ni mu do sexa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

barbie_girl_85 napisal/-a:seveda je isto.....erekcija, penetracija, ejakuacija :D Če gledamo na splošno. Drugače pa so velike razlike (v kvaliteti, kvantiteti, preferencah, načinom seksa, ...)

Si že seksala z nekom, ki preferira žensko dominacijo? Si seksala z nekom, ki je rad "glavni"? Kako do kurca je lahko enako?!?!?
Majhen k, velik k, spretne roke, oralne tehnike..... Ma razlik je kokr hočeš....

Seveda, če si imela neizkušene in izkušene. Če si pa imela že ne tako mlade fante, ki so imeli za sabo že vsak po par punc pa ni neke razlike.
Ampak pazi, nisem rekla, da ni razlik, ampak v povprečju ni razlike. To pomeni, ker vem, da jih 50% ne bo razumelo, da eden bolje liže, edein ima boljšo, tehniko, drugi spet nekaj drugega, končna faza je pa ista, povprečje vsega skupaj se nekako ne razlikuje. Po mojih izkušnjah ne.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

^^ po tem takem, so vsi kompatibilni v postelji. nekateri se še kako ne ujamejo!
kakorkoli obrnem, mi je ta izjava dobesedno neumna. kot bi to trdila za katerokoli drugo reč. npr. - da imajo vsi isto kondicije, vsi isto izledajo, vsi imajo isti karakter (ko seštejeješ pluse in minuse so popolnoma vsi ljudje v povprečju enaki). pa obupno razmišljaš res.

in ni toliko fore v (ne)izkušenosti (nekaj že- seveda). jaz lahko treniram smučanje vsak dan, pa nikoli ne bom vrhunska smučarka. tudi rišem lahko cele dneve, pa ne bom nikoli slavna slikarka. soseda pa riše krasno! brez kake extra vaje ali šole. tudi pri sexu je tako.
bedarija je trditi, da po nekaj letih vsi sexajo praktično enako. torej bi ti lahko imela za partnerja kateregakoli moškega. ja fino zate, in ubogi tvoj fant.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

Nimam ravno velike številke za primerjat. Ampak se razlikujejo.
Nekateri se ljubijo nežno, drugi ima rad bolj grobo, tretji rad uporablja igračke, četrti seksa kot zajec,.... (samo primeri iz glave :D)
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

claire napisal/-a:^^ po tem takem, so vsi kompatibilni v postelji. nekateri se še kako ne ujamejo!
kakorkoli obrnem, mi je ta izjava dobesedno neumna. kot bi to trdila za katerokoli drugo reč. npr. - da imajo vsi isto kondicije, vsi isto izledajo, vsi imajo isti karakter (ko seštejeješ pluse in minuse so popolnoma vsi ljudje v povprečju enaki). pa obupno razmišljaš res.

Lej ko boš dala vsaj nekaj resnih vez mimo. Boš ugotovila, da ti to, če je nekdo 5% bolj v kondiciji, 5 % bolj lep čisto nič ne pomaga. In tipi pri 30, 35 počnejo vsi približno isto ja, ker imajo že v vsem izkušnje. Pri 20ih najbrž res ne. Če pa si naletela na koga, ki kaj ni hotel početi, ali ki mu ni stal imaš pač drug problem. Jaz teh nisem imela.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

^^ pa ti si prizadeta. ti mi tu trdiš, da je vsak zamenljiv z vsakim. zdaj si vtaknila od bogvekod zraven še težave z erekcijo in zavrteže. -pizda ti materina blesava res. kje je govora o kakih težavah?
ne mi solit pameti, ker si pri 30ih glupa bolj kot marsikatera pri 15ih.
in jaz nočem dati nekaj resnih zvez mino. sem stara dovolj, sem dala skozi dovolj, da vem da ne sexajo vsi enako. zato mi ni treba biti stara 30 in imeti 5 resnih zvez. in kaj imajo veze neki procenti?
če je tebe do zdaj vsak enako pofukal te je mogoče zato, ker ležiš na hrbtu in čakaš zimo. zato ni možen noben drug položaj razen misionarca. če bi bila količkaj pametna bi vedela, da sex je različen s popolnoma vsakim moškim in ne obratno. še liže se vsak drugače. madona pa glupe pičke tu gor.

adjos.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

^^ :rofl: :rofl:

Poglej temo naši moški od 1-10. Prvo alinejo sex. Poglej ocene. A dobiš neko približno enako oceno pri vseh. Torej ni nekih odstopnaj. Upam, da boš vsaj zdaj razumela kaj govorim. Povprečje.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

sanjaanja napisal/-a: Če si pa imela že ne tako mlade fante, ki so imeli za sabo že vsak po par punc pa ni neke razlike.

Ne, seveda ne. Tudi vse ženske seksamo enako. Kr tolaži se s tem....
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Ti se tolaži. Meni se ni treba :)
Uporabniški avatar
monique*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a monique* »

sanjaanja napisal/-a:
Poglej temo naši moški od 1-10. Prvo alinejo sex. Poglej ocene. A dobiš neko približno enako oceno pri vseh. Torej ni nekih odstopnaj. Upam, da boš vsaj zdaj razumela kaj govorim. Povprečje.

Ja ampak to ne pomeni da vsi seksajo enako, jaz si to oceno razlagam kot kompatibilonst med partnerjema.
Uporabniški avatar
Tearjerker
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a Tearjerker »

^^Oz. tekmovanje na cosmoforumu, češ da, če ena da 10, ne sme nobena manj, ker pol nisi ekstra super kul (kot če npr. ima tvoj dragi manj ko 19 centimetrskega in ga morš z lupo iskat - madona, mnda ja ne bo tega nobena priznala).

Kar se kregarije tiče.... she said it all:

barbie_girl_85 napisal/-a:Drugače pa so velike razlike (v kvaliteti, kvantiteti, preferencah, načinom seksa, ...)

To da so vsi isti, me spominja na zadevo, ko se nekdo skrega s petimi ljudmi in so itak vsi oni čudni, sam pa ne pokapira, da je očitno od tisti čudni skupni imenovalec, ki ne štima tamle vmes.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

monique* napisal/-a:
sanjaanja napisal/-a:

Ja ampak to ne pomeni da vsi seksajo enako, jaz si to oceno razlagam kot kompatibilonst med partnerjema.

Poglej saj ne govorim, da vsi sexajo enako, ampak da na koncu ko čez vse potegnemo neko črto za povprečje jih vse nekako enako ocenimo. Vse smo - ste podale približno isto oceno. Nobena ni rekla moj pa zanič sexa in dala oceno 2.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Tearjerker napisal/-a:^^Oz. tekmovanje na cosmoforumu, češ da, če ena da 10, ne sme nobena manj, ker pol nisi ekstra super kul (kot če npr. ima tvoj dragi manj ko 19 centimetrskega in ga morš z lupo iskat - madona, mnda ja ne bo tega nobena priznala).

Evo to. Ti si dojela bistvo. Vse ocene enake, po drugi strani se pa govori kakšne razlike so. Ocene na forumu torej niso realne. Je pa res, da moji ljubiji so vsi govorili, da v končni fazi ni neke razlike med ženskami.
purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^ :wall:
Nisi poštudirala, da so to subjektivne ocene? In če bi si tiste punce zamenjale partnerje (teoretično; ker drgač je to"fuuuj, nee, kako morš, o groz, waaaa", ane) - misliš, da bi isti osebki dobil iste ocene? Ne bi rekla.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

sanjaanja napisal/-a: Je pa res, da moji ljubiji so vsi govorili, da v končni fazi ni neke razlike med ženskami.

torej niti ti nisi izstopala iz povprečja. to je tvoj bad in ne tvoja prednost pa ne pokapiraš. :D :D torej sex s tabo ni nič posebnega in si lahko zamenljiva. mene bi bilo to sram napisati. nekateri nimajo sramu. fajn da se hvališ s povprečnim sexom (to=baba, ki le leži, kot sem ti že prej napisala). saj ena, ki nekaj pričakuje v postelji ne bo z zadovoljna z vsakim 30letnikom, ki jih je že 5 podrl, ker itak kao sexa kot vsi. bolna logika.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

purple_rain napisal/-a:^^ :wall:
Nisi poštudirala, da so to subjektivne ocene? In če bi si tiste punce zamenjale partnerje (teoretično; ker drgač je to"fuuuj, nee, kako morš, o groz, waaaa", ane) - misliš, da bi isti osebki dobil iste ocene? Ne bi rekla.

Lej, ker ne razumeš, in da si ne boš glave razbila. Ne komentiraj mojih prispevkov, če ti grem na jetra.
Odgovori