živjoo. ... všeč mi je bil fant na šoli. vse je zelo zakomplicirano zato ne bom vsega razlagala. lani ko sem prišla v šolo(1.letnik) nova šola in vse... tam sem ga videla. takoj sem dobila metuljčke v želodcu. videla sem ga prvič po4 letih. že takrat sem bila nora nanj a sem mislala da me je minilo. začela sva se dopisovati po msn-ju v šoli sva se vedno samo pozdravila, pogovarjala se nisva saj sem zelo sramežljiva in sem se umaknila vsakič ko je hotel kaj reči(še sama ne razumem). potem me je čisto skenslal. in potem me je spet začel pozdravljati. nevem kaj to pomeni.. nevem kaj naj naredim saj mi je ZELOOOZELOO všeč!! :'(
joj saj iz sporočila sploh ni jasno kaj bi rada... še sama nevem. poanta je v tem... da me je za nekaj časa čisto izklopil zdaj pa se obnaša kot da nič ni bilo. ker mi je zelo všeč me zanima kaj to pomeni? to obnašanjee?
ja kako pogosto se pa pogovarjata (na msnju), kdo zacne pogovor, o cem se pogovarjata?
kaj si to na faxu ali na srednji? če si se vedno umaknila potem je verjetno to razumel kot da ga ne zanimaš...
ne vem kaj bi ti svetoval, ker praviš da si bolj sramežljiva... poskušaj si najt skupno družbo z njim, pa boste šli na kakšne pijače, se bosta mogoče bolj navadila drug drugega. pa chataj še naprej po msnju
chatava skoraj vsak dan. on začne pogovor. drgač stara sva oba2 16. ne vem zakaj se pač ne morm z njim pogovarjat. večkat sm se že odločla dobr zdej pa bom. ampak tko mi mind goes blank... nevem kaj nej rečm pa to.
le pogumno, zgubit itak nimaš nič. Oz. če z njegove strani ne bo zanimanja za pogovors tabo, boš vsaj vedela pri čem si, in lahko greš naprej....
Lahko pa da je tudi on sramežljiv in čaka nate, da narediš prvi korak...
hehe, to so pa res točn te znaki, metuljčki tud verjetno ipd. Ti kar pogumno, začni z običajnim pogovorom kako je kaj, če gre kaj na morje, kaj takega. Počasi bo že stekla debata, nič skrbet, pa tudi ta strah bo minil
anyone who has never made a mistake has never tried anything new. (A.Einstein)