Zakaj se nekateri moški obnašajo tako kot se ...

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Džeki
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Džeki »

Jao ženske.Rezoniranje enih je podobno, kot če bi jaz šel božat tigra in se čudil, ko mi odgrizne prst in mi ne pusti, da bi z njim delal kot z muco.

Ne vem, koliko lekcij boste ene morale dat skoz, da boste nehale rinit v tipe,ki vas vedno znova prizadenejo.Verjetno dosti.Ali pa uživate v vlogi žrtve, ne vem.

Samo res, stvari o katerih se pogovarjamo v tej temi, so že malce smešne.
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

delusional napisal/-a:Ilovecoffe, torej ti si bil noro zaljubljen v eno žensko, ki ti je bla the one, ampak kontra ni blo tko, je bla še vedno zaljubljena v svojega bivšega.. zdej pa ti še vedno jokaš za njo - to bivšo in počasi jo pozabljaš?

aja, in še potem je stekla k bivšemu, k si rekel, da veš kako je če si skenslan zarad druge osebe.

delusional, sicer nevem zakaj ti sploh to razlagam - najbrž zato, ker ti rad dajem kontre, pa mi greš mal na živce s svojimi posploševanji :cry:

To, da vem kako je če si skenslan zarad druzga se mi je zgodil cca. 7 let nazaj, takrat sem bil še zelen, je zato še tok bol bolelo. Nothing to do with this now.

To kar si ti naumila je spet ena tvoja splošna skovank ... ne maram v detajle - ampak samo da odgovorim na tvoja vprašanja - zacopala sva se slučajno v šusu, bilo je obojestransko, pri vsem ni imel vloge noben bivši (oba sva bla ubistvu samska takrat že skor 2 leti - podobna karakterja) - kljub temu da je blo vse pravljično sva nehala zaradi zunanjih dejavnikov (dela v tujini, kariera - in bi mogla vsaj 5 let furat neko vezo na pošteno daljavo) - pač prevladal je razum (kar se mi je takrat zdelo logično) in sva nehala oba na hard. Zdej je slučajno pršlo do meseđiranja v katerem mi je pač povedala, da je ful dolg in težko prebolevala, da ma zdej novega fanta in da me še pogreša in da je težko najdet to kar sva mela pri nekom drugem. Lahko bi rekla, da sem sam svoje sreče kovač, vsak nardi kdaj kako napako, men se zdej zdi, da sem jo, ker sem vztrajal pri razumu takrat.

Zdej pa dost, nehi me analizirat, če ti moja zgodba kej pomaga pri razumevanju fantov super, če ne pa dost entertainmenta na moj račun.
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Toliko posploševanja in enih čudnih zaključkov kot jih je v tej temi še nisem vidla.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

Ilovecoffe, pol pa ji napiši, da jo tud ti pogrešaš in da po tolkem času sam fukaš babe okrog in da bi rad spet bil z njo, ki ti je zmešala glavo. (kljub temu da je kuzla)
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

Omg, kakšen besedni zaklad? Kuzla?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

a ni kuzla? ma novega tipa, pa še se hoče pofukat z bivšim. ima oba sta zmešana na njo. (no, vsaj Kofi je)

Kofi pa itak nikol več ne bo srečen, če ne bo spet z njo.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Napisala mu je, da ga pogreša.. kar še ne pomeni da se hoče pofukat z bivšim, ali da se bo..
sej to govorimo o eni bejbi, k jo pozna samo Ilovecoffee, ti jo pa že označiš za kuzlo samo zato ker je bivšemu poslala sms, da ga pogreša?
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

džizs fuck, a ti pošiljaš bivšim sms-e da jih pogrešaš?? in se ti zdi to normalno?

dej bom šla k spovedi tebi na ljubo, da se odrešim vseh teh grehov za moje tako grde in grobe besede.
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

men na ljubo ni treba nikamor it.. brezskrbi bom lahko vseen mirno spala.

briga me za tvoje govorne sposobnosti.. je samo zanimivo, vse kar veš o bejbi je to, da je bivšemu napisala, da ga pogreša, pa je že označena za kuzlo.

Drgač ne.. js tega ne pišem svojim bivšim - ker sm z vsemi, ki so bli bolj na dolgi rok (pomembnimi) v kontaktu.. nič se mi pa ne zdi narobe, če se nista že dolgo vidla, da mu napiše, da ga pogreša.. pač pogrešaš lahko človeka zaradi 1000 različnih stvari.. ni samo seks.
(__/)
( o.O)
(")_(")
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

poglavitna stvar zakaj ga pogreša je najbrž dober f**. to bo lahko Kofi potrdil.

je pa nekaj za se vprašat. al je ona tako neumna da mu take stvari piše, ali pa ima njega za tako neumnega in ve, kak vpliv ima na njega in da bo o njenem mesiču premišljeval še 3 mesece.

je pa zanimivo. ona se ni spustila v ff. ona je našla drugega fanta, pa četudi ji ni to to. ni se pa spustila tako nizko, da bi ji kdo drugi rekel, da je dobra samo za f**. ne, ona more bit tipu dobra za vezo, on pa njej pač je kar je. evo to je samospoštovanje. jebanje 2 tipov v glavo naenkrat. ne pa da en jebač jeb* tebe in te podcenjuje.
Uporabniški avatar
g00fy_qa
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a g00fy_qa »

delusional ... se zavedaš, kako enostransko vidiš svet? vse se vrti okoli jebačev in fuka in pretvarjanja. dokler boš tako razmišljala se boš vedno zapletala z istimi ljudmi. pa sploh nočem moralizirat. ampak res je fascinantno kako razmišljaš. in škodljivo zate.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

niti ne. končno se je končalo moje prekletstvo spoznavanja tipov, ki ne morejo prebolet bivše, ki si ne morejo odpustit za napako, ki so jo naredili pri njej, ki ne morejo bit več tako zaljubljeni v nobeno in bi samo fukali.

poznam pa razmišljanje takih tipov zelo dobro. vem že vnaprej kak bo njihov naslednji stavek glede bivše.

je pa res. to niso tapravi jebači. to so samo razočaranci.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

delusional napisal/-a:poglavitna stvar zakaj ga pogreša je najbrž dober f**. .

A misliš, da nekoga pogrešaš samo zaradi tega. Ne bi rekla. Če ne bi si rajši dobila drugega, če bi bilo samo to.
Nivea
Uporabniški avatar
jullia_
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a jullia_ »

delusional napisal/-a:jaz poznam vezane, ki so še vedno v neki dolgotrajni vezi, ki traja od srednje šole al pa od faksa.

in samske, ki so imeli 1 resno vezo, v teh letih ko ti govorim.
potem ženske ne najdejo več tipa, ki bi se hotel vezat.
tipi pa se potem nočejo več vezat.

imaš lep primer Ilovecoffe zakaj ne. pri 25+ imajo pač že toliko izkušenj, da se ne bodo vezali z vsako, ki jim pokaže pizdo. poleg tega ugotovijo, da se da celo sexat brez da se vežeš.

Nočem bit nič nesramna, ampak po moje tukaj leži velik del problema. Tebi gre totalno na živce, da 30 let starega tipa pač ne moreš več samo s hudo postavo in obetom seksa zmešat do te mere, da bi hotel imet resno zvezo s tabo. 16-letnik bi to naredil v sekundi (ker pač itak načeloma ne ve, kaj resna zveza sploh je).
Tridesetletnik te bo pa na podlagi hudega dekolteja in vabljivih ustnic sicer hotel položit, da bi te pa zaradi tega želel za mamo svojih otrok, pa ni najbolj verjetno.
Paradoksalno se mi zdi tu to, da se tebi tvoj lepotni poseg še vedno zdi pametna odločitev, čeprav je docela možno, da zaradi tega pritegneš še več napačnih tipov, kot si jih prej.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Sem istega mnenja kot Julia.
Nivea
Odgovori