UG84 napisal/-a:Sej ne rečem, glede zahtevnosti faksa, amapk pomembno je delovno mesto. Meni pa je npr. zoprno ko govorijo da kako v državni upravi samo luft mešamo, delavci pa garajo za nič. OK, res da je ponekod kriza, ampak sori, jaz ne delam sam 8 ur, pol grem pa iz šihta in ne pomislim več na delo, ker je skoz z mano. Me zanima kolko delavcev razmišlja o izboljšavah, ki bi jih lahko uvedli samo na delovnem mestu potem ko pridejo domov. Nihče. Mam sodelovce, ki ne vedo kam bi sami s seboj, seveda se najdejo takšni. Imam pa tudi takšne, ki imajo po 80 ur viška na mesec.
Ne govorimo o delavcih. Govorimo o univerzitetnih inženirjih strojništva npr... Poznam jih precej, delajo 8 ur, večkat v tednu potegnejo uro, dve, če je frka tudi več, potem pa še doma kaj poskicirajo, pomodelirajo, poračunajo in podobno. Zmotno je mišljenje, da v industriji prideš ob sedmi zjutraj, ob treh popoldne pa končaš in to je to...
Delavci v proizvodnji so pa itak spet poglavje zase. Mislim, da se strinjamo, da je 560€ za vsakodnevno 8 urno delo pod tekočim trakom, zelo nizka plača.
Vsakega normalnega človeka bo potem segrelo, ko bo izvedel, da učiteljica na razredni stopnji za 5 ur efektivnega dela na dan dobi 2100€ bruto...

...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...