Jok med/po seksu?
-
- Sramežljivka
Meni se pa to en čas ful dogajalo.
Zaradi kontracepcijskih tabletk mi je totalno upadla želja po seksu, in to za kar par mesecev... Fant je seveda mislil, da je ziher kaj z njim povezano, da me ne privlači... ful se je trudil, s predigro, cartanjem, res je bil zlati, ampak pri meni nič...
Sem se tudi jaz trudila in sva valda tudi večkrat prišla tako daleč, da sva že začela, ampak potem jaz kar nisem mogla in sem postala ful žalostna, včasih tudi jokala. Mi je pa ogromno pomenilo, ker je moj dragi VEDNO takoj začutil spremembo in takoj nehal in me samo cartal. Čeprav tudi za njega ni bilo lahko...
No, potem sem pustila tabletke in voila - problem rešen.

zvezd(ic)a napisal/-a:Meni se pa to en čas ful dogajalo.Zaradi kontracepcijskih tabletk mi je totalno upadla želja po seksu, in to za kar par mesecev... Fant je seveda mislil, da je ziher kaj z njim povezano, da me ne privlači... ful se je trudil, s predigro, cartanjem, res je bil zlati, ampak pri meni nič...
Sem se tudi jaz trudila in sva valda tudi večkrat prišla tako daleč, da sva že začela, ampak potem jaz kar nisem mogla in sem postala ful žalostna, včasih tudi jokala. Mi je pa ogromno pomenilo, ker je moj dragi VEDNO takoj začutil spremembo in takoj nehal in me samo cartal. Čeprav tudi za njega ni bilo lahko...
podobno je bilo tudi pri meni!

meni se je to zgodilo pri prvem seksu pa se danes ne vem od kje je prislo ker me je fant imel rad in me ima se danes in mi ni niti malo zal...
zgodilo se mi je tui ko sem prvic sexala z svojim sedaj bivsim fantom...
ne vem od kje pride..samo pride in se ne mores zadrzat...
tui mene nadvse zanima zakaj se to zgodi...
zgodilo se mi je tui ko sem prvic sexala z svojim sedaj bivsim fantom...
ne vem od kje pride..samo pride in se ne mores zadrzat...
tui mene nadvse zanima zakaj se to zgodi...
Girl power!
-
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho