Karakterji za trajno zvezo
delusional napisal/-a:oba sta submisivna kolikor se spomnim.
A nisi rekla, da se ne spomniš? Si morala pojest kakšno tableto, da se ti je spomin opomogel

delusional napisal/-a:torej niso vedno nasprotja skupaj.
Pri nama je tako, kot sem že prej napisal. Po vrednotah sva si podobna, po karakterjih pa komplementarna. Kjer sem jaz agresiven, je ona mirnejša. Kjer njej zmanjka potrpežljivosti, sem jaz bolj strpen. Kjer mi manjka občutka, ima ona več posluha. Na tak način dobro delujeva.
Tvoje vztrajanje, da bi opredelila najin odnos z neko dominantno-submisivno dinamiko, je pa transparenten poskus, da bi mi vrnila, ker sem napisal, da si možat karakter. Take igrice se mi zdijo brezveze. Ti imaš pač zelo agresiven karakter. Ali lažem?
Če ti bolj ustreza, lahko dodam, da je tvoja manipulativnost čisto ženska.

delusional napisal/-a:mogoče pa se najde kak res macho macho man zame, ki išče enakovredno partnerico, ne pa eno, ki bo podpirala njegov krhki ego.
Ah, muca maca. Ti imaš sama krhek ego. Če ne bi bil tako občutljiv, ga ne bi zavijala v deset ovojev in pokazala svoje nežne plati samo tistemu, ki se dolgo trudi.
Samozavest je v tem, da se izpostaviš, razgališ svoj jaz, se odpreš svetu v vsej svoji ranljivosti. Ne pa v tem, da zakleneš svoj srček v sef, ker je preveč nebogljen, da bi se ga lahko kak vetrič dotaknil.

- delusional
- Cosmopsiho
Ko bi ti vedela, kako si predvidljiva.
Imaš občutljive gumbe, na katere folk ne sme pritisnit. Če kdo na kak tak gumb pritisne, se odzoveš tako, da poskušaš naključno pritisnit čim več gumbov tistega, ki te je zmotil.
To ni odraz samozavesti, temveč je odraz pretirane občutljivosti.
Odraz samozavesti bi bil, če bi o napisanem premislila in odgovorila, da se strinjaš ali ne. Saj če ni res, se ti ni treba obremenjevati. Če je res, potem ti pa samo koristi.
Isto to zdaj, kar si popravila v sporočilu, da bi izpadlo, da te skušam dol dat ali nekaj.
Umm, aha. Mogoče enkrat, ko boš nehala bit do zob oborožena
No, res. Nič slabega ti ne mislim. Želim ti samo, da razviješ pravo samozavest. Ko jo boš imela, tvoja militantnost ne bo več potrebna.

To ni odraz samozavesti, temveč je odraz pretirane občutljivosti.
Odraz samozavesti bi bil, če bi o napisanem premislila in odgovorila, da se strinjaš ali ne. Saj če ni res, se ti ni treba obremenjevati. Če je res, potem ti pa samo koristi.
Isto to zdaj, kar si popravila v sporočilu, da bi izpadlo, da te skušam dol dat ali nekaj.

No, res. Nič slabega ti ne mislim. Želim ti samo, da razviješ pravo samozavest. Ko jo boš imela, tvoja militantnost ne bo več potrebna.
Zadnjič spremenil Alwaleed, dne 17. Avg. 2010 0:19, skupaj popravljeno 1 krat.
- delusional
- Cosmopsiho
se strinjam z vsem. si pravi psiholog. ampak najprej pomagaj sebi.
ker malo bolj vem s kom se pogovarjam, od večine folka, ki te ima za boga v temi "Odprta zveza" in se sprašujejo kdo zaboga je ta Alwaleed... se bom vzdržala nadaljnjih komentarjev in sploh debat s tabo... in to celo brez žaljenja. papa
ker malo bolj vem s kom se pogovarjam, od večine folka, ki te ima za boga v temi "Odprta zveza" in se sprašujejo kdo zaboga je ta Alwaleed... se bom vzdržala nadaljnjih komentarjev in sploh debat s tabo... in to celo brez žaljenja. papa
-
- Komunikatorka
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Komunikatorka
- delusional
- Cosmopsiho
- Led Zeppelin
- Cosmopsiho
delusional napisal/-a:nasplošno opažam, da moški za resno zvezo iščejo ženske, ki se jih ne bojijo. ki so obvladljive, ki niso preveč samozavestne, ki so skromne, včasih srčkane, umirjene, ki ne izstopajo. ki se ne derejo, pizdijo, ki so bolj tihe. v glavnem brez lastnosti, ki veljajo za "moške".
jap,tišja ženska-manj problemov,ponavadi

Sem fen,ženstvenih žensk,ne maram,da se vpije,mlat,pljuva k kak kavbojc,besednjak pa spominja na kakega gradbinca,ki je ravnokar prišel iz Stožic.
A,ta ženstvenost,mora imeti neko mejo,ne maram žensk,ki so tihe povrhu vsega še totalno podredljive,ter najpomembneje,da so brez mnenj (

In ja mnenja,če se sam kima,je narobe.
Cause the sweetest kiss I ever got, is the one I've never tasted.
LedZeppelin napisal/-a:
jap,tišja ženska-manj problemov,ponavadi![]()
Sem fen,ženstvenih žensk,ne maram,da se vpije,mlat,pljuva k kak kavbojc,besednjak pa spominja na kakega gradbinca,ki je ravnokar prišel iz Stožic.
A,ta ženstvenost,mora imeti neko mejo,ne maram žensk,ki so tihe povrhu vsega še totalno podredljive,ter najpomembneje,da so brez mnenj ().Lahko je tiha,ampak mora imeti glas,ki se lahko sliši,in mora imeti vsaj kanček agresivnosti,da se mi ne bi bilo treba bati,k bi šla kam.
In ja mnenja,če se sam kima,je narobe.
Tole....
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
-
- Komunikatorka
Men se zdi neka normalna sredina najboljša. Tko kokr mi ni do tega, da bi bil eni punci dan in noč hrbtenica, mi tut ni do tega, da bi se mogu z eno skos prepirat in uveljavljat svoj prav. Oboje je odvečen stres, ki ga prinaša lajf že če odšteješ čisto vse medosebne odnose.
Če je pa bipolarna naj bo pa zajebana v službi in doma srček xD
Vulgarno obnašanje pa na žensko ne paše, tisto ekstremno če smo odkriti tut na moškega ne, če ma IQ več k 80 in ne dela na gradbišču.
Če je pa bipolarna naj bo pa zajebana v službi in doma srček xD
Vulgarno obnašanje pa na žensko ne paše, tisto ekstremno če smo odkriti tut na moškega ne, če ma IQ več k 80 in ne dela na gradbišču.