Spletne trgovine

Novosti, trendi...
Odgovori
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Sramežljivko napisal/-a:http://cgi.ebay.com/NEW-Calvin-Klein-Me ... 905b02c8c0

-Se da kje v Sloveniji kupit te boksarce(zanimajo me samo rumene, zelene, modre, oranžne, črne in pinki barve)?Kako se vam zdijo drugače te boksarce in barve le teh?

Meni niso všeč nobene, razen klasične črne z belo obrobo in črnim napisom. Drugače so mi kr nekaj :eek:
Sploh pa oranžne, zelene, modre pa roza??? :eek: Mene bi hercinfarkt zadel, da mi tip pride s takimi spodnjicami....Meni namreč delujejo zelo ''peder varinata''.
Sramežljivko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sramežljivko »

v-e-s-n-a napisal/-a:Meni niso všeč nobene, razen klasične črne z belo obrobo in črnim napisom. Drugače so mi kr nekaj :eek:
Sploh pa oranžne, zelene, modre pa roza??? :eek: Mene bi hercinfarkt zadel, da mi tip pride s takimi spodnjicami....Meni namreč delujejo zelo ''peder varinata''.

Heh moraš pa tudi vedeti da se starosti uporabnikov na forumu kar razlikujejo...in nismo vsi tukaj ugaljeni šarmantni moških...in potem se že pomoje razlikuje način izbire okusa(oblačil in še marsičesa)...pa tudi lasten okus se precej razlikuje med ljudmi(tukaj med uporabniki), tako da....mislim pa da punce oz. ženske tja do enega 20 leta kar precej "palijo" na take bolj živahne zadeve...
tako da ja :)
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Hehe, men pa niso tolk napačne. :D

Sramežljivko napisal/-a:-Se da kje v Sloveniji kupit te boksarce?
Za prov te res ne bi vedla, ima pa med drugim tudi Emporium (LJ) CK spodnje perilo.

Sramežljivko napisal/-a:-Če recimo kupim vse stvari na ebay-u pa od različnih prodajalcev je od vsakega prodajlaca treba plačati posamezno poštnino&carino&davek...?
Da, za vsak paket/naročilo se posebi plačuje. Tako da probaj čim več od enega kupit. Al pa probaj najti take, ki vsaj poštnine ne zaračunajo. :)

Sramežljivko napisal/-a:-Kakšen način plačevanja je "paypal"?
Lep. :D
Hehe..
So kot nek "posrednik" med tabo in prodajalcem, tako da prodajalec ne vidi številke tvoje kreditne/debetne kartice, "prek" PayPal-a gredo vse transakcije. Jz jim zaupam. Ker tudi, če se slučajno kej zalomi, so tam, da pomagajo (npr., če prodajalec česa ne pošlje, lahko izterjajo od njega vračilo denarja).
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Sramežljivko napisal/-a:Heh moraš pa tudi vedeti da se starosti uporabnikov na forumu kar razlikujejo...in nismo vsi tukaj ugaljeni šarmantni moških...in potem se že pomoje razlikuje način izbire okusa(oblačil in še marsičesa)...pa tudi lasten okus se precej razlikuje med ljudmi(tukaj med uporabniki), tako da....mislim pa da punce oz. ženske tja do enega 20 leta kar precej "palijo" na take bolj živahne zadeve...
tako da ja :)

Ti si tisti, ki si vprašal:
Kako se vam zdijo drugače te boksarce in barve le teh?

Zanimalo te je torej mnenje katere koli uporabnice /uporabnika tega foruma. Zato sem ga pač podala....lastno mnenje, in od nikogar ne pričakujem, da se mora z mano strinjat.

Meni pač niso všeč in to je to. Vprašal si, jaz sem ti pač povedala...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^..in potem ti je on čist lepo odgovoril nazaj - brez potrebe po nekih izpadih in branjenju svojega mnenja..
Sramežljivko
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Sramežljivko »

Sramežljivko napisal/-a:-Če recimo kupim vse stvari na ebay-u pa od različnih prodajalcev je od vsakega prodajlaca treba plačati posamezno poštnino&carino&davek...?
Da, za vsak paket/naročilo se posebi plačuje. Tako da probaj čim več od enega kupit. Al pa probaj najti take, ki vsaj poštnine ne zaračunajo. :)

Aha, aha...razumem :)

purple_rain napisal/-a:
Hehe, men pa niso tolk napačne. :D

Hehe :twisted: ...

Sramežljivko napisal/-a:-Kakšen način plačevanja je "paypal"?

purple_rain napisal/-a:Lep. :D
Hehe..
So kot nek "posrednik" med tabo in prodajalcem, tako da prodajalec ne vidi številke tvoje kreditne/debetne kartice, "prek" PayPal-a gredo vse transakcije. Jz jim zaupam. Ker tudi, če se slučajno kej zalomi, so tam, da pomagajo (npr., če prodajalec česa ne pošlje, lahko izterjajo od njega vračilo denarja).

A tako je to :) :razz: ...

v-e-s-n-a napisal/-a:Zanimalo te je torej mnenje katere koli uporabnice /uporabnika tega foruma. Zato sem ga pač podala....lastno mnenje, in od nikogar ne pričakujem, da se mora z mano strinjat.

Meni pač niso všeč in to je to. Vprašal si, jaz sem ti pač povedala...

Da(pa saj nisi ničesar narobe naredila) :wink:

purple_rain napisal/-a:^^..in potem ti je on čist lepo odgovoril nazaj - brez potrebe po nekih izpadih in branjenju svojega mnenja..

... :P ;D...
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

Če morate še karkoli razčistiti uporabite možnot zasebnih sporočil ali klepetalnice.

Jaz še zmeraj rajši kupim stvar, ki jo dejansko vidim pa sama malo preoblikujem, kot internetna prodaja.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz nikoli nisem kupovala preko spleta...sploh pa ne oblačil, ker jih ne moreš niti probat. Nekaj naročiš, potem pa itak vidiš da številka sicer je taka kot mora bit, ampak je model čuden ipd.

....se pomoje prej zajebeš če tako kupuješ...ne vem no...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Res je treba je bit previden; najboljša opcija je, če kupuješ preverjeno oz. poznano znamko, da veš katera številka ti paše in potem prek neta naročiš (tko sem jz samo 1x šla čevlje prek spleta kupit in, madona, kot uliti so mi bli, sem pa pred tem v eni trgovini preverila kako je s številkami).
Uporabniški avatar
*mala*
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a *mala* »

^^ Točno tako.

Sicer pa raje kupujem kozmetiko preko spleta in tako prihranim vsaj 30% (lake za nohte, kreme za obraz, parfumi, itd...). Pa tudi oblačila, če poznam izdelek, poznam firmo in ni ekstra zahteven model (da bi bla npr. kakšna oblekca, ki mora bit res kot ulita).

Sicer pa povsod pišejo mere za številke, nekje še konkretne mere za določen izdelek. In nimaš kaj zajebat :D Nimam niti ene slabe izkušnje, pa je moje število izdelkov kupljenih preko spleta že okoli 100 (pa tudi če izdelka nisem dobila, sem komot izterjala denar nazaj).

I love online shopping!
But the most exciting, challenging and significant relationship of all is the one you have with yourself. And if you can find someone to love the you you love, well, that's just fabulous.
Sunshine
Cosmo administrator
Cosmo administrator

Neprebrana objava Napisal/-a Sunshine »

No mogoče v prihodnosti. Za oblačila, kozmetiko, nakit ipd. ni (še) do nakupovanja preko neta, si najdem vse po trgovinah, tehnologija je pa drugo. :)
Uporabniški avatar
rinca
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a rinca »

jst sem pa razočarana nad feelunique. naročila sem YSL false lash effect maskaro in je po manj kot mesecu čist neuporabna. že takoj ko sem jo odprla, se mi je zdela pregosta, zdaj je pa že čisto zapacana :evil:
Blue-eyed boy meets a brown-eyed girl.
Uporabniški avatar
frigga
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a frigga »

Punce, ki ste že naročale na Asosu: a njihove velikosti ustrezajo našim?
Pristajati na povprečnost pomeni pristajati na poraz.
Nica
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Nica »

M!NA napisal/-a:na tej strani imajo kar lušne cotke, pa nevem kakšne št imajo! je katera že naročala, tabele z merami ne najdem.

Jaz sem naročala že velikokrat. Pa sem zadovoljna. Sem tudi vračala in res so mi povrnili kupnino. Imam same dobre izkušnje z njimi.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

jz dostkrat kupujem prek spleta pa mi je vedno vse prav. res pa je da vedno naoročujem iz zda iz istih štacun predvsem spodnje perilo in dišave za telo (victoria's secret) in čevlje. Medtem ko cunje pa itak najdem vse v naših štacunah. Samo eni čevlji mi niso ok, sicer so mi prav in so ful lepi ampak so pretrdi.
Odgovori