Ko srečaš bivšega fanta, ljubimca, ff....
- positive vibration
- Cosmofrik
Kdo pa govori o tem, da se zveza konča, ker mimo prikoraka lepši (in kao boljši)?
Normalno, da si pri 22 letih ne bom izbrala istega fanta, kot je bil tisti, s katerim sva bila zaljubljena, ko sem štela 15 let. Čeprav je bil (in še je) super dečko, malo se je poredil, drugače pa še vedno faca in pošten, so mi zdaj pomembni tudi drugi dejavniki.
Normalno, da si pri 22 letih ne bom izbrala istega fanta, kot je bil tisti, s katerim sva bila zaljubljena, ko sem štela 15 let. Čeprav je bil (in še je) super dečko, malo se je poredil, drugače pa še vedno faca in pošten, so mi zdaj pomembni tudi drugi dejavniki.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
delusional napisal/-a:em, ne, če te buli in obrača, najbrž ni zarad tega, ker ga čisto odbijaš...
ja, pač tipi so vizualna bitja, medtem ko sem meni človek tudi fizično zagnusi, če se stvar grdo konča (no, sej lepi konci ne obstajajo)...
vaše izkušnje?
Nevem od kdaj ženske niso vizualna bitja ! wtf, Ljudje smo Vizualna bitja! in ne, moja bivša mi je bla nekoč wtf huda p***a, pa jo sedaj ne vidim niti malo privlačno in se je nebi dotaknil ni z * štapičem * !
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
sirova štručka napisal/-a:ne vem, če sem že srečala koga tako zabitega, pa poznam kr dost ljudi.
Jaz pa že. Tebe.
Hvala za žalitev. Ampak iz tega foruma se bom pa res odjavila, ker ste tukaj same nezrele punce, razvajene in otročje punce, ki živite v pravljici in sanjate, sanjate in pojma nimate o nobeni stvari. Edina skrb vam je, da se norčujete iz drugih in jih žalite.
Največji razlog si pa ti!!!!!!!!!!!
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Sway napisal/-a:delusional napisal/-a:
ja, pač tipi so vizualna bitja
Nevem od kdaj ženske niso vizualna bitja !
Erm.... izjava ''tipi so vizualna bitja'' ne pomeni ''ženske niso vizualna bitja''. Tak da cut the crap.
Kar se tiče
delusional napisal/-a: medtem ko sem meni človek tudi fizično zagnusi, če se stvar grdo konča (no, sej lepi konci ne obstajajo)...
vaše izkušnje?
se mi zdi da imam srečo, ker sem uspela do sedaj še z vsakim it narazen na odrasel, kulturen način. Pri meni sicer ponavadi deluje obratno (nekdo mi vizualno ni ravno mega vau, ko pa ga dodobro spoznam in mi pali karakter, mi postane všeč tudi vizualno), ni pa se mi še zgodilo, da bi se mi kdo od bivših prav zagnusil.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
Žurka!sanjaanja napisal/-a:Ampak iz tega foruma se bom pa res odjavila

Lej, če bi ti znala mal boljš razumet prebrano in tud bolj konkretno argumentirat, bi bli vsi bolj veseli in srečni; tako pa ti & co. tega ne znate/nočete znat(?) in pride do takih nesporazumov, žal..
Uuu, kaj pa zdej, k ni *male* in je zate običajno glavni krivec, ti pa si tu in so spet kregi? Hmm...

-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
purple_rain napisal/-a:Lej, če bi ti znala mal boljš razumet prebrano in tud bolj konkretno argumentirat, bi bli vsi bolj veseli in srečni; tako pa ti & co. tega ne znate/nočete znat(?) in pride do takih nesporazumov, žal..
Zakaj bi se jaz trudila razlagat tistim, ki ne razumejo. Škoda časa. Saj eni in isti ne razumete. Torej uspeha ne bo.
No ti pa ne bom dala veselja.
-
- Komunikatorka
nivea9 napisal/-a:
Nimam kaj napredovati, ker sem popolnoma zadovoljna s tem kar imam. Ne vem kaj bi bilo lahko bolje. Jaz nisem sprejela moškega, ki mi ni popolnoma odgovarjal. Ne bi nekoga imela samo zato, da bi ga imela, potem pa zavrgla, ko bi srečala boljšega. Nočem nikoga prizadeti. Hočem reči to, da ko nekoga srečaš ne moreš vedeti, da ta bo pa boljši in niti približno ne moreš stremeti k temu, da boš napredoval na boljšega, ker ne veš, lahko bo pa šlo navzdol. Izbiraš lahko le toliko, da ne bo imel iste napake kot jo je nekdo drug, ampak lahko bo pa imel 5 novih napak. Ampak če nekoga pustiš, potem očitno ni bil vredu.
Jao, pa to ne razmišljaš tekom veze..ampak ko razmišljaš za nazaj najverjetneje ugotoviš, da je vsak "novejši" bivši nekako bil boljši od prejšnjega.. in to je najverjetneje posledica tega da z časom pridobivamo izkušnje, izoblikujemo osebnost in tudi spreminjamo pogled na svet. Z leti torej tudi spremenimo pogled na parnerja, in nekako "iščemo" tistega, ki je čim bolj podoben tistemu, ki si ga zamišljamo.