2Good2BTrue napisal/-a:okej.. men se pa vsakič ko se pobrijem nardijo mozolčki pa dlačice se mi vraščajo..

in ne vem kaj naj naredim.. z elpilatorjem preveč boli.. no vsaj prvič, z voskom še nisem poskusila.. sedaj vzamem pinceto se vsedem pred TV in lepo uredim, ampak to res vzame kar nekaj časa..
Noo ... sej maš kr nekej možnosti. Najprej pa prenehej z britjem, ker to očitno ni v redu zate. Mislim, zakaj bi se matrala pa jokcala vsakič ko bi se ti spet isto zgodil?

malo neumno. Obstajajo pa še druge alternative. Lahko na primer probaš kakšno od depilacijskih krem, pri katerih ti ni treba uporabljati britvice. Te 'pene' znajo bit sicer precej agresivne tako da ne vem kako jih bo tvoja koža prenesla, sploh če maš (očitno) bolj občutljivo, ampak mislim da se splača poskusit. Če pa želiš rezultate, ki bi bili malo bolj trajni, sta pa na voljo še epilator oziroma vosek. Oboje boli, seveda, ker je za lepoto treba včasih malo potrpeti, ampak ne vidim razloga zakaj ne bi malo stisnila zobe, če bi to pomenilo konec vraščanja dlačic in gladke noge veliko dlje kot po britju. Sploh pa se tut epilatorja zelo hitro navadiš in obstajajo tut taki, ki majo hladilne nastavke (te daš prej v zmrzovalnik) in ti razdraženo kožo sproti še hladijo in lajšajo bolečine. Iz svojih izkušenj pa ti lahko povem, da se meni tudi po uporabi epilatorja nekatere dlake obračajo navznoter (se vraščajo), ampak kakšnih rdečih pikic ali mozoljčkov nisem nikoli opazila. Glede voska ti pa ne morem povedat izkušenj iz prve roke ker ga je doma menda precej smotano uporabljat in zahteva kar nekaj vaje, preden res uspeš vse populit kot je treba.
Še najboljši nasvet zate bi bil, da obiščeš kozmetičarko. Pred tem naredi še piling in voskanje v kozmetičnem salonu je res učinkovito, mislim da ne boš imela več takih problemov kot do zdaj. Pa še lahko ti bodo svetovali kaj se še da narediti.
Huh, wao, kako obsežen post, lih malo preveč časa sem imela med malico
o tem se je sicer že veliko pisalo, ampak vseeno

srečno!