^^ Sej mogoče ni čist ista situacija, gre za različne odnose, ampak za mene je primerjava vseen dokaj v redu. Veš kolk teženja od tipov je bla vsaka punca verjetno že deležna, pa se vas vseen ne bojimo. Ker bi blo neumno zarad parih težakov
(kar se občasno zdi kr dostih, ne zgolj parih
), odklanjat vse ostale, se jim odpovedat zgolj zarad tega, ker uni so bli pa tečni. Tko da - zakaj bi že od začetka odklonil enga geja/lezbijko, ki bi znal sicer bit super kolega/prjatlca, čist zato, ker enkrat ti je pa enkrat lezbijka težila? Pol so ziher vsi ti homoseksualci tečni in čudni in nimajo kej delat v radiju 5m okol mene!?
Pa ajde, recimo da te moti, da se tipom v celoti ne moreš odpovedat. Recimo, da bi rekla, da ji je enkrat en Primorec težil in da se ne misli od takrat naprej nikol več z nobenim Primorcem zapletat - ne prijateljsko, ne v ljubezenskem smislu. A bi se ti zdel to zadosten razlog, da bi ob prvem znaku primorščine, ob prvi neuporabi dvojine, bejba odkorakala stran in si misnla, halo, zakaj se tip sploh pogovarja z njo, če je pa s Primorske!?
Ne vem, men se to zdi približno isto. Ker mi ni pomembno od kod je človek, kak ten kože ma, kako je usmerjen, ampak je važna osebnost - to, da se poštekava, da mava neke skupne interese, spoštljiv odnos en do druzga, da lahko udariva debato čist iz neke banalne stvari ... če je osebnost kul, je to ali se ta človek stisne zvečer v postelji k lubiju al lubici, čist postransko.