Ojla punce
Mene zanima, če mi katera lahko priporoči kakšno plesno skupinico v Ljubljani, ki bi se ji dalo priključiti. Ples treniram priblžno 7 let in zadnja 4 leta sem bila članica plesne skupine, ki pa bo sedaj na žalost razpadla. Punce smo bile letos maturantke in oktobra odhajamo vsaka svojo pot, zato skupni treningi na žalost ne bodo več možni.
S plesom bi res rada nadaljevala, pa nimam pojma, kje naj iščem. Ne bi se rada priklučila npr. plesni šoli Urška, ker mi je res predrago. Iščem stalno plesno skupinico, ki ima super trenerja, plesala bi kaj energičnega... Do sedaj je bilo vse skupaj mogoče še najbolj podobno cheerdance-u. Kakšen hip-hop me ne zanima.
Rada bi nekaj cenovno dostopnega in da je fajn družba.

Tekmovanja mi niso nujna, samo da so kakšni nastopki.
Bolj iz firbca, kot kaj drugega me zanima, kar je že ena spraševala.. Kako se lahko pridružiš Zmajčicam, a se to sploh da?

Jaz drugače najbrž nebi imela ravno časa, da se posvetim treningom 4x na teden (baje treninrajo 4x na teden?) in se mi zdi, da one niso ravno to, kar iščem, ampak vseeno malce vprašam.
Poleg tega sem vaditeljica aerobike in iščem kakšno zaposlitev tudi na tem področju. Ima mogoča katera kakšna priporočila?

Tu mi je lažje, res ni težko najti, pa vseeno, če je katera kaj na tekočem...