Karakterji za trajno zvezo

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

Jst pripadam vecinski skupini... privlacne so mi zenstvene zenske. Ni mi vsec pretirano agresivno, mosko obnasanje.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Teksas, ZDA

Neprebrana objava Napisal/-a Alwaleed »

delusional napisal/-a:oba sta submisivna kolikor se spomnim.

A nisi rekla, da se ne spomniš? Si morala pojest kakšno tableto, da se ti je spomin opomogel :D

delusional napisal/-a:torej niso vedno nasprotja skupaj.

Pri nama je tako, kot sem že prej napisal. Po vrednotah sva si podobna, po karakterjih pa komplementarna. Kjer sem jaz agresiven, je ona mirnejša. Kjer njej zmanjka potrpežljivosti, sem jaz bolj strpen. Kjer mi manjka občutka, ima ona več posluha. Na tak način dobro delujeva.

Tvoje vztrajanje, da bi opredelila najin odnos z neko dominantno-submisivno dinamiko, je pa transparenten poskus, da bi mi vrnila, ker sem napisal, da si možat karakter. Take igrice se mi zdijo brezveze. Ti imaš pač zelo agresiven karakter. Ali lažem?

Če ti bolj ustreza, lahko dodam, da je tvoja manipulativnost čisto ženska. :)

delusional napisal/-a:mogoče pa se najde kak res macho macho man zame, ki išče enakovredno partnerico, ne pa eno, ki bo podpirala njegov krhki ego.

Ah, muca maca. Ti imaš sama krhek ego. Če ne bi bil tako občutljiv, ga ne bi zavijala v deset ovojev in pokazala svoje nežne plati samo tistemu, ki se dolgo trudi.

Samozavest je v tem, da se izpostaviš, razgališ svoj jaz, se odpreš svetu v vsej svoji ranljivosti. Ne pa v tem, da zakleneš svoj srček v sef, ker je preveč nebogljen, da bi se ga lahko kak vetrič dotaknil. :)
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

whatever.
tudi jaz ne razumem tvoje poliamorije in poleg tega da imaš ženo, hočeš še z vsako žensko ki jo posexaš razvit nek odnos in čustva in ne moreš sexat z neznankami, ki jih ne poznaš dobro.
midva sva opravila že lani.
Moj odgovor je še vedno NE :P
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ko bi ti vedela, kako si predvidljiva. :) Imaš občutljive gumbe, na katere folk ne sme pritisnit. Če kdo na kak tak gumb pritisne, se odzoveš tako, da poskušaš naključno pritisnit čim več gumbov tistega, ki te je zmotil.

To ni odraz samozavesti, temveč je odraz pretirane občutljivosti.

Odraz samozavesti bi bil, če bi o napisanem premislila in odgovorila, da se strinjaš ali ne. Saj če ni res, se ti ni treba obremenjevati. Če je res, potem ti pa samo koristi.

Isto to zdaj, kar si popravila v sporočilu, da bi izpadlo, da te skušam dol dat ali nekaj. :) Umm, aha. Mogoče enkrat, ko boš nehala bit do zob oborožena :D

No, res. Nič slabega ti ne mislim. Želim ti samo, da razviješ pravo samozavest. Ko jo boš imela, tvoja militantnost ne bo več potrebna.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 17. Avg. 2010 0:19, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

se strinjam z vsem. si pravi psiholog. ampak najprej pomagaj sebi.

ker malo bolj vem s kom se pogovarjam, od večine folka, ki te ima za boga v temi "Odprta zveza" in se sprašujejo kdo zaboga je ta Alwaleed... se bom vzdržala nadaljnjih komentarjev in sploh debat s tabo... in to celo brez žaljenja. papa
Alwaleed
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Saj me ne poznaš. Par dni sva bila frienda na FB, dokler se nisva spričkala.

Upam, da me noben nima za boga. Ker če me imajo, potem je moj oltar sila zanemarjen, porkamadona. :D
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

Mahagonij napisal/-a:Jst pripadam vecinski skupini... privlacne so mi zenstvene zenske. Ni mi vsec pretirano agresivno, mosko obnasanje.

Ne lup se mi razmišlat in komplicirat, zato se bom kr pod tole podpisal!
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

A se tebi sploh še kej v življenju lup odkar te je tista,ki ti je pred kratkim pisala, zapustila?

takim jst sam rečem: ubit se pejt!

evo, pa je milina.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Kak zlati srček si, da te tako skrbi zame. LOL. Brez skrbi, voljo do življenja mam veliko.

Aja pa zapustil sem jo jaz, če že pišeš piši tako kot je res, če pa nimaš pojma bodi raje tiho. In msg... a veš, da me je prou očistu in razbistril^^
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

ah ja ... :roll: na koncu vsi zmer trdijo da so ONI tisti, ki so NJO zapustili.

sej bo. če ne boš pa životaril.
Uporabniški avatar
Led Zeppelin
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Led Zeppelin »

delusional napisal/-a:nasplošno opažam, da moški za resno zvezo iščejo ženske, ki se jih ne bojijo. ki so obvladljive, ki niso preveč samozavestne, ki so skromne, včasih srčkane, umirjene, ki ne izstopajo. ki se ne derejo, pizdijo, ki so bolj tihe. v glavnem brez lastnosti, ki veljajo za "moške".

jap,tišja ženska-manj problemov,ponavadi :D

Sem fen,ženstvenih žensk,ne maram,da se vpije,mlat,pljuva k kak kavbojc,besednjak pa spominja na kakega gradbinca,ki je ravnokar prišel iz Stožic.
A,ta ženstvenost,mora imeti neko mejo,ne maram žensk,ki so tihe povrhu vsega še totalno podredljive,ter najpomembneje,da so brez mnenj ( :evil: ).Lahko je tiha,ampak mora imeti glas,ki se lahko sliši,in mora imeti vsaj kanček agresivnosti,da se mi ne bi bilo treba bati,k bi šla kam.
In ja mnenja,če se sam kima,je narobe.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

IloveCoffee :bussi:

Nekatere smo pač mile po naravi (včasih tudi preveč) in ne igramo in ja moškim je všeč če je ženska nežna in ženstvena (razen na določenih področjih :twisted: ).
Sicer pa ima vsak svoj okus in poskušamo najti karakter s katerim se čim bolj ujemamo in dopolnjujemo.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

LedZeppelin napisal/-a:
jap,tišja ženska-manj problemov,ponavadi :D

Sem fen,ženstvenih žensk,ne maram,da se vpije,mlat,pljuva k kak kavbojc,besednjak pa spominja na kakega gradbinca,ki je ravnokar prišel iz Stožic.
A,ta ženstvenost,mora imeti neko mejo,ne maram žensk,ki so tihe povrhu vsega še totalno podredljive,ter najpomembneje,da so brez mnenj ( :evil: ).Lahko je tiha,ampak mora imeti glas,ki se lahko sliši,in mora imeti vsaj kanček agresivnosti,da se mi ne bi bilo treba bati,k bi šla kam.
In ja mnenja,če se sam kima,je narobe.

Tole....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

purple_rain napisal/-a:Temu jz rečem "ženskost" oz. celo "milina"/"gracijoznost", ki je dejansko skor manjka, se mi zdi..neki najhujšega mi je pa glasna, vulgarna (glasna = vulgarna, zame) ženska..

Točno. To je ful ful grdo.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Men se zdi neka normalna sredina najboljša. Tko kokr mi ni do tega, da bi bil eni punci dan in noč hrbtenica, mi tut ni do tega, da bi se mogu z eno skos prepirat in uveljavljat svoj prav. Oboje je odvečen stres, ki ga prinaša lajf že če odšteješ čisto vse medosebne odnose.

Če je pa bipolarna naj bo pa zajebana v službi in doma srček xD

Vulgarno obnašanje pa na žensko ne paše, tisto ekstremno če smo odkriti tut na moškega ne, če ma IQ več k 80 in ne dela na gradbišču.
Odgovori