Mahagonij napisal/-a:HTC hero. Sm mislu kej zanjga razvijat, samo sploh nimam nobene ideje kaj bi bla dobra aplikacija zanjga.
Zaenkrat še vedno ni veliko slo android aplikacij, tako da kakšna lokalna vedno prav pride Kak app za Liffe bi bil fajn. Mislim, da ima Mobitel pravkar nek natečaj za razvoj aplikacij Android, tako da počekiraj.
Libido. napisal/-a:Čeprav je moj Samsung S5230 še čisto vredu (ok, če ne štejemo par praskic je dobro ohranjen in odlično deluje!), sem ga danes zamenjala za Samsung B3410 Očitno ne zdržim več kot eno leto z istim telefonom (zadnjega sem imela celih 11 mesecev)
ta lepotec tud mene mika po 7.8. lahko vzamen nov telefon, tako da upam da ga bojo imeli na zalogi
Libido. napisal/-a:Čeprav je moj Samsung S5230 še čisto vredu (ok, če ne štejemo par praskic je dobro ohranjen in odlično deluje!), sem ga danes zamenjala za Samsung B3410 Očitno ne zdržim več kot eno leto z istim telefonom (zadnjega sem imela celih 11 mesecev)
ta lepotec tud mene mika po 7.8. lahko vzamen nov telefon, tako da upam da ga bojo imeli na zalogi
Samsung Loverka, vrži oko še na Samsung Galaxy S, ki je trenutno sicer razprodan, ampak ga dobijo spet konec tega meseca ali pa prve dni septembra. Lahko ga pa tudi zmagaš v natečaju (Ustvarjalno poletje), samo ti ne dam sem linka, da ne bo reklama.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
ka bi dala za Sony ericsson Xperia sam tak telefon absolutno ni za v moje roke ko na nič ne znam pazit najprej bo treba izboljšat občutek za odgovornost pa pazljivost ...
I`m a good girl. I do everything a bad girl does but I do it good.