ni mu do sexa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ninni_89 »

recimo? nimam več idej... :?
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Prekini to zvezo. Za rešit problem sta potrebna dva, ne pa da ti skačeš po forumu in iščeš nasvete on pa bluzi, da "nič ni" ob tem, da imata očiten problem.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

ninni_89 napisal/-a:ker toliko časa (gre 3.teden) mi je ful čudno. pa nisem paranoična al pa kaj sam nevem kaj mu je.

ne razumem čisto tega v oklepajih. kaj a sexala nista že 3 tedne? če je temu tako, res ne vem zakaj si še z njim. sploh glede na to, da se njemu to ne zdi problematično. jaz bi pomislila na to, da je gej.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka

ja zdej bo že 3.teden. da ga pustim? sem že danes razmišljala ja...nevem kaj bom.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ glej kaj pa vem. sama sem mnenja, da je morda z njim res kaj narobe v bolezenskem smislu. možno je sicer (če upoštevam, da še nista dolgo skupaj), da ti ne upa povedati, ga je sram, karkoli.
ampak če s pogovorom nikamor ne prideš/ta, ne vidim smisla v tej zvezi. ne samo da sex ne štima, ne štima niti komunikacija. dve najbolj ključni stvari (vsaj zame). saj je lepo da ne obupaš takoj, da poskušaš rešiti, ampak eden je za to premalo.

kakšen je pa sicer sex? pa kako dolgo sta skupaj? vajina starost?
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka

drugače je kul, vredu. drugač sm jst 21, on 28. skupaj sva 2 meseca.
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

claire napisal/-a:ne razumem čisto tega v oklepajih. kaj a sexala nista že 3 tedne? če je temu tako, res ne vem zakaj si še z njim. sploh glede na to, da se njemu to ne zdi problematično. jaz bi pomislila na to, da je gej.

Fak, kake maš ti ej... :eek:

Pr 28ih ma tip verjetno v lajfu še kak drug problem poleg tega, kolikokrat bo napičil svojo, se ti ne zdi?

Pogovori se z njim če ima kake težave na katerem koli področju... Pa ne ga takoj prašat zakaj te ne piči nič, ker te bo kam poslal... :twisted:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

2 meseca sta komaj skupaj in od tega že več kot 1 mesec rešujeta probleme?!
Se ti res zdi, da bosta s tem tipom čez 10 let zavidanja vreden par v hišici s psom in 3 otroki? Karikiram, ampak mislim, da tudi sama razumeš, kako brez prihodnosti je ta zveza, če se že tako kmalu kažejo tako očitna razhajanja med vama.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

McLarnovc napisal/-a: Pr 28ih ma tip verjetno v lajfu še kak drug problem poleg tega, kolikokrat bo napičil svojo, se ti ne zdi?

Pogovori se z njim če ima kake težave na katerem koli področju... Pa ne ga takoj prašat zakaj te ne piči nič, ker te bo kam poslal... :twisted:

dejstva: skupaj sta 2 meseca. že 3 tedne nista sexala. ona se je poskušala z njim pogovoriti, a ji pravi, da nič narobe.

če se tebi to zdi normalno, jaz ne rabim met diplome iz psihologije da ti povem da ni.
sploh za tako frišno zvezo, je to meni absurdno.
oh ubožec pri 28ih nima časa in volje sexat 3 tedne. to je njegov probem, pa če se ti na glavo postaviš. ne izključujem seveda tudi dejstva, da mu morda ni privlačna, da je gej, ali da ima zdravniške probleme (travme, težave z erekcijo...), ali v končni fazi, da mu dejansko ni do sexa (kar je skorajda nemogoče). če drži zadnje, ta zveza nima prihodnosti, če ne zaradi drugega zato, ker bo ona ves lajf stradala sexa. če pa je to njegova prehodna faza je drugo, a glede na njegove odgovore ni videti.

ti mklarnovc- kolikokrat se ti je zgodilo, da si imel punco in zaradi tebe nista sexala 3 tedne?
Uporabniški avatar
dark.angel
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a dark.angel »

živjo.. imam prijateljico ki je z fantom že več kot eno leto in se ona vedno pritožuje da tip noče nič sexat. Vedno se izgovarja da je utrujen pa tko. Eni tipi so pač taki. Pa ni problem da ga nebi privlačla pa da je nibi imel rad. Vedno je zelo zavzet zanjo, pokaže da jo ima rad in to ni problem. Jaz bi ti predlagala da ga poskušaš vzburit s čim novim..npr. sexy spodnjim perilo. če pa to ne gre, potem pa preprosto ne naredi nič. Verjemi da če mu ni do tega in mu težiš potem mu bo še manj do tega, če pa ga pustiš pri miru pa te lahko preseneti=) Noben ne mara žensk ki se skoz ponujajo..saj veš. Sicer pa ja kot so že pred mano povedale 1 mesec ni čas da bi se lahko sekirala..po drugi strani bi pa res moglo bit na začetku najbolj vroče=) No moglo bi bit skoz, ampak v večini primerih je tako.

good luck;)
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

claire napisal/-a:je to meni absurdno.

Ti si najbolj absurdna na tem forumu... :lol: še hujš si k delusional... :roll:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

dark.angel napisal/-a: Jaz bi ti predlagala da ga poskušaš vzburit s čim novim..npr. sexy spodnjim perilo.

To sexy spodnje perilo je očitno rešitev za vse možne posteljne težave, ker na tem forumu ne obstaja tema o seksu, v kateri bi ta butast predlog manjkal.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

McLarnovc napisal/-a: Ti si najbolj absurdna na tem forumu... :lol: še hujš si k delusional... :roll:

omg, poglej sebe in svoje prepričanje, da če tip ne sexa 3 tedne (v zvezi je pa 2 meseca), je to nekaj čist normalnega. a iz sebe izhajaš?
na vprašanja pa sploh ne odgovarjaš (glej prejšnji post), ker te je ali sram, ali se ti zdi samoumevno. torej?
a se tebi zdi da taka zveza, kjer baba skos jamra da premalo sexa, on jo pa zavrača z besedami, da ni nič narobe, kam vodi? meni se ne zdi.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Pač imata različen libido. Ne vem, zakaj bi bilo težko sprejeti, da nekdo seksa samo enkrat mesečno. Ne bom rekla, da bi jst to sprejela, tak pač ne bi prišel skozi, ker je moj libido malo močnejši.
Je pa isto problem, ko naletiš na punco, ki bi seksala samo enkrat mesečno, če si moški z večjim libidom.

Torej.....tisti, ki bi seksali vsakodnevno naj se poparčkajo s takimi, tisti pa, ki bi enkrat na mesec, naj si najdejo tako, ki ji je seksat enkrat mesečno sanjsko...

Enako pa ne bi sprejela tipa, ki bi hotel seksati 5 krat na dan. Toliko ne bi mogla oziroma če bi se dala v to, bi se zaradi njegove želje, ne moje potrebe. Kar pa spet ni sprejemljivo.

Da pa bi nekoga, ki mu je zadosti en seks mesečno, zmerjala z ubožcom, mi pa na kraj pameti ne pade.

Poznam žensko (vojakinjo), ki se je od moža ločila samo zato, ker ni hotela seksati. Zanjo je bil seks: "brezvezen napor, kjer nekaj vzdihuješ, se pačiš, švicaš....jst nočem tega in tega ne rabim. Seksaj s kom drugim, jst ne bom. " No, tako mu je povedala, nato sta se ločila. Tudi take obstajajo, še vedno pa je ne gre obsojati. Ma pa vsaj jajca, da pove, kar misli. Ne pa da seksa na silo oziroma se pretvarja, hlini orgazme ......

Ker, če seksaš izključno zaradi partnerjeve želje ali zaradi denarja, je en in isti šmorn. Samo valuta je druga. Če ti ni do seksa, ne seksaj. Imaš to pravico!
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

claire napisal/-a:omg, poglej sebe in svoje prepričanje, da če tip ne sexa 3 tedne (v zvezi je pa 2 meseca), je to nekaj čist normalnega.

Glede tega sem ti že napisal...

Ne ogovarjam pa, ker nisem čisto prepričan al se ti na tem forumu zajebavaš, al si tolk naivna, al pa tolk...no ja...se bom rajši zadržal... :lol:
Odgovori