tmis_ napisal/-a:In kako točno ima ta tvoj komentar veze s temo?
Takšno, da imajo nekateri precej obveznosti in skrbi, in da ni nujno, da je kaj narobe, če jim ni do sexa. Nekateri nimajo vsega časa na razpolago za uživanje, ampak imajo včasih precej naporen urnik.
FYI, naj omenim, da je fant že dalj časa na dopustu, torej ima čas in zaenkrat nima obveznosti. njegova največja skrb je ali bo jedel tunino pico ali zelenjavno.
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
McLarnovc napisal/-a:Ja pol pa nej ga pošlje v k***c....
aja? a zdaj bi ti pa mogli vsi ploskat ko si ti to ugotovil?
ko sem pa jaz napisala, da punca, ki hoče veliko več sexat kot tip v taki zvezi vztraja brezveze, si me imel pa za kaj vem kako že.
"faking" dvojna merila tu na tem forumu non stop.
(meni se pa vseeno lahko zdi to rahlo bolno, da tip na vrhuncu svoje spolne moči noče sexati po 3 tedne. če ni bolan, je pa eden izmed zelo redkih- tudi to sem že povedala. saj se samo ponavljam.) to je to.
Takšno, da imajo nekateri precej obveznosti in skrbi, in da ni nujno, da je kaj narobe, če jim ni do sexa. Nekateri nimajo vsega časa na razpolago za uživanje, ampak imajo včasih precej naporen urnik.
Js še vedno ne razumem, kaj ima to veze s temo. Ali ti res misliš, da tale tip ne seksa zato, ker nima časa?
dark.angel napisal/-a: Jaz bi ti predlagala da ga poskušaš vzburit s čim novim..npr. sexy spodnjim perilo.
To sexy spodnje perilo je očitno rešitev za vse možne posteljne težave, ker na tem forumu ne obstaja tema o seksu, v kateri bi ta butast predlog manjkal.
nisem reklad a je rešitev za vse posteljne težave ampak kdaj pa pomaga zbuditi naveličanega moškega in ga pripraviti do sexa.
libido gor, libido dol.
po enem mesecu zveze bi od partnerjev pričakoval, da še vedno seksata kot zajčka, ker je privlačnost med oh in sploh, ker je vse novo, vzburljivo ipd.
če vama seks ne štima, zveza tudi dolgoročno nima najbolj rožnate prihodnosti. da se pa v prvih mesecih ukvarjaš s takimi problemi, je pa itak blesavo.
prvi mesec zveze so edini dopusten problem, ker te od obilice seksa že vse boli (pa nisem ravno dečva z najbolj neukrotljivim libidom)
Js še vedno ne razumem, kaj ima to veze s temo. Ali ti res misliš, da tale tip ne seksa zato, ker nima časa?
Ne vem zakaj ne, ker ga ne poznam. Pravim, da je pri nekaterih vzrok tudi pomanjkanje časa. Iz posta na tej strani pa vidim, da pri njemu ni to problem. Tako, da ne vem kaj je vzrok. Mogoče ima kake zdravstvene probleme. Ne vem jaz, ugibam.
claire napisal/-a:ne razumem čisto tega v oklepajih. kaj a sexala nista že 3 tedne? če je temu tako, res ne vem zakaj si še z njim. sploh glede na to, da se njemu to ne zdi problematično. jaz bi pomislila na to, da je gej.
punkie_ napisal/-a:uh, meni se pa še bolj seksa kadar mam velik dela. pa saj to je ja sprostitev
sicer pa, če je seks med dvema dober, ne vidim razloga, zakaj si ga nebi želela. razen če so kakšne zdravstvene težave vmes
Se strinjam. Zame tudi.
Ali je v vajinem odnosu nekaj zelo narobe, ali ima tip zdravstvne težave - karpomeni da je spet v vajinem razmerju nekaj narobe če ti ne pove, ali pa se pačprazni nekje drugje.