delusional napisal/-a:v bistvu sm ljubosumna, k mi tipi razlagajo, k so bli v vezi s kako punco, pa sta bla v tuniziji, egiptu - tam je bil prakitčno že vsak par. samo jaz sem mela tako bednega tipa, da sem videla z njim samo Hrvaško.
Horus napisal/-a:miikena napisal/-a:Če pa človek neki nabija, kolk rad potuje & kako bi rad svašta od sveta vidu, zgolj da bi naredu nek vtis (al kdo-bi-vedu-zakaj), na koncu se pa izkaže, da se mu dlje od Splita ne da peljat, je blo pa to pač neko brezvezno pretvarjanje. In ako je bla to ena od lastnosti, na katero si se na začetku zapalil, pa se pol izkaže za totaln fejk, more bit res bedno.
Če se ženska kaže ful horny, po par mesecih pa jo vse mine, je to ravno tako pretvarjanje. V bistvu še slabše. Potovanja koštajo dinar, sex pa je zastonj.
In tudi jaz rad potujem in bi rad svašta od sveta vidu. To pa ne pomeni, da bom samo zaradi ženske kar naenkrat začel ful potovati. Vse ob svojem času. Uni, ki so pa dali pol sveta že skoz, pa še toliko bolj imajo pravico rečt, da se jim preprosto več ne da. In tu ni nobenega pretvarjanja ampak kera prva pride, prva potuje, in če si zamudila, si pač zamudila.