fant in sms-si

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Nesanica »

v-e-s-n-a napisal/-a:Pač zaupam mu, da mi je zvest. Tako kot on meni.....seveda pa je res, da nikoli ne moreš rečt nikoli...

Dejansko bi če bi te tip prevaral samo enkrat v nekaj letih spakirala kufre in šla? :eek:
Uporabniški avatar
McLarnovc
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a McLarnovc »

Nesanica napisal/-a:Dejansko bi če bi te tip prevaral samo enkrat v nekaj letih spakirala kufre in šla? :eek:

Kaj je pa to za eno vprašanje? :eek:
...mini kikle nosjo vse, topless pa ne. Js pa vem zakaj to je...kolena majo vse...gor pa ne...
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

McLarnovc napisal/-a:
Nesanica napisal/-a:Dejansko bi če bi te tip prevaral samo enkrat v nekaj letih spakirala kufre in šla? :eek:

Kaj je pa to za eno vprašanje? :eek:

nekak ne morem dojet da bi ženska pustila tipa samo zaradi enega one night standa četudi je pred tem več let bil skrben in vzoren partner. To se mi zdi mal neumno. ne rečem da se je to zgodilo večkrat ampak enkrat.... mislim da je v tem primeru večletna zveza več vredna kot nek seks... mislim da se vseeno moraš prej pogovoriti in poskusiti dojeti kaj se je zgodilo in predvsem zakaj.
Uporabniški avatar
lovefrance
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a lovefrance »

enim je pa že to preveč, da jih partner tudi enkrat samkrat prevara :? Meni se to zdi normalno, prevara je prevara, pa naj bo ONS ali 1-letno dopisovanje po sms-ih.
Uporabniški avatar
Nesanica
Cosmofrik
Cosmofrik

lovefrance napisal/-a:enim je pa že to preveč, da jih partner tudi enkrat samkrat prevara :? Meni se to zdi normalno, prevara je prevara, pa naj bo ONS ali 1-letno dopisovanje po sms-ih.

jz bi ONS verjetn prebolela, sploh če bi se zgodil v kriznem obdobju. Če bi pa prišlosamo so enomesečnega sms dopisovanja in flirtanja z drugo bejbo bi se mi pa strgal in bi ga definitivno pustila.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Nesanica napisal/-a:
v-e-s-n-a napisal/-a:Pač zaupam mu, da mi je zvest. Tako kot on meni.....seveda pa je res, da nikoli ne moreš rečt nikoli...

Dejansko bi če bi te tip prevaral samo enkrat v nekaj letih spakirala kufre in šla? :eek:

ja. takšna pač sem. verjetno mu nikoli nebi mogla več normalno pogledati v oči, kaj šele da bi si želela sexa z njim.....ker bi pač skos v glavi imela njega in drugo punco.

Ne hvala. Sama bi se preveč mučila....se toliko poznam, da pač ne morem it čez to.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Zakaj, če gre za krizna obdobja ali nek kreg med partnerjema.....ni tipu dovolj, da se dobi s prijateljem in se z njim pogovori o težavah, in se ga z njim napije.
Ne štekam zakaj bi mogu it iskat sex drugam????

Tako da sex z drugo tudi v kriznem obdobju zame ni opravičilo. Kvečjemu je še huje, ker vidiš kak slabič je in ne zna normalno rešit težave s punco, ampak mu je najlažje it k drugi.
Ne moreš preprosto it k prijatelju in si tam zbistrit glave, ob pogovoru z njim??????????????
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Jaz vem kaj bi naredila....in to sem tudi povedala; vam tukaj in njemu.
sirova štručka
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a sirova štručka »

...
Zadnjič spremenil sirova štručka, dne 05. Dec. 2016 20:33, skupaj popravljeno 1 krat.
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Evo odgovor zakaj bi to naredila:

v-e-s-n-a napisal/-a:....verjetno mu nikoli nebi mogla več normalno pogledati v oči, kaj šele da bi si želela sexa z njim.....ker bi pač skos v glavi imela njega in drugo punco.

Ne hvala. Sama bi se preveč mučila....se toliko poznam, da pač ne morem it čez to.

Pa ne samo, da bi sama sebe mučila, njemu nikoli več ne bi mogla zaupat in vsakič ko bi šel kam sam, bi se spraševala, če se bo prevara ponovila (z isto ali drugo punco....to nima veze).

Tako da z moje strani je debata končana. pač moje mnenje...
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

Expo napisal/-a:
Tearjerker napisal/-a:Pač, ja, tipi in smsi niso ravno najbolj kompatibilna stvar na svetu no

Ne posplošuj.
Ti pa ne dajej lažnega upanja, da ste vsi kompatibilni. :P
Pač, valda ni mislila VSEH tipov, ste pa sigurno manj navdušeni nad SMSanjem kot smo punce. :)
Expo
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a Expo »

purple_rain napisal/-a:
Expo napisal/-a:
Tearjerker napisal/-a:Pač, ja, tipi in smsi niso ravno najbolj kompatibilna stvar na svetu no

Ne posplošuj.
Ti pa ne dajej lažnega upanja, da ste vsi kompatibilni. :P
Pač, valda ni mislila VSEH tipov, ste pa sigurno manj navdušeni nad SMSanjem kot smo punce. :)

Vsekakor ne vsi, zase lahko rečem, da sem in mi je pisanje SMS-ov v užitek. :P
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

@purple_rain: fenks za obrazložitev stavka Expoju :)

@Expo: what ^^ she said: ne vem no, sam pr nas ko se reče ''niso lih najbolj kompatibilni'' ne pomeni to isto kot ''niso kompatibilni''. Tisti ''lih najbolj'' ma kar pomembno vlogo v stavku in ga nisem po nesreči uštulila noter, ampak namerno.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^vsaj nekdo, ki razume pomen čim boljše ubeseditve svojih misli. :D

Expo, enostavno bi lahko reku "jz pa že nisem tak" al pa karkoli podobnega. :)
Odgovori