mislim. a je bila slučajno katera kaj v mariboru v času festivala lent?
jaz nisem mogla verjeti svojim očem. res. v splošnem sem ugotovila, da mariborčanke nimajo okusa in stila, niti se ne pogledajo v ogledalo očitno. pa niso bile le izjeme, to me najbolj čudi. če bi bila tu pa tam kaka maškara še si rečeš ok. to pa je katastrofa. in to vseh kategorij, od debelih v miničih, do suhih v ogabnih kačjih špičakih v kombinaciji s tigrasto torbico, do zebrastih špičakov v kombinaciji s tigrasto majčko, do fensi oblekc, ki so kvečjemu za na kako poroko (ne koktajl oblekce!), do belih ala poročnih oblekc, do mam v samo pajkicah, do kombinacije daljše srajčke na gole noge, do 13letnic z 15cm peto in push-upom, do celulitastih nog vseh vrst,... res. ni da ni. sem bla res

in dregala fanta, glej to, glej to. res. kot ena neokusna cenena italijanska tržnica. obupno obupno. da se o tipih in njihovih belih hlačah in roza srajčkah ne pogovarjamo (a ti so res bili izjeme).
ko sem potem kakšno rekla v tej smeri na kavi s kako kolegico, so mi vse prikimavale. sploh tiste, ki študirajo v mb. da je to baje polom.
zdaj jaz sem v lj tudi vsega vajena, a takega nazadnjaškega cenenega stila ne vidiš. ker sploh jaz izredno spoštujem ljudi s svojim stilom, ljudi, ki so rahlo extra, ki so rahlo alter, ful alter, karkoli. nimam glede tega problemov.
ampak to niso bili stili, pačpa ogabno navlečene ženske/punce/deklice.
mišje balerinke so mi pa..

sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.