ni mu do sexa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: domzale
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a urska.pavlic »

kva ste glupe in nevoščljive cipe zahojene. to pa dela fovšarija. nebi imela nobene ženske pa tudi če me plačaš,ne jochie. morem te zavrnit. najdi si drug forum, da se boš ponujala (prodajala) :flop: :rofl: :flop: :rofl: :flop: :rofl:
drugač ima pa moj frajer ta novega cliota :razz: :razz:
Zadnjič spremenil urska.pavlic, dne 10. Jul. 2010 18:23, skupaj popravljeno 1 krat.
zvezdica
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:31, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

sej vem, mene je tudi skor iz stola vrgel smeh :rofl: :rofl:
zvezdica
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

urska.pavlic napisal/-a:sej vem, mene je tudi skor iz stola vrgel smeh :rofl: :rofl:

sirova se teb rola, ker nis ugotovila, da te Jochie jeb* u glavo... :lol:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
mateja79
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a mateja79 »

Sicer ti ne verjamem, ampak četudi bi bilo res, si pod razno ne želim tipa, ki bi hotel 9 ur sexa in tudi ne tipa za katerim bi se vse punce metale.
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

sej ga nobena ne rabi imeti. važno da sem jaz srečna s tem kar imam. tko da se nobena nerabi obremenjavati s tem :lol:
zvezdica
Jochie
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Jochie »

McLarnovc napisal/-a:
urska.pavlic napisal/-a:sej vem, mene je tudi skor iz stola vrgel smeh :rofl: :rofl:

sirova se teb rola, ker nis ugotovila, da te Jochie jeb* u glavo... :lol:

lapsus calami???
:D
Mahagonij
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: LJ

Neprebrana objava Napisal/-a Mahagonij »

mateja79 napisal/-a:Tisti z majhnimi so boljši, ker se bolj trudijo v tehniki. Tisti z veliki so pa tako samozavestni, da mislijo, da je dolžina vse. Res ima vsako svoje prednosti.

Joj pa čist smo izven teme. Se opravičujem.
To je pa kr neki, res... uni z večjimi tiči nimajo tehnike? Kr. Neki. Nima vsaka stvar svojih prednosti. Majhen tič ima 0 prednosti.

Točno ta scena na katero sm opozoril. Folk vedno neki nabija, da je vse ekvivaletno. Zakaj pa mi potem zenska rece, da ima nek tipo majhnega, in da je ne zadovolji dobr? Očitno, bi model moral bit blazni tehničar, sam k ni.
Že celotna ideja, da ostaja taka stvar kot je tehnika, se mi zdi bullshit...sej ne igram tenisa s tičem.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

Mahagonij napisal/-a:
mateja79 napisal/-a:Tisti z majhnimi so boljši, ker se bolj trudijo v tehniki. Tisti z veliki so pa tako samozavestni, da mislijo, da je dolžina vse. Res ima vsako svoje prednosti.
To je pa kr neki, res... uni z večjimi tiči nimajo tehnike? Kr. Neki. Nima vsaka stvar svojih prednosti. Majhen tič ima 0 prednosti.

moram se strinjat z Mahagonijem.
Ženska, ki še ni izkusila prave batine, ne more rečt, da ima majhen ti* kakšno prednost :D In tisti z velikim niti ne rabi neke hude tehnike (če mene vprašaš), če ga znaš ti uporabit :wink:
Uporabniški avatar
urska.pavlic
Komunikatorka
Komunikatorka
Kontakt:

:zustimm:
se strinjam
zvezdica
panterica
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Tam nekje

Neprebrana objava Napisal/-a panterica »

lovefrance napisal/-a:
Mahagonij napisal/-a:

moram se strinjat z Mahagonijem.
Ženska, ki še ni izkusila prave batine, ne more rečt, da ima majhen ti* kakšno prednost :D In tisti z velikim niti ne rabi neke hude tehnike (če mene vprašaš), če ga znaš ti uporabit :wink:

No jaz sem probala majhne in velike in se ne strinjam z vama. Mahagonij najbrž imaš velikega in smo te užalili, ker spo povedali, da lahko isto zadovolji tudi majhhen. Ni vse v velikosti, ampak je važna tudi kvaliteta. In tudi punce nimamo vse enako dolge nožnice. Torej jaz velikih ne maram, ker me z velikimi boli in ne more celega dati notri, kar pa mi ne paše toliko kot, če je cel v meni. Smo si pač različni.
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ninni_89 »

vem da se vam zdi kr neki ampak... še zmeri nism srečna. govorila sem s kolegom, ki je rekel da nimam prihodnosti, da se mu zdi da se fantu ne zdim več privlačna itd. sploh nevem kaj naj naredim. ker toliko časa (gre 3.teden) mi je ful čudno. pa nisem paranoična al pa kaj sam nevem kaj mu je. danes sploh je bil ful čuden, sploh nič ne govori z mano, nevem kaj mu je. :(
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a ninni_89 »

sirova štručka napisal/-a:čičnta se dol, pa se pogovorta al pa si fuck frenda najd

to prvo sm že probala, pa zmer reče, da ni nič z mano narobe itd itd. kaj pa pol? ker mi niti noče povedat nič.
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:00, skupaj popravljeno 1 krat.
Odgovori