fant in sms-si
kaj pa, če bi v bistvu se samo zaljubil v kako npr. nedosegljivo sodelavko ampak to res zelo, ne bi pa mel dobenega intimnega stika z njo pa bi normalno z vami bil, pol pa ko bi zvedle bi ga pustile?
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
tut sama sm podobnega mnenja kot barbie, če se kdo zagreje za nekoga tretjega, ki pa ni partner, se to čuti na odnosu. Tak odnos je najboljše prekinit. Ko sm se pogovarjala s fanti in puncami, kateri so bili prevarni, so vsi po vrsti rekli da so se partnerji spremenili do njih, da so čutili da je nekaj narobe, samo potrebovali so dokaz.
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Ne razumem najbolje, kaj hočeš povedati. Ne prvega, ne drugega stavka.
Pri prvem me moti to, da če ne bi bil zaljubljen vate, ne želiš, da sta skupaj. Zaljubljenost mine in sem prepričana, da nisi mislila dobesedno. Najverjetneje si mislila, če te ne bi ljubil.... Correct me if i'm wrong.
Pri drugem stavku mi pa ni najbolj jasno, za kaj je prepozno? Za testiranje? Za nekaj drugega?
Pri prvem me moti to, da če ne bi bil zaljubljen vate, ne želiš, da sta skupaj. Zaljubljenost mine in sem prepričana, da nisi mislila dobesedno. Najverjetneje si mislila, če te ne bi ljubil.... Correct me if i'm wrong.
Pri drugem stavku mi pa ni najbolj jasno, za kaj je prepozno? Za testiranje? Za nekaj drugega?
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Aha. No, tole je pa že boljše. Res je, lahko nikoli ne izveš.
V tem primeru pa maš še eno opcijo....greš se stestirat na blef (rečmo enkrat na dve leti) in v kolikor je potencialna ljubica kej imela, boš zvedela, da si bila prevarana.
V tem primeru pa maš še eno opcijo....greš se stestirat na blef (rečmo enkrat na dve leti) in v kolikor je potencialna ljubica kej imela, boš zvedela, da si bila prevarana.
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
kalanhoja napisal/-a:
A lahko dodam še tečne, ker se čist v vsak post od vsakega vtakne.
Lahko. Ni prepovedano. Pa ti misliš, da jst sodelujem na forumu zato, da se ne vtikam v tuje poste in ne podajam svojih mnenj? Ja itak. Tle bom sedela, brala, komentirala pa ne, da Kalanhoja ne bo mislila, da sem tečna.

Dobro jutro.....sem tečna....in kaj pol? Imaš kakšen problem s tem?
Poudarjanje mojih osebnostnih lastnosi je pa tudi že tečno....tko da, si približno tam, kjer sem jaz, kar se tečnobe tiče.
barbie_girl_85 napisal/-a:V tem primeru pa maš še eno opcijo....greš se stestirat na blef (rečmo enkrat na dve leti) in v kolikor je potencialna ljubica kej imela, boš zvedela, da si bila prevarana.
to je verjetno, ni pa nujno. lahko je imel kaj že od prej. lahko ti stakneš kaj prej (npr. hpv), pa potem čez par let izbruhne. tako da to res ni zanesljiv dokaz

- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Pri meni je, ker sem se testirala že dvakrat. Moj tudi. Če sem bila "čista" leta 2005 in leta 2008 in sem grem še nadaljne testirati na dve leti, bom po pozitivni gonoreji zanesljivo vedela, da me je prevaral. Klamidija lahko "spi", kar pomeni, da se simptomi ne pokažejo, test jo bo pa v dveh letih zagotovo zaznal. Nima tako širokega "okna".
Seveda se strinjam, da po prvem testiranju tega ne moreš vedeti. Ampak napisala sem, da se greš testirat na dve leti...se pravi, vsaki dve leti. Prvi pozitivni test res ne da zaneslkjivega dokaza, da te je prevaral (lahko imaš od prej, se strinjam), drugi, tretji, peti in deseti test, ki ti pokaže pozitivno gonorejo, je pa kar zanesljiv, da te je prevaral (v kolikor ti nisi skakala po drugih...).
Seveda se strinjam, da po prvem testiranju tega ne moreš vedeti. Ampak napisala sem, da se greš testirat na dve leti...se pravi, vsaki dve leti. Prvi pozitivni test res ne da zaneslkjivega dokaza, da te je prevaral (lahko imaš od prej, se strinjam), drugi, tretji, peti in deseti test, ki ti pokaže pozitivno gonorejo, je pa kar zanesljiv, da te je prevaral (v kolikor ti nisi skakala po drugih...).