fant in sms-si
-
- Cosmopolitanka
- Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let
Stripy napisal/-a:Jst pa sam pravim, da ne bodi tako sveto prepričana, da ti bo povedu. Niso to enostavne stvari, kot da rečeš, ej bil sem s kolegom na pjači. Žal.
In tud po parih letih lahko ugotoviš, kak glumac zna bit tip. Ne trdim, da je tvoj tak, daleč od tega, samo da jst enostavno nisem več tok sveto prepričana, da neeee moj pa tega neb naredu, neeee moj bi pa men povedu. Na-a! Izkušnje delajo svoje
Točno to. Več ljudi, ko poznamo, manj smo naivni in manj sveto prepričani v pravljice.
Tmis, bi se strinjala s tabo, vendar nekateri znajo res tok dobr igrat, da sam kapo dol. Zaslužjo si Oskarja
da bi to slišala, kake izgovore majo nekateri, ja neb dojela, da je luzer al pa da laže, je... mater da ne! Jst že zdavni nisem več naivna deklica, ampak sem pa zdele mela priložnost vidt take glumce- omfg, človek nebi verjel, če neb to doživu res.
Je že res, da si marsikdo ne prizna in si zatiska oči pred resnico, oziroma, da noče vidt določenih dejstev, ampak še zmer, eni pa to res tok dobr odpelejo, da jst nism mogla verjet

da bi to slišala, kake izgovore majo nekateri, ja neb dojela, da je luzer al pa da laže, je... mater da ne! Jst že zdavni nisem več naivna deklica, ampak sem pa zdele mela priložnost vidt take glumce- omfg, človek nebi verjel, če neb to doživu res.
Je že res, da si marsikdo ne prizna in si zatiska oči pred resnico, oziroma, da noče vidt določenih dejstev, ampak še zmer, eni pa to res tok dobr odpelejo, da jst nism mogla verjet

sanjaanja napisal/-a:Delusional a veš, da maš mal bolne izjave.
xxxm46 tudi jaz ponoči ne odgovarjam na sporočila.
jah, napisala sem mu ob 12ih zvečer, in po navadi mi je vedno odgovoril tut ob takem času, ali pa še kasneje,....pa glede na to da sem dobila njegov sms nekaj čez 23.uro, bi lahka še na to odgovoril...ampak dobr,ni važno zdej..
pa zlo ste zašli s teme.

Če jaz svojemu fantu ne bi verjela, da mi je zvest, ne bi bila več z njim.
Če bi bil pa sumljiv, pa bi tudi mene preveč razjedalo dejstvo, da nekaj očitno ne štima in ne bi mogla biti tiho....mogla bi ga vprašat, če je bil slučajno s katero drugo? Takrat bi razčistla, če je bil s katero bi pač spakirala kufre in šla.
Pač zaupam mu, da mi je zvest. Tako kot on meni.....seveda pa je res, da nikoli ne moreš rečt nikoli...
....ampak to je že OT
xxxm46....je pač še en v vrsti tipov, ki ne pišejo preveč radi smsov
Prej kot se sprijazniš s tem, lažje ti bo.
Če bi bil pa sumljiv, pa bi tudi mene preveč razjedalo dejstvo, da nekaj očitno ne štima in ne bi mogla biti tiho....mogla bi ga vprašat, če je bil slučajno s katero drugo? Takrat bi razčistla, če je bil s katero bi pač spakirala kufre in šla.
Pač zaupam mu, da mi je zvest. Tako kot on meni.....seveda pa je res, da nikoli ne moreš rečt nikoli...
....ampak to je že OT

xxxm46....je pač še en v vrsti tipov, ki ne pišejo preveč radi smsov

-
- Cosmopsiho
sirova štručka napisal/-a:xxxm46 napisal/-a:jah, napisala sem mu ob 12ih zvečer, in po navadi mi je vedno odgovoril tut ob takem času, ali pa še kasneje,....pa glede na to da sem dobila njegov sms nekaj čez 23.uro, bi lahka še na to odgovoril...ampak dobr,ni važno zdej..
pa zlo ste zašli s teme.
Če je take pozne sms-e dobival od tebe, potem čist štekam, da ga je začel motit.
Kaj zdej blo? Ti je odpisal? Mislim je vse ok?
drgač pa ja, prov brezvezne ste, sicer nimam pojma o čem teče nova debata, ker se mi ne da brat, imamo pa luštn iskalnik, poiščite si temo o kateri zdaj razglabljate ali pa si odprite novo in tam nadaljujte.
ma ne, tu pa tam je dobil gdaj moj sms tako pozno,itak je pa skor vedno odpisal, pa tut on je men pošiljal tak pozno,še rekel mi je na msnju skor vedno da mu nj napišem kej ker gre ven......čez dan sm bla velikokrat js tečna, ker mi je šlo na živce npr. sem ga uprašala gdaj se vidma, pa sploh ni odpisal,pa sm čakala da bo odgovoril,pa ni, pol sm mu pa še poslala kej čeprav ni odpisal (vem,bla sm ZELO butasta)

am..nič ni blo, nič ni odpisal,skratka NIČ.
Glede na to, da ti ni odpisal nič....se ti zdi še vredno sploh vstrajat?
Rajši pojdi svojo pot...
....in se nauči lekcijo za naprej: izi z sms-i. Če je edino, kar ga želiš vprašat to, kdaj se vidita, ga raje pokliči. Pa še malo blablabla in debata se takoj navrže in zaplete za pol ure.
Oz. tipi večinoma ne odpisujejo na sms-e.

Rajši pojdi svojo pot...
....in se nauči lekcijo za naprej: izi z sms-i. Če je edino, kar ga želiš vprašat to, kdaj se vidita, ga raje pokliči. Pa še malo blablabla in debata se takoj navrže in zaplete za pol ure.

Oz. tipi večinoma ne odpisujejo na sms-e.
- Tearjerker
- Cosmopsiho
Ta prvo raztolči gsm z macolo, potem ga sežgi in nato pa zakoplji 6 feet under da bo zaziher
Eh, sej vse vemo kak je, pač ko si zalublen si mal blesav
ampak ti jih je večina tule lepo svetovala (še posebi od izjavi ko ti je rekel da mu nehaj težit z smsi) da ga pusti pri miru. Pač, ja, tipi in smsi niso ravno najbolj kompatibilna stvar na svetu no, ampak da ti pa označi za teženje.... Je pa modro se umaknit, za začetek z smsi, potem pa še z vsem ostalim kar spada zraven.

Brez zamere, ampak zdiš se mi tako otročje naivna (da ne rečem kaj drugega, se bom zadržal), da se držim in zmajujem z glavo ob vsakem prebranem postu. Če se ne motim, sem nekje prebral, da si stara 18, po tvojih temah in sporočilih bi ti jih prisodil 10 manj. Sliniš se za tipom, ki mu povsem očitno ni mar zate in te vrti okoli prsta, sama pa ne premoreš niti toliko samospoštovanja in pameti, da ga direktno skenslaš, po hitrem postopku. Katastrofa.
Upam da te kmalu sreča pamet, bil bi že skajni čas.
Ne posplošuj.
Upam da te kmalu sreča pamet, bil bi že skajni čas.
Tearjerker napisal/-a:Pač, ja, tipi in smsi niso ravno najbolj kompatibilna stvar na svetu no
Ne posplošuj.