Luna C napisal/-a:aja ? huh ... jaz sem nora na 1kico .. 2ko sem že tudi vidla , 3 pa .. no idea
meni je enka fula taboljši film... samo konec mi pa ni glih nekaj preveč všeč...
ja ne , same here ... samo ovi štikl pune not paše na koncu - The Verve - Bittersweet syphony
Jpjp Pa men je še un od Counting crows - colorblind ful všeč (je takt se mi zdi, preden unga avto povozi).. Hm, v dvojki pa una špila (jao, dans se nobenega ime ne spomnim), k je tut Buffy špilala,ne?
joj ja meni tudi .. ko sem ga 1vič čula sem si ga že mogla dol potegnit
.perfect soul, perfect mind, perfect face.. a perfect lie.
a je kdo gledal film MULARIJA...bil je pred par leti na pop tv......meni ga tastari niso pustli gledat ker sem bla še dost majhna...za "kao"one prizore......no film je najstniški......če kdo ve za ker film gre.....naj pove....kaj....
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:a je kdo gledal film MULARIJA...bil je pred par leti na pop tv......meni ga tastari niso pustli gledat ker sem bla še dost majhna...za "kao"one prizore......no film je najstniški......če kdo ve za ker film gre.....naj pove....kaj....
a to je tist film, ko seksajo k nori in pol na koncu so vsi okuženi z aidsom?
S*c*O*r*P*i*C g*I*r*L napisal/-a:a je kdo gledal film MULARIJA...bil je pred par leti na pop tv......meni ga tastari niso pustli gledat ker sem bla še dost majhna...za "kao"one prizore......no film je najstniški......če kdo ve za ker film gre.....naj pove....kaj....
a to je tist film, ko seksajo k nori in pol na koncu so vsi okuženi z aidsom?
nevem...v reklami je blo ja full sexa pa drog...verjetno je ta film ja.....joj kak bi ga gledala....