Zakaj se nekateri moški obnašajo tako kot se ...
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Če se nekdo takoj spusti v nek odnos, se mi zdi, da sploh ne gre drugače kot brez čustev, ker se ne morajo kar takoj razviti čustva. Če bo to šlo bolj počasi pa se že lahko razvijajo neka čustva.
Drugače pa je razlika kaj tip išče od vas, resno vezo ali avanturo. Pri avanturi najbrž ne gre za čustva.
Se pa strinjam s Pumo, da se zelo pogosto dogajajo napadi, da avtorje tem, in da se imajo nekateri za več kot popolne.
Drugače pa je razlika kaj tip išče od vas, resno vezo ali avanturo. Pri avanturi najbrž ne gre za čustva.
Se pa strinjam s Pumo, da se zelo pogosto dogajajo napadi, da avtorje tem, in da se imajo nekateri za več kot popolne.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
V odnos brez čustev?? ja sej če ti je nekdo všeč, ali zanimiv.. so to neka čustva, a se motim? Sej ni ljubezen edino čustvo, tisto je logično, da se ne razvije takoj.. čustva pa logično so prisotna.. tut če je samo avantura, je verjetno prisotna strast.. sej to je tut čustvo..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
tmis_ napisal/-a:Se mi je kar zdelo, da, po domače povedano, bluziš, zato pa sem te vprašala po citatu, ki si ga seveda izpustila. Kako nenavadno, ne.
Svetujem ti, da se navadiš natančneje brati, preden začneš hitet polagat ljudem besede v usta in pisat o nekih "bajnih tipih", ki jih nobena niti omenila ni.
dejstvo, da si se prepoznala v zgoraj omenjenem opisu, ni naklučje ... če pa te je to zmotilo je to tvoj problem ... poanta, ki jo izpostavljam ni v tem kak je tvoj odnos do moških ...ti itak imaš PRETEŽNO bajne tipe ... karkoli to že pomeni .. lahko da je tebi pretežno bajen tip, nekateri drugi navaden primitivec, ampak pustimo to.
Poanta, ki jo izpostavljam je, da se skozi izkušnje naučimo spoznavati sebe in druge, in če nekdo na glas pove, kaj se mu dogaja in na kateri 'točki' v lajfu je, ga zato ne rabimo kamenjat.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
puma napisal/-a:Poanta, ki jo izpostavljam je, da se skozi izkušnje naučimo spoznavati sebe in druge, in če nekdo na glas pove, kaj se mu dogaja in na kateri 'točki' v lajfu je, ga zato ne rabimo kamenjat.
Kje pa leti kamenje? Štekam, kaj hočeš povedat.. ampak načeloma mi ni jasno, kaj bi ji pol me mogle tu odgovarjat? Jo potolažit, da je revca ker dobiva same kretene?
A ni vsa poanta to, da sama ne vidi kako naj reši situacijo, zato je to napisala na forum in jo zanimajo mnenja.. mi smo mnenja podali.. Če pa misliš, da situacijo lažje rešiš sam, brez tujih gobcev, ki mislijo da so popolni.. potem pa vprašanja ne postaviš na forum..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- puma
- Cosmopolitanka
- Kraj: na drugi strani ... morskega travnika, kjer se preliva Ljubezen ... skrita v kapljici Vesolja...
isto misel lahko poveš na več načinov ... in zanimivo, da najpogostejši način na tem forumu je ta, da se forumaš postavi v superiorno pozicijo in pljuva po tistemu, ki je odprl temo.
Prav tako ne zagovarjam ujčkanja, ampak prijaznost in sočutje ni enako ujčkanju.
Npr ... namesto izjave itak si sama kriva da privabljaš take tipe in podobno ... bi lahko zamenjali z dialogom in osebo vprašali, kaj jo je privlačilo na njem in ali se je ji podobna situacija večkrat zgodila, kakšne podobnosti opazi med tipi, ki jo privlačijo in podobno ... lahko se da tudi kakšna osebna izkušnja, spoznanje pove.
Namreč osebi se zgodi ding ding ding moment, ko sama doživi spoznanje, ko sama do tega spoznanja pride,ponavadi z komunikacijo in ne če jo pri tem nekdo napada, da je neumna in da je sama kriva in podobno.
... če pa ima forumaš željo in potrebo po izlivu lastnih kompleksov in osebne zagrenjenosti (ker se za njim ne dviguje prah) jah potem pa naj pač nadaljuje v tonu kamenjanja in vzpostavljanja lažnega občutka večvrednosti.
Ampak pri tem se ni potrebno slepiti, da pomaga drugi osebi.
Prav tako ne zagovarjam ujčkanja, ampak prijaznost in sočutje ni enako ujčkanju.
Npr ... namesto izjave itak si sama kriva da privabljaš take tipe in podobno ... bi lahko zamenjali z dialogom in osebo vprašali, kaj jo je privlačilo na njem in ali se je ji podobna situacija večkrat zgodila, kakšne podobnosti opazi med tipi, ki jo privlačijo in podobno ... lahko se da tudi kakšna osebna izkušnja, spoznanje pove.
Namreč osebi se zgodi ding ding ding moment, ko sama doživi spoznanje, ko sama do tega spoznanja pride,ponavadi z komunikacijo in ne če jo pri tem nekdo napada, da je neumna in da je sama kriva in podobno.
... če pa ima forumaš željo in potrebo po izlivu lastnih kompleksov in osebne zagrenjenosti (ker se za njim ne dviguje prah) jah potem pa naj pač nadaljuje v tonu kamenjanja in vzpostavljanja lažnega občutka večvrednosti.
Ampak pri tem se ni potrebno slepiti, da pomaga drugi osebi.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Roberta R. napisal/-a:V odnos brez čustev?? ja sej če ti je nekdo všeč, ali zanimiv.. so to neka čustva, a se motim? Sej ni ljubezen edino čustvo, tisto je logično, da se ne razvije takoj.. čustva pa logično so prisotna.. tut če je samo avantura, je verjetno prisotna strast.. sej to je tut čustvo..
Po tvoje potem odnosa brez čustev ni? Torej se avtorica moti?
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
^^Ti si pisala konkretno o spuščanju v zvezo.. in ja, definitivno čustva so.. če pa niso, zakaj se pa potem nekdo spusti v zvezo?
Dobro glede seksa, sem od mnogih tipov že slišala, da za spraznt se, je dobra vsaka.. kok to drži.. al pri vseh, al samo pri nekaterih.. nimam pojma.. tako, da nevem al se avtorica moti al ne.. možno da pač niso bila prava čustva, ali pa ne dovolj močna,..
Ampak to itak nima veze, ker se moj post ni nanašal na avtorico teme, ampak na tvoj post, kjer govoriš, da na začetku zveze (če je ta prenagljena) ni čustev.. in da pri avanturi ne gre za čustva.. tut so, samo odvisno kakšna..

Dobro glede seksa, sem od mnogih tipov že slišala, da za spraznt se, je dobra vsaka.. kok to drži.. al pri vseh, al samo pri nekaterih.. nimam pojma.. tako, da nevem al se avtorica moti al ne.. možno da pač niso bila prava čustva, ali pa ne dovolj močna,..
Ampak to itak nima veze, ker se moj post ni nanašal na avtorico teme, ampak na tvoj post, kjer govoriš, da na začetku zveze (če je ta prenagljena) ni čustev.. in da pri avanturi ne gre za čustva.. tut so, samo odvisno kakšna..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
Puma , glede na to, da si sama malo prej večino tipov kratko malo okarakterizirala za primitivce, je to tvoje moraliziranje malo čudno.
Vem, da je marsikateri ženski tuje razmišljanje, da je sama odgovorna za svoje izbire, izgube in zablode, pa klub temu je to čista resnica, ki ji ni moč uiti.
Isto povem tudi vsakemu tipu, ki mi joka, da naleti na same bitchez.A ga kdo sili, da se druži s takimi? Ne..
Vem, da je marsikateri ženski tuje razmišljanje, da je sama odgovorna za svoje izbire, izgube in zablode, pa klub temu je to čista resnica, ki ji ni moč uiti.
Isto povem tudi vsakemu tipu, ki mi joka, da naleti na same bitchez.A ga kdo sili, da se druži s takimi? Ne..
- puma
- Cosmopolitanka
heh kako moraliziranje neki ...
hkrati pa .. če nekdo izpostavi sebe in svoj lajf in se pri tem sprašuje kako to, da živi tako kot živi ... kdo pa pravi, da tebi jamra?
Komot lahko preskočiš, saj noben ni nate naslovil vprašanja. IN če te res nekaj tako nervira kot je 'jamranje, jokcanje' se vprašaj čemu te to tako nervira, da moraš reagirati
hkrati pa .. če nekdo izpostavi sebe in svoj lajf in se pri tem sprašuje kako to, da živi tako kot živi ... kdo pa pravi, da tebi jamra?
Komot lahko preskočiš, saj noben ni nate naslovil vprašanja. IN če te res nekaj tako nervira kot je 'jamranje, jokcanje' se vprašaj čemu te to tako nervira, da moraš reagirati

- puma
- Cosmopolitanka
heh kako moraliziranje neki ...

- delusional
- Cosmopsiho
sej pravim... dost je tega jamranja o prascih jebačih in čakanja kdaj bo en jebač samo eno vidu... in te razočaranosti in spraševanje zakaj so šli moški tako u k***c...
jst sm se zdej odločla da bom mela 2. najt si morem enga grdega nejebača za vezo in enga jebača za enkrat na mesec, ki ne bo nikoli moj.
P***a mi bo dogajalo.
ne pa k zdej, k hočem sam enga idealnega, pa valda nobenga ne dobim.
jst sm se zdej odločla da bom mela 2. najt si morem enga grdega nejebača za vezo in enga jebača za enkrat na mesec, ki ne bo nikoli moj.
P***a mi bo dogajalo.
ne pa k zdej, k hočem sam enga idealnega, pa valda nobenga ne dobim.
delusional napisal/-a:ne pa k zdej, k hočem sam enga idealnega, pa valda nobenga ne dobim.
Haha, seems familliar.
Mah, men se tle tut zdi, da če maš same debile, si si čist sam kriv. I had one. In vem, da sem si čist sama kriva za vsa jokcanja, čez kera sm šla. Pač sej je bil tut ta na začetku cel srček do mene, ampak je blo vseen kmal jasno, da ma v sebi mal bad guya, da je mal egoista in da ni tip fanta, ki bi ti kuhal juhco in nosu čajček v posteljo, če zboliš. Ampak kaj ko je bil oh tako zelo hot in jz do ušes zaljubljena najstnica, ki je spregledala marsikakšno njegovo debilno obnašanje, namest da bi ob prvih idiotizmih šla stran.
Pa dobr, se opečeš enkrat, no big deal. Na tebi je pol, da se ne boš opekel tut naslednjič, ampak tut iz take veze kej potegnil. Noben tip se pomoje ne spremeni iz največjega angelčka v najbolj debilno osebo, in začne kr naenkrat varat, nespoštljivo ravnat s punco in tko naprej. Tko da je pol na tebi, da ne zbereš takega oz. če že, da greš ob prvih znakih idiotizma stran. Ne pa da upaš, da bo mogoče enkrat nehal s tem in ratal superfajn.
Listen to the energy within. Go confidently in the direction of your dreams. Live the life you've imagined!