claire napisal/-a: barbie kaj če bi se ti posvetila otročičku?
claire napisal/-a:delam odkar sem na faxu (oz.4. leta faxa-uni), fax delam REDNO in sproti, povprečje imam čez 8,5
barbie_girl_85 napisal/-a:Rade volje, pa sem do 15.30 na šihtuSicer pa, vsakomur svoje. Si pa prva, ki jo poznam, da ima diplomo napisano (že pol leta najverjetneje) in zarad statusa vleče študij, razmišlja celo o podaljšanju ter vračilu štipendije...
In tudi prva, ki z staro uni diplomo (ki je ekvivalentna bolonsjkem magisteriju), gre na magisterij.
Džeki napisal/-a:Odgovorno delovno mesto in veliko prostega časa ne gre skupaj.Tu se mora vsaka posameznica odločiti, kaj ima raje: fanta na odgovornejšem položaju in z več denarja, ali pa takega na manj odgovornem položaju, ki lahko vsak dan ob točno določeni uri pride iz službe domov.
In če je tip privatnik, ni nič drugače.Vsi privatniki, ki jih poznam, delajo ko zmešani, nenazadnje delajo za svoj denar.
delusional napisal/-a:Uni ki delajo v državni upravi, majo pomojem lahko kr visoke plače al pa vsaj solidne, pa 8urni delavnik, pa tud se jim v tistih 8ih urah ni treba kej preveč pretegnit.
sanjaanja napisal/-a:Meni se zdi, da dokler nimaš službe, dokler ne skrbiš sam zase, da imaš več časa za partnerja kot kasneje.