pa lep sončen pozdrav vsem skupaj!
To je povsem vseeno, ce ti nisi taka, ker tip ne more vedet tega. Oziroma bolje povedano, ce dobis neko zensko je nemogoce ugotovit kam spada, torej ti ne preostane drugega, kot da se sprijaznis, da imas 50:50 verjetnost, da bos v naslednjih 4 letih prevaran (pa najbrz ne bos zvedu), kar potem pomeni, da se je bolje ne prevec navezat na idejo prihodnosti glede poljubne zveze v teh letih.Ajča napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:Jap. Zenske v zgodnjih dvajsetih ogromno varajo. Ce ji verjames samo pomeni, da zna dobro lagati.
Ja itak, vse ženske smo iste.
ljubosumcek napisal/-a:No ja, niste me ravno pomirile, ampak saj sem sam to hotel, mar ne?
Mislim da se bom poskušal ravnati po nasvetu čuftike, in si vsake toliko ponavljati da sem res še vedno jaz tisti, v katerega se je zaljubila, in ne on.
MarceLiica, jaz je nebi totalno pustil in jo z njim poslal v 3pm. No, njega mogočeŽensko ljubim, in ona ljubi mene. Pač prišel sem do tega dvoma in se ga poskušam znebiti
Punce, hvala za pomoč
Dej tole mal bolj obširno razloži, prosim, ker res zgleda, kot da bi ju šla zasledovat.MarceLiica napisal/-a:Včasih pa je to samo zatiskanje oči. Brez zamere, ampak če hodi s svojim FF na "sprehode", potem jas na tvojem mestu nebi bila prepričana da ona ljubi tebe, tako kot ti to praviš. Jaz bi to konkretno preverila, in s tem rešila vse dvome, šla bi pa za njima. To je to.
purple_rain napisal/-a:Dej tole mal bolj obširno razloži, prosim, ker res zgleda, kot da bi ju šla zasledovat.