čuftika napisal/-a:sm še zelo mlada da bi razmišljala o otrocih (zgodnja 20. leta), tko da nisi najdla pravi naslov... Mela jih bom ko bi bo ustrezalo, pa to ne bo pri 35-ih in ne pri 40-ih, ampak prej.
Isto sem razmišljala jaz, ampak ta leta tako bežijo, da se še zaveš ne. Vsako leto odložiš še za eno leto. Pa hočeš na potovanje pa urejaš stanovanje, še prej pa šola pa stalna služba,...
Tko, da se strinjam s tisto, ki je rekla, da bomo pametovali, ko bomo 34 stari.
ma kaka favšija, si se maš res očitno za najboljšo da misliš da so ti vsi drugi folš. temu se reče prevzetnost, vzišenost, če bi malo glavo gor dvignila bi treščila v oblake. Kaj si misliš da sm ti folš ker si lepa? pha, boli me kaka si ti, jz sm sama s sabo čist zadovoljna, do te mere da se mi ni treba hvalit na forumu.
claire napisal/-a:jaz pri svojih 24ih vem, da si moj fant nekoč želi otroka. vem. ni to da sem 99%. to vem. pa ne mi bluzit da ne moreš nič nikoli vedet, ker to ni res.
Torej tudi 100% veš, da te nikoli ne bo prevaral. Nič ne moreš 100% vedeti. Nič ni sveto. In lahko se še kaj spremeni.
^^ ampak če bi dejansko ljudje tako razmišljali si nikoli ne bi nič kupili, nikoli ne bi šli z nekomv zvezo... nič ni večno. res je. toda kje je pa zaupanje v ljudi? iskrenost? predanost? spoštovanje?
marateja 79- no sej maš prav, bomo vidli kak bo, noben mi ne more zagotovit da ko bom hotela imeti otroka, bom imela primernega parnerja (da mi bo ustrezen za imet otroke z njim in da si jih bo tut on želel). In potem če je želja tu, partnerja ni, ne moreš nič, razen da otroka posvojiš ali še si res toliko gnila ženska da ga komu podtakneš, sam zato da imaš otroka, ker pomembna si sam ti in tvoje želje-zelo egoistično.
^^ ne vem zakaj bi morali vsi dešifrirati tvoje metaforične izjave, ki niso mišljene kot so napisane. piši jasno, ali pa se potem ne sršeni, če ti povem, da sama sebe negiraš.
claire napisal/-a:^^ ampak če bi dejansko ljudje tako razmišljali si nikoli ne bi nič kupili, nikoli ne bi šli z nekomv zvezo... nič ni večno. res je. toda kje je pa zaupanje v ljudi? iskrenost? predanost? spoštovanje?
v-e-s-n-a napisal/-a:In če bo vse tako kot more bit, ga tudi nameravam imati takrat nekje...leto gor dol....ne pa pri 34 letih razmišlat, ali ga imeti zdaj ali še nekaj let počakat.
Leto gor dol je pa približno isto ali ga imaš 5 let prej ali 5 let kasnej.
čuftika napisal/-a:ah, claire, žal je znanstveno dokazano, bluzim v vsaki temo glede tega?! Ah ja, ti pa potem tečnariš v vsaki. Drugač, ženskice, meni je vseeno, glejte, če si bote pri 50-ih umislile otroka, danes medicina dela čudeže, po vsej verjetnosti vam bo uspelo, če bote mastno plačale za to... No, to je ro, nekaj bluzit čuftika
Veš pametovala boš lahko, ko ga boš imela. Dokler ga nimaš je težko reči kdaj ga boš imela. Moja kolegica npr. ni 10 let mogla zanosit in ga je imela 10 let kasneje kot je načrtovala.
claire napisal/-a:^^ ampak če bi dejansko ljudje tako razmišljali si nikoli ne bi nič kupili, nikoli ne bi šli z nekomv zvezo... nič ni večno. res je. toda kje je pa zaupanje v ljudi? iskrenost? predanost? spoštovanje?
Kakšne ma pa to veze z mojim komentarjem?
to je letelo pač na to, da si rekla, da si vsak lahko premisli. ampak čebi se ljudje pri vsaki stvari s tem obremenjevali bi lahko znoreli. jaz pač še vedno verjamem v dobre ljudi. tudi poznam jih nekaj. ni vse le v oblakih- morda si premisli. nekatere reči je mogoče z gotovostjo trditi (primer je želja po otroku), čeprav je to gotovost v teorijij mogoče zrušiti, je v praksi ni.
delusional napisal/-a:nekoč si želi otroka... sej si ga vsi.
To tud ni res, eni si ga pač ne. Resda si pa še vedno lahko vsak premisli.
Res je.
Claire zaupanja, spoštovanja, iskrenosti je pa an tem svetu vse manj. Tako, da treba je mal tvegat. Lahko fant nivei na začetku veze marsikaj reče, čas pa spremeni marsikaj. Osebo moraš spoznat,... potem pa veš kaj bi rad z njo. Mogoče tudi tisto kar nisi želel z nobeno drugo, ali pa je bilo takrat prezgodaj.