Almost every men used to ask his mother,” How can I find the right women for
me? And she would answer, don’t worry about finding the right women
–concentrate on becoming the right man.
Maybe it's not my weekend, but it's gonna be my year.
Kika jaz sem to kopirala z neta in nisem niti gledala da je ena črka preveč, ampak ker ste nekateri tako pametni, da morate vsako črko popravljat, svaka vam čast, verjetno imaš celo diplomo iz angleščine glede na zavijanje z očmi !
In tebi ni jasno, ko to preberes, da je narobe?
Osnovnosolska anglescina zadostuje za to.
Jst tut zavijam z ocmi, ko vedno znova najdem folk, ki ne zna osnovnosolskega nivoja anglescine, matematike, fizike in biologije.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
emanuela napisal/-a:Alo, iz Ptuja si....ne repenči se, da ne bomo pustile slabega vtisa (glede na še eno iz istega kraja, ki je imela neke finte)
Moje os. na msn je identično mojemu podpisu...
in v čem je problem če sem iz Ptuja? Oprosti ampak Emanuela, če imaš ti probleme z ljudmi iz Ptuja , sicer ne vem kako ker si tudi sama s Ptuja jih žal z mano ne boš imela, ker nimam nič proti tebi in ostalim ter upam, da bomo po tem končali z vsem skupaj
lp!
I'll never be the same - if we ever meet again ,won't let you get away , if we ever meet again
MaLicKa* napisal/-a:ampak ker ste nekateri tako pametni, da morate vsako črko popravljat, svaka vam čast, verjetno imaš celo diplomo iz angleščine glede na zavijanje z očmi !
Ciljala sem na tole pametovanje.Nič nimam proti ljudem iz Ptuja (halo, na nek način še vedno živim tam) proti takšnemu odnosu pa imam marsikaj, takole na splošno...
Zdaj pa po dolgem času NACI na tole, ostalo lahko rešimo po zs-jih, če je kaj.Da ne bomo kregane
“A girl should be two things: classy and fabulous.”
“Fashion is not something that exists in dresses only. Fashion is in the sky, in the street, fashion has to do with ideas, the way we live, what is happening.” Coco Chanel