fant in sms-si

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Expo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Expo »

Površno sem prebral, se opravičujem. :P
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

Nesanica napisal/-a:nekak ne morem dojet da bi ženska pustila tipa samo zaradi enega one night standa četudi je pred tem več let bil skrben in vzoren partner. To se mi zdi mal neumno. ne rečem da se je to zgodilo večkrat ampak enkrat.... mislim da je v tem primeru večletna zveza več vredna kot nek seks... mislim da se vseeno moraš prej pogovoriti in poskusiti dojeti kaj se je zgodilo in predvsem zakaj.

Če je večletna zveza več vredna kot nek seks, potem naj ne vara, da ne zavozi situacije.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

panterica napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:nekak ne morem dojet da bi ženska pustila tipa samo zaradi enega one night standa četudi je pred tem več let bil skrben in vzoren partner. To se mi zdi mal neumno. ne rečem da se je to zgodilo večkrat ampak enkrat.... mislim da je v tem primeru večletna zveza več vredna kot nek seks... mislim da se vseeno moraš prej pogovoriti in poskusiti dojeti kaj se je zgodilo in predvsem zakaj.

Če je večletna zveza več vredna kot nek seks, potem naj ne vara, da ne zavozi situacije.

v bistvu ne mislim da je to neki kar moraš spregledat kot da ni nič, ampak nevem če je ONS tako pomemben da bi morala končati zvezo na kateri sta gradila več let. No saj ni pomembno, vsak razmišlja in čuti drugače. Sama imam rahlo bolj svobodne nazore, sem pa včasih razmišljala enako, sedaj pa malce drugače gledam na stvari.
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

Jaz osebno ne bi udpustila in bi se veza končala.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

panterica napisal/-a:

Se strinjam...če je fantu in punci itak full veliko do resne veze in lepo skupaj gradita prihodnost....ne vidim razloga zakaj bi sploh prišlo do ONS.
Drugače pa kot sem že povedala....jaz tega ne bi oprostila.
Ker če se tip 1x ni mogu zadržat, se tudi drugič in 10ič ne bi mogu...da ne bi bil z drugo...tako da...
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Res je. Kdor ima nekoga resnično rad, ga ne bo prevaral.
Nivea
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

Nesanica napisal/-a:
Dejansko bi če bi te tip prevaral samo enkrat v nekaj letih spakirala kufre in šla? :eek:

samo enkrat, kaj ni dost?
Tudi jz bi spokala kovčke in šla, ne bi mogla it čez to, ker če nekoga imaš rad,potem ga ne greš prevarat , kriza v zvezi gor al dol, krize se razrešijo ali pač ne, v tem primeru greš naprej, prevara ni potrebna. Jz ko sem z nekom v zvezi ga nočem delit z nobeno, tut sama nisem do zdaj varala in tut od partnerja pričakujem da mi je zvest.
Pod prevaro pa štejem sex, tudi poljubljanje, to dopisocanje in te finte pa odvisno kaj si dopisujeta...
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Če me prevara enkrat je isto kot, če me desetkrat. V vsakem primeru bi bila prevarana. In isto kot je rekla čuftika pred mano jaz ne varam in to pričakujem tudi od partnerja.
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Stripy »

Evo Sanja :respekt:

Čeprov jst sama še zmer ločim med fizično in čustveno prevaro. Še zmer bi me bolj bolela čustvena.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Oboje je prevara. In kako bi vedela za kakšno prevaro gre?
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a Stripy »

Kdo je govoru o tem, da ni oboje pravara? Tega nisem nikjer omenila. Pravim samo, da zame je razlika, če tipa zanese enkrat pa se zgodi poljub, al pa če se na eno žensko čustveno naveže in se videva z njo par mescov, let in poljubu sledi seks in vse ostalo.

Drugo bi me velik bolj bolel. Samo to sem rekla, nikjer pa, da prvo ni prevara.

In ja, če ti znanec namigne, da je vidu tvojga sred diskača, k se poljublja z drugo, al pa da sama ugotoviš, da ma poleg tebe še eno, s katero se stvari dogajajo že neki mescov.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Saj nisem rekla, da je kdo govoril, da ni oboje prevara, ampak da bi se jaz v vsakem primeru počutila prevarano. Drugače pa četudi gre za sex, ne boš vedela ali so bila zraven čustva ali ne. In četudi bi bilo brez čustev mu jaz ne bi oprostila. Dejstvo je, da bi bil z drugo.
~NIA~
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a ~NIA~ »

kakšna prevara sploh?
Zadnjič spremenil ~NIA~, dne 02. Avg. 2010 9:12, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Da.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

jz bi ga tut pustila, ker mu ne bi potem mogla več zaupat. Zveza brez zaupanje je pa zame kr neki, da skos razmišljam po tem kje je, s kom je, eh, ne hvala, bi blo to zame preveč mučno. Pa nepomembno ali me je prevaral 2 meseca nazaj ali pa 2 leti nazaj.
Odgovori