Fant ali otrok
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Sm razumela, kaj si hotla povedat, don't worry. Sam pravim, tko na splošno. Merila za "normalnost" na tem področju pa (recimo) ostajajo ista. Po drugi strani pa je enemu tipu lahko čisti normalno, da si ne želi otroka. Pač tako si je predstavljal prihodnost, mogoče ga ovira pri doseganju katerega drugega cilja, služba ipd. Zame je pa pač normalno da bi rada imela otroka. (Ne še, enkrat pa zagotovo.) Hočem povedati samo, da to, kar se tebi zdi nesprejemljivo al karkoli že, je lahko drugemu samoumevno. Ljudje smo različni.
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Logično da je lahko.. in js tut ne vidim v tem nič nenormalnega, da si nekdo otroka ne želi, ali pa da je nekomu družina najpomembnejši cilj v življenju.. samo da so ljudje srečni.. sigurno pa ne vidim uspeha u zvezi, kjer si nekdo otroka želi, nekdo pa ne..
(__/)
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
( o.O)
(")_(")
This is Bunny. Copy and paste bunny into your signature to help him gain world domination.
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
^^a pa ni to že jasno, da ne moremo bit vsakemu The One? ..move on.
Jz verjamem (ja, sem naivna, tud prov), da se na koncu že najdemo s takim, ki nam najbolj ustreza in "matrat" se v zvezah, kjer ne vemo kaj si drugi misli o nam pomembnih zadevah se mi zdi nesmisel. Če čutiš ali pa celo veš, da neki ne štima - in si po možnosti sploh šele začel -, pusti in pejd naprej.
Em. "Kjer sem zdej v življenju", nimam tolk ogromne želje/potrebe po otroku in bi raje ostala s partnerjem sama, če bi bla prepričana, da sva res za skupej.
(sam najprej pa rabim še partnerja za to
)
Jz verjamem (ja, sem naivna, tud prov), da se na koncu že najdemo s takim, ki nam najbolj ustreza in "matrat" se v zvezah, kjer ne vemo kaj si drugi misli o nam pomembnih zadevah se mi zdi nesmisel. Če čutiš ali pa celo veš, da neki ne štima - in si po možnosti sploh šele začel -, pusti in pejd naprej.
Em. "Kjer sem zdej v življenju", nimam tolk ogromne želje/potrebe po otroku in bi raje ostala s partnerjem sama, če bi bla prepričana, da sva res za skupej.
(sam najprej pa rabim še partnerja za to

- delusional
- Cosmopsiho
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Če bo zanosila "ponesreči" bo po vsej verjetnosti izgubila tipa.. pol je vseeno če ga pusti, pa se gre umetno oplodit.. (če misli, da se ji izteka biološka ura in nima časa iskat pravega) sam da ne bo še temu tipu nakopala otroka, ki si ga ne želi..
to je pa čist preveč podla fora in takim manipulatorjem in egoistem js otroka sploh ne bi dala..
to je pa čist preveč podla fora in takim manipulatorjem in egoistem js otroka sploh ne bi dala..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
- delusional
- Cosmopsiho
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
Ja itak, važno, da je ona dobila otroka.. who cares, da tip, ki btw otroka ni želel, zdaj ima otroka.. tut če bo letel stran od ženske (kar resnično upam da bi), ima vseeno otroka, in verjetno je zelo malo takih, ki ga ne bi želeli niti videt al pa karkol.. in tut če ga ne bi želel videt.. mogoče pa si bo otrok nekoč ko odraste želel spoznat očeta.. kaj mu bo mamica takrat rekla.. ati te ne mara, ne ga klicat? mislm kere sick fore, take ljudi bi moglo bit sram 

(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")
- delusional
- Cosmopsiho
- Roberta R.
- Cosmopolitanka
ne, ampak taka prasica pa nisem (pa pardon izrazu).. tuki ni kej govort, da naj ne bom pametna pri svojih letih.. nisem tak človek, da bi nekomu kej takega nardila, samo zato, da jaz dobim kar hočem.. in me žalosti, da dejansko obstajajo ljudje, ki v tem ne vidijo ničesar napačnega..
(__/)
( o.O)
(")_(")
( o.O)
(")_(")