Zakaj fantje tako hitro izgubijo zanimanje? :(
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
delusional, sam če iščeš enega pacienta, ki se ti bo pustil jebat v glavo in ga boš obračala, potem imaš res problem. ker očitno jih kar ne hodi toliko naokoli, kolikor si si v začetku mislila.
očitno ti vsak, ko začneš svoje patološke fore na njem izvajat, rajši pobegne in jim dam čisto prav.
tudi tipi, ki iščejo nekoga za resno zvezo, iščejo žensko, s katero bodo lahko skupaj funkcionirali kar se da lahko, brez raznih bolnih podjebavanj, ki samo pijejo energijo in na koncu ne peljejo nikamor.
očitno ti vsak, ko začneš svoje patološke fore na njem izvajat, rajši pobegne in jim dam čisto prav.
tudi tipi, ki iščejo nekoga za resno zvezo, iščejo žensko, s katero bodo lahko skupaj funkcionirali kar se da lahko, brez raznih bolnih podjebavanj, ki samo pijejo energijo in na koncu ne peljejo nikamor.
Ni dobro vplivalo, ker je teb vse dol padl, k je bil copatek. Zenska nima nobenega spostovanja do takega moskega in ga prej ali slej vara/zapusti. Kar si tudi ti naredila. Ja, tekom zveze si bila v dominantnem polozaju, kar ti je blo do neke mere lustno, ampak ni variante, da bos tko imela uspesno zvezo, preprosto zato, ker se bo s tvoje strani koncal interes.delusional napisal/-a:Mahagonij napisal/-a:And how did that work out for you?
Glede na to, da s tem tipom nisi več skupaj, bi rekel, da ni ravno dobro vplivalo na zvezo.
dobro je vplivalo. bi imela spet tako vezo v teh pogledih. to je bil edini tip, ki mi ga je uspelo jebat v glavo. zdej mi manjka taktike, pa mene jebejo.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Mislim, da je problem v tvoji osebnosti. Jst osebno vidim dva problema. Premalo zenstvena (privlacna osebnost), ter tudi sicer tezka oseba.delusional napisal/-a:Jah, jaz hočem jebača. Jebači pa hočejo device za resno zvezo, k majo dovolj kurb. jst pa nisem več devica. tu je problem.
Nasprotno, jst opazam, da kadar obstaja razlika med partnerjema, da je moski dominanten, lahko zveza prezivi relativno veliko razliko v moči. Kadar je zenska dominantna že zmerna količina dominance pomeni konec zveze v prihodnosti s precejsnjo verjetnostjo. Tukaj govorimo lahko o mesecih ali pa o letih.delusional napisal/-a:kaj pa ti praviš, da je boljše da on tebe obrača? ni to dobro.. ne gre na dolgi rok.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.