dodoman napisal/-a:[
Ti po drugi strani izvoli podati kakšno podobno raziskavo o travmah žensk, ker moraj nosit tiste obleke..potem bom verjel.
Prvotni namen teh forumov je bil dejansko samo kontrirati zdravinkom, ki zavajajo starše z rakom penisa in izobraziti ljudi tudi o negativnih posledicah obrezovanja, ki po mojm in mnenju večine moških pretehtajo argumente za obrez.
ti si izvoli izmeriti recimo še svoj iq. ali pa naredi kakšno raziskavo sam. ne me fopat z nekimi zadevami, ki so subjektivne.
če odrežejo kožico novorojenčku ga takrat boli, a kot odrasel se ne spomni in nima nobenih travm, niti ne ve kako je sexati s "celim" tičem.
če se kot odrasel sam odloči za tak poseg, je to njegova odločitev.
če mati privoli v obrez svojega sina, ker je to preventiva, jo podpiram. (ker to naredi iz ljubezni, ne iz hudobije. če je to dobro ali ne, pa si ti en velik nič da bi o tem lahko sodil).
pa že nehaj, ker si en debil. prvi trije stavki tvojega uvodnega posta so bili prek preveč, da sem to pogruntala, zato se tudi tako dolgo nisem vtikala v to temo, a me je res zanimalo, če si na vseh področjih svetovljan, pa vidim, da si en navaden fičfirič.
(aja. vem, da so z obrezanim fantje "kondicijsko" bolj sposobni v postelji, zato je fajn, da lahko tudi ženski pride, medtem, ko ti s svojim celim tičem/ neobrezanim ne moreš zadovoljiti ženske

)
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.