fant in sms-si

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Ja, sam če bi šla pred (ali po, ali med, pač ne bi čakala 4 leta) začetkom veze se testirat za HPV, bi ji test pokazal prisotnost papiloma virusa tipa 6 ali 11. :D Tiha okužba pomeni, da bolezenski znaki ne izbruhnejo, ne pa, da test virusa ne zazna.

In spolno prenosljive bolezni se staknejo pri spolnih stikih. Ne vem, zakaj je to težko razumet. Bazeni, savne, stranišča.....bullshit. Mogoče staknemo kakšno klico, vendar ta ni zadostna za okužbo. In se ne okužimo. Če nam pa kdo vlije deci sperme, bo pa do okužbe prišlo. Je pa praktično nemogoče, da bi na wc-ju staknil zadostno število klic, da bi le te povzročile okužbo. :wink:

Edit: s tisto klico, ki smo jo morebiti staknili na bazenu, pa obračuna naš imunski sistem s pomočjo celic ubijalk in pomagalk, in klice ni več. Edina izjema so tukaj ljudje z boleznimi imunskega sistema (hiv, obsevani, na imunosupresivih...). Pri njih je tudi to možno.
Zadnjič spremenil barbie_girl_85, dne 13. Jul. 2010 14:47, skupaj popravljeno 1 krat.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

mhm, tut sama mislim da se na stranišču ne moreš okužit. Se strinjam s napisanim, bi ba še dodala da če ni na novo odkrite SPV, še ne pomeni da je partner ziher zvest, sej vete lahko da ma kero zraven, pa uporaljata kondom ali je ženska enostavno clean.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

iskreno, ne vem, kok folka se samoiniciativno hodi testirat za hpv, test stane okrog 170 eur. jaz ne poznam nobene punce.

(je pa res, da ti ponavadi izbruhnjeno okužbo odkrijejo pri običajnem brisu. NE pa kateri tip virusa imaš)
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

ne poznam nobenga ki bi se šel, nisem vedla da je test tako drag, bila sm prepričana da to pokrije zavarovalnica, če imaš napotnico in greš recimo na infekcijsko.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

PAP test ni enako TEST za HPV. Pri prvem odkrivajo okužbe, pri drugem prisotnost virusa.

Kar se pa cene tiče, se motiš. Stane 36,45 eura.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Kika napisal/-a:(je pa res, da ti ponavadi izbruhnjeno okužbo odkrijejo pri običajnem brisu. NE pa kateri tip virusa imaš)

what did I write?

hmmm, nisem prepričana o tejle ceni. maš kakšen link? za 170 nisem ziher, je pa moja ginekologinja govorila ziher o ceni, ki je povezana s sedmicami, tko da bi mogl bit al ono al pa 70 eur.

je pa res, da se cene razlikujejo. pri moji ginekologinji bi za klamidijo mogla dat okrog 120 eur, medtem ko se lahko v nekem laboratoriju testiraš za 50.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Mislim ampak resno.....kaj tukaj noben moderator ne opravlja svojega dela???? Čisto smo zašli iz teme....
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

čuftika napisal/-a:ne poznam nobenga ki bi se šel, nisem vedla da je test tako drag, bila sm prepričana da to pokrije zavarovalnica, če imaš napotnico in greš recimo na infekcijsko.

na lepe oči ne talajo napotnic. vsaj pri moji ginekologinji ne :(
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

OT: Kaj če bi se ve o tem rajši pogovarjale pod temo zdravje :?: :?: :?:
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Bo kar 70 eur :) Slabo poslušaš :P

http://vizita.si/clanek/spolnost/odlocitev-za-stalno-partnerstvo-vas-lahko-precej-stane.html

Poveš, da is seksala s tremi rizičnimi moškimi v zadnjem mesecu, in dobiš napotnico :P Al pa mal opišeš simptome, noben ne preverja. Če si dost siten, napotnico dobiš.

Sicer pa, če je edino kar veš to, da je cena povezana s sedmicami...torej 7, 17, 27, 70, 170, 270, 370 eurov.....je pametno, da ne daješ izjav kot so cena je 170 eurov. :)

Edit: bomo nehal. Vsaj jst :)
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

mislim, da je že to, da vem, da testiranje za hpv stane 70 ali 170 eur več, kot ve večina ljudi o tem testiranju.

če se pa misliš spravljat name zarad tega, go ahead :P

/konec ot.
modra_kapica
Sramežljivka
Sramežljivka

Re: fant in sms-si

Neprebrana objava Napisal/-a modra_kapica »

xxxm46 napisal/-a:zanima me kako bi fantu pisala sms-se oz. ka mu nj napišem, ne da bi mu s tem težila (brez tega -kako si, kaj delaš itd. ker nočem da ima občutek kot da ga "nadzorujem"). :roll: :lol:

sploh ne razmišlat o tem če mu boš težila :wink: tistih pet minut si bo pa že uzeu da ti odpiše karkol mu boš že napisala. :)
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Ni nujno, da si bo res vzel čas da bo odpisal....

Jaz še vedno mislim, da tipi niso taki SMS freaki :D kot me, punce....zato ga rajši pokliči.
Jaz tudi svojemu več ne pišem SMSov...pa sem mu jih na začetku, pa ni odpisoval, pa sem ga vprašala zakaj pa mi je povedal, da rajši vidi da se pokličeva.....in tako je ostalo, jaz pa sem se s tem sprijaznila. SMS-e pa še vedno lahko pošiljam prijateljicam in vem, da mi bodo na njih odgovorile :razz:
MarceLiica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: DreamLand
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a MarceLiica »

Napačna tema mogoče za nekatere? Spolne bolezni nimajo veze z sms-i :lol:
Uporabniški avatar
messfox
Sramežljivka
Sramežljivka
Kraj: Nebesa

Neprebrana objava Napisal/-a messfox »

Imam vprašanje.. kako bi odreagirali, če bi se vaša punca/fant dopisoval/a z nasprotnim spolom in bi videli te smse?
Odgovori