fant in sms-si
Nesanica napisal/-a:nekak ne morem dojet da bi ženska pustila tipa samo zaradi enega one night standa četudi je pred tem več let bil skrben in vzoren partner. To se mi zdi mal neumno. ne rečem da se je to zgodilo večkrat ampak enkrat.... mislim da je v tem primeru večletna zveza več vredna kot nek seks... mislim da se vseeno moraš prej pogovoriti in poskusiti dojeti kaj se je zgodilo in predvsem zakaj.
Če je večletna zveza več vredna kot nek seks, potem naj ne vara, da ne zavozi situacije.
panterica napisal/-a:Nesanica napisal/-a:nekak ne morem dojet da bi ženska pustila tipa samo zaradi enega one night standa četudi je pred tem več let bil skrben in vzoren partner. To se mi zdi mal neumno. ne rečem da se je to zgodilo večkrat ampak enkrat.... mislim da je v tem primeru večletna zveza več vredna kot nek seks... mislim da se vseeno moraš prej pogovoriti in poskusiti dojeti kaj se je zgodilo in predvsem zakaj.
Če je večletna zveza več vredna kot nek seks, potem naj ne vara, da ne zavozi situacije.
v bistvu ne mislim da je to neki kar moraš spregledat kot da ni nič, ampak nevem če je ONS tako pomemben da bi morala končati zvezo na kateri sta gradila več let. No saj ni pomembno, vsak razmišlja in čuti drugače. Sama imam rahlo bolj svobodne nazore, sem pa včasih razmišljala enako, sedaj pa malce drugače gledam na stvari.
panterica napisal/-a:Nesanica napisal/-a:nekak ne morem dojet da bi ženska pustila tipa samo zaradi enega one night standa četudi je pred tem več let bil skrben in vzoren partner. To se mi zdi mal neumno. ne rečem da se je to zgodilo večkrat ampak enkrat.... mislim da je v tem primeru večletna zveza več vredna kot nek seks... mislim da se vseeno moraš prej pogovoriti in poskusiti dojeti kaj se je zgodilo in predvsem zakaj.
Se strinjam...če je fantu in punci itak full veliko do resne veze in lepo skupaj gradita prihodnost....ne vidim razloga zakaj bi sploh prišlo do ONS.
Drugače pa kot sem že povedala....jaz tega ne bi oprostila.
Ker če se tip 1x ni mogu zadržat, se tudi drugič in 10ič ne bi mogu...da ne bi bil z drugo...tako da...
Nesanica napisal/-a:
Dejansko bi če bi te tip prevaral samo enkrat v nekaj letih spakirala kufre in šla?
samo enkrat, kaj ni dost?
Tudi jz bi spokala kovčke in šla, ne bi mogla it čez to, ker če nekoga imaš rad,potem ga ne greš prevarat , kriza v zvezi gor al dol, krize se razrešijo ali pač ne, v tem primeru greš naprej, prevara ni potrebna. Jz ko sem z nekom v zvezi ga nočem delit z nobeno, tut sama nisem do zdaj varala in tut od partnerja pričakujem da mi je zvest.
Pod prevaro pa štejem sex, tudi poljubljanje, to dopisocanje in te finte pa odvisno kaj si dopisujeta...
Kdo je govoru o tem, da ni oboje pravara? Tega nisem nikjer omenila. Pravim samo, da zame je razlika, če tipa zanese enkrat pa se zgodi poljub, al pa če se na eno žensko čustveno naveže in se videva z njo par mescov, let in poljubu sledi seks in vse ostalo.
Drugo bi me velik bolj bolel. Samo to sem rekla, nikjer pa, da prvo ni prevara.
In ja, če ti znanec namigne, da je vidu tvojga sred diskača, k se poljublja z drugo, al pa da sama ugotoviš, da ma poleg tebe še eno, s katero se stvari dogajajo že neki mescov.
Drugo bi me velik bolj bolel. Samo to sem rekla, nikjer pa, da prvo ni prevara.
In ja, če ti znanec namigne, da je vidu tvojga sred diskača, k se poljublja z drugo, al pa da sama ugotoviš, da ma poleg tebe še eno, s katero se stvari dogajajo že neki mescov.
- barbie_girl_85
- Cosmofrik