kokosova kocka
Kaj ste danes jedli?
- urska.pavlic
- Komunikatorka

- Kraj: domzale
- Kontakt:
-
purple_rain
- Cosmopsiho

- Kraj: Lj
-
katja_t_1980
- Debatorica

Z: jogurt, borovnice, laneno seme, ovseni kosmiči
K: pečen začinjen krompir, mešana solata (paradižnik, kumara, paprika, mozzarella, preliv), vanilijev sladoled z vročim sadjem
M: kepica orehovega sladoleda
V: polnozrnat kruh, vege pašteta (iz fižola)
K: pečen začinjen krompir, mešana solata (paradižnik, kumara, paprika, mozzarella, preliv), vanilijev sladoled z vročim sadjem
M: kepica orehovega sladoleda
V: polnozrnat kruh, vege pašteta (iz fižola)
Rada imam vse živali, celo človeka.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
Samo en razlog je, da sem rojena v človeškem telesu - da lahko dosežem pravice za VSE živali.
-
katja_t_1980
- Debatorica

Z: polnozrnat kruh, maslo, med, žitna kava s sojinim mlekom
K: solatni krožnik (zelena solata, paprika, paradižnik, kumare, trdo kuhano jajce, sir, bučna semena, jogurtov preliv), 3 polnozrnati piškoti
M: muesli ploščica, smoothie (ananas, pasijonka, mango)
V: vegetarijanski pasulj (vege šunka, fižol, čebula, razne začimbe), polnozrnat kruh, shake (borovnice, banane, jogurt, sojino mleko)
K: solatni krožnik (zelena solata, paprika, paradižnik, kumare, trdo kuhano jajce, sir, bučna semena, jogurtov preliv), 3 polnozrnati piškoti
M: muesli ploščica, smoothie (ananas, pasijonka, mango)
V: vegetarijanski pasulj (vege šunka, fižol, čebula, razne začimbe), polnozrnat kruh, shake (borovnice, banane, jogurt, sojino mleko)
Rada imam vse živali, celo človeka.

)