Jochie napisal/-a:Johnny napisal/-a:
Ritko kar ti nastavljalj če ti je tako všeč kolega..![]()
![]()
lupček, ti imaš problem, ne jaz....jaz sem ti podal samo opcije!
Kot prvo ne ti men lupček.. Kot drugo pa to opcijo bi izbral le mrtev pa še to dvomim.
Jochie napisal/-a:Johnny napisal/-a:
Ritko kar ti nastavljalj če ti je tako všeč kolega..![]()
![]()
lupček, ti imaš problem, ne jaz....jaz sem ti podal samo opcije!
g00fy_qa napisal/-a:Johnny ti maš s sabo tolko problemov, da se sploh ne zavedaš. Ti svetujem, da se z ženskami sploh ne zapletaš, dokler ne odpleteš vsaj polovico lastnih frustracij ...
... kar ti najverjetneje seveda nikoli ne bo uspelo in boš celo življenje sikal, kako smo sikajoče ženske krive za tvojo polomijo od življenja.
g00fy_qa napisal/-a:Johnny ti maš s sabo tolko problemov, da se sploh ne zavedaš. Ti svetujem, da se z ženskami sploh ne zapletaš, dokler ne odpleteš vsaj polovico lastnih frustracij ...
... kar ti najverjetneje seveda nikoli ne bo uspelo in boš celo življenje sikal, kako smo sikajoče ženske krive za tvojo polomijo od življenja.
Ampak res, Johhny, jaz bi tudi bila 'nasikana', če bi bila s tabo. Tole 'ne bom se uklanjal nobeni ženski!' mi v kombinaciji s tem, kar si napisal, izgleda kot nepripravljenost sprejemanja kakršnih koli kompromisov, kar ni ravno odrekanje vsemu ...
IloveCoffee napisal/-a:Kompromisi suck![]()
Johnnyja pa štekam - največ kar lahko narediš je, da si vzameš mal time off... uživej v lajfu, ki ga imaš in ti laufa, najdi si kako prijateljico with benefits, one night stands... in se ohladi - pa tut če traja par let![]()
Aja pa sploh nevem zakwa uporablam ta smajli....sam mi je najbol hud!!!!