Fant ali otrok

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Stane_16 napisal/-a:Otroci so pa ja tako luštkani. Posebej tam od 13 leta dalje, ko začno resnično oboževati svoje starše. Treba jih je imeti veliko in kmalu. Tudi ekonomski časi so primerni in napovedujejo veliko srečnih trenutkov v družinici.
Optimist! :P
Uporabniški avatar
sm00tka
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: medvode

Neprebrana objava Napisal/-a sm00tka »

purple_rain napisal/-a:
Stane_16 napisal/-a:Otroci so pa ja tako luštkani. Posebej tam od 13 leta dalje, ko začno resnično oboževati svoje starše. Treba jih je imeti veliko in kmalu. Tudi ekonomski časi so primerni in napovedujejo veliko srečnih trenutkov v družinici.
Optimist! :P

a ni to misln sarkastično :D razn, če si tut ti sarkastična... :oops:
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Sama sem se odločila takole: zakaj bi se odrekla nekomu, ki ga že imam, zaradi nekoga, ki si ga samo želim, a še ne obstaja.
Nivea
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

A pogovorila se pa nista?

kaj vse se dogaja v ženski glavi, tip pa nič ne ve o temu.
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

tudi meni se zdi čist normalno, da bi v razmerju pri 30+ letih po pol leta zveze vprašala tipa, če on dopušča možnost, da bi čez par let midva mela otroka. se mi zdi kot popolnoma pričakovano vprašanje pri teh letih in v primeru da tipa to prestraši (pri njegovih 36!) potem bi se vsaj jaz začela spraševati če ima on sploh resne namene z mano oz ni z mano samo dokler ne najde 'boljše' :cry:

nivea9, si rekla da je na začetku rekel, da bi jih nekoč imel. pa mogoče ko vidta naslednjič kak par ki se sprehaja z vozičkom navrž kak komentar v stilu: "takle bova pa midva čez par let, a ne?" pa boš vidla reakcijo hitr :wink:
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

s0nckic4 napisal/-a:nivea9, si rekla da je na začetku rekel, da bi jih nekoč imel. pa mogoče ko vidta naslednjič kak par ki se sprehaja z vozičkom navrž kak komentar v stilu: "takle bova pa midva čez par let, a ne?" pa boš vidla reakcijo hitr :wink:

SUper nasvet. Ta reakcija pomeni veliko... :D
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Kot jaz razumem ona ni le neka njegova prehodna punca. Ponavadi hodimo s punco, ki nam je najbolj všeč in ne kar z eno. Kot razumem sta se o otrocih pogovarjala že na začetku veze in ne vem od kje ideja, da ga o tem ne upa po šestih mesecih povprašat.
Drugače pa nivea9, a nisem jaz v eni temi brala, da vidva že zidata hišo, ali imata vsaj v načrtu tole?
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

@ sanjaanja: iz tegale dela sem razbrala, da je nivea9 pred dilemo ali njen fant sploh hoče otroka, torej ali kljub začetnemu 'čez nekaj časa' začenja razmišljati o 'nikoli'.

nivea9 napisal/-a: Ko sva začela razmerje in sva se pogovarjala o zaščiti je omenil, da noče, da bi takoj zanosila ali ga izkoristila za otroka, ampak da seveda bi imel otroka čez čas. Ob izjavi, da ga je bivša pustila zaradi tega, ker ni hotel otroka, sem se resno zamislila, ali ga sploh hoče. Odgovor je bil, da še zdaj ne ve, da mogoče nekoč, ampak ne še zdaj.

in v svojem postu sem ji odgovorila, kako bi jaz preverila kako stvari stojijo. brez da se fanta vsake pol leta sprašuje, na kateri razvojni stopnji je njegova ideja o otroku :)
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Moj fant naj bi si želel imeti enega otroka, dilema je, če se slučajno premisli, glede na to, da ga je že imel možnost imeti, a ga ni hotel.

Sicer sem se jaz nehala obremenjevati s tem. Bo kar bo. Če bo za bo za, če ne bo pač ne bo.

Sanjaanja delam na tem ja, trenutno zbiram papirje.
Nivea
1sneguljčica
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a 1sneguljčica »

Ah punca uživaj in se ne obremenjuj. Še manj pa fanta, da se ne bo ustrašil in mislil, da ga imaš samo zato, da ti naredi otroka.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Ubistvu je vredu, da si se nehala obremenjevati...in da bosta videla cez cas....vendar ko bo minilo morda se nekaj casa in bos ti izrazla zeljo, da si pa zdaj resnicno zelis otroka in bi rada zacela delat na tem....ce bo on za super :D, ce pa ne bo za, bos pa sla vstran od njega, ali se bos sprijaznila in ne bosta imela otrok????
(glede na to, da si nekje napisala, da zakaj bi se odpovedala necemu kar ze imas...torej partnerju)
krogla
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a krogla »

A ve res mislite, da si vsi ljudje želijo otroke? Hmm, obstajajo tudi takšni, ki so se zavestno odločili, da otrok ne bodo imeli (čeprav bi jih z zdravstvenega in finančnega stališča lahko imeli) in se zato v življenju posvečajo čemu drugemu. In take odločitve ne moreš spremeniti s pogovorom s partnerjem ali z zaljubljenim pogledom v oči, zato se meni zveza, kjer eden želi potomstvo, drugi pa ne, ne zdi perspektivna, ker je očitno, da ne delita podobnih vrednot, kar se tiče družine.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

V-e-s-n-a, če bo za jih bova imena, če bo proti jih pač ne bova imela. Ne bo konec sveta, če ne bo otrok, važno da bom imela njega, ki ga imam rada. Lahko pa se tako ali tako še marsikaj spremeni.
Nivea
Uporabniški avatar
Roberta R.
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Roberta R. »

v-e-s-n-a napisal/-a:jaz govorim samo o full ekstremnih primerih, ki pa se dogajajo....da tip tudi po tem, ko dobi otroka živi še naprej tako, kot če ga ne bi imel in razmišlja: ''sej je žena zato doma, da ga bo čuvala in pazila.''

Js pa poznam en primer, kjer žena kliče moža vsakič ko otrok zajoka, tut če gre samo na kofe s kolegom, mora prit domov.. ker se je otrok zbudil..
tko da ne obstajajo samo moški ekstremi.. in pa to nima nobene veze z otrokom, kokr je blo že rečeno, kakršnga si vzela, takega pa maš zdej.. Sej ni treba met otroka s prvim k je prbližno ok..

Drugač pa nivea9, vama pa veliko sreče!
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

^^Hvala :knuddel:
Nivea
Odgovori