimalno obstojnost.
Sta pa obvezna kvaliteten podlak in nadlak ... to pa od Essence za moje pojme niso.