H&M

Novosti, trendi...
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^in pa ker ne mormo vedt kolk ljudi je že določeno oblačilo dalo nas in kje vse je že bilo..
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

jaz bi ga reklamirala. kakšno robo pa to prodajajo...
Uporabniški avatar
hautehippie
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a hautehippie »

Prodajajo zanič robo. :wink: Ne vem, zakaj se sploh čudite. Materiali so (razen organskega bombaža :top:) čista plastika, barvila zelo vprašljiva, vsak kos dobesedno smrdi, na kupu v trgovini pa še bolj.
Kako leto nazaj sem imela neke vrste "testno obdobje", ko se mi je zdelo, da je škoda zapravljat (pre)visoke vsote za obleke... Skratka, poskusila sem kupovat pretežno v H&M in podobnih trgovinah. Izkazalo se je, da so jopice iz H&M uničene po eni sezoni, bolj kvalitetne z moje omare pa zdržijo leta... Tako da v H&M kupujem le še bombažne majice za poleti, ki so po nekaj mesecih švicanja na +30 samo še za v smeti :)
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:16, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

H&M Pre-Fall:
Part 1
Part 2
Part 3
Part 4

Not bad.

Drugače pa nimam nobene slabe izkušnje z njihovimi oblačili, pa jih imam precej in nekatera že ogromno časa in z precej kilometrine.
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Abbey Lee Kershaw, Karmen Pedaru, Patricia van der Vliet, Bastiaan Ninaber in Josh Beech za H&M Divided Jesen 2010
Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika Slika
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Mene pa zanima vase mnenje. V H&M sem zadnjic videla eno full lepo obleko, ki je bila taka (le vzorec je drugacen....malo bolj fensi, al kako bi se izrazla...take vezane rozice so gor bež barve):

Slika

Full rada bi imela to obleko (se mi zdi fajn za kake priloznosti, kot so npr. poroke, kake vecerje ipd....), vendar vem, da bi najbolj zraven pasali cevlji z visoko peto. Jaz pa ne znam hodit v cevljih z visoko peto.
Se vam zdi, da bi zraven take obleke lepo izgledale tudi baletinke (nekaj takega)?

Slika

Verjetno ne ane....in tudi meni se zdi da zraven take fansi obleke ne gre drugega kot celvji s peto....
Kaj mislite ve?
Uporabniški avatar
haley
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a haley »

^^Men se zdijo kake lepe balerinke čist ok.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ja sem meni so tudi lepe....ampak ali pašejo skupaj s tisto elegantno oblekico, ki sem jo nalimala zgoraj?
Ne vem....nisem čisto 100%....

....moram še malo prespat... :?
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^kaj pa kake črne mal bolj elegantne s polno petko? al s takimi tud ne znaš hodit? vseeno je mal lažje, kot z navadnimi petkami...
Yada, yada, yada...
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Mah sej sm že razmišlala, da bi kupila ene čevle v petko, da se navadim.....sam v tistem času k bi se jst navadla hodit s petami, bi bla takale oblekca že čist out! :?

Brezveze pol...
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Polna peta je meni no go, ampak ok. Imam pa že raje balerinke. Kaj pa kaki nizki in preprosti sandalčki?
Npr.:

Slika Slika Slika Slika
Zadnjič spremenil *mala*, dne 06. Avg. 2010 17:15, skupaj popravljeno 1 krat.
Bunny.
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Bunny. »

V petah zna skor vsaka punca hodit. Js sm mela pete obute samo za valeto in maturanca pa nism nč posebi doma vadila in sm čist lepo hodila. Mela sm pa tm okol 8 cm pete. Res to pa ni noben problem. Za začetek si kupi čevlje s 5 cm peto in ti zagotavljam da boš znala hodit. Samo naj ne bo pretanka peta zaradi stabilnosti.
Uporabniški avatar
kikyca
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a kikyca »

^^sandalčki, ki jih je *mala* prilepla so full lušni... tud kaj takega bi šlo fajn zravn :) edino, če obvezno zaprte čevlje iščeš...
Yada, yada, yada...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Bunny. napisal/-a:V petah zna skor vsaka punca hodit.
Tako je, "skoraj" vsaka..

v-e-s-n-a, če nisi sigurna v kombinacijo "ti & petke" :D se NIKAKOR ne it silt z njimi, ker bi bil to(= punca, ki se matra s petkami) (vsaj zame) totalen not to wear. :D
Odgovori