ni mu do sexa?
- urska.pavlic
- Komunikatorka
- Kraj: domzale
- Kontakt:
- urska.pavlic
- Komunikatorka
- Kontakt:
urska.pavlic napisal/-a:jaz se čist popolnoma strinjam z minni 89. ker pač ves da te ima rad,čutiš. sej še stari pregovor govori :"sej sem ti enkrat rekel da te imam rad,zdaj je tako ko bo pa drugač boš pa že zvedla." ženska to čuti,če je vse pošliftan in čutiš en drugega nemora biti drugače,,

never let the fear of striking out keep you from playing the game!
v-e-s-n-a napisal/-a:Drugače pa smo zdaj čisto skrenili iz teme....
....si sedaj že ugotovila resničen razlog, zakaj mu ni do sexa?
pač ni tak tip ki bi na sex mislil 24/7 (kar je kul), mal sm tut jst pretiravala, mal je to ker smo zmatrani od sonca itd... sam pač ponavad je tko da je na začetku ko si še sveže zaljubljen mal več tega...
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
- urska.pavlic
- Komunikatorka
- Kontakt:
tud z leti je sex res boljši ni pa nujen da je vsak teden pa ceu dan. pa še poves kaj ti paše pri sexu kar pa ne pomeni da še skoz fukaš. prve leta full pol na mesece pol na pol leta. če si skupi 8 let, še ne pomeni,da sta skoz en na drugmu.ker pridejo življenski tempo,službe, rak v družini in res ne misliš tok na sex. 

zvezdica
Se seveda strinjam, ampak najdejo se tudi mladi pari - ko sta še oba študenta, ali pa samo en dela, brez otrok ipd...ko so skupaj 2 leti pa jo slišiš, da sexata z dragim samo še 1x na mesec. Pri takem tempu, jaz sedaj po 5 letih veze, sploh več sexala nebi
(potem se pa čudijo, ko slišijo da dragi drugje namaka
)
Seveda je pa spet odvisno od osebe in para....

(potem se pa čudijo, ko slišijo da dragi drugje namaka

Seveda je pa spet odvisno od osebe in para....
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Če moj mož ne bi hotel seksat z mano, bi zadovoljitev najverjetneje poiskala drugje (in začela s postopkom za ločitev). Tudi če v postelji ne bi "štimalo", bi težko svoje nezadovoljstvo zakrinkala za izrazi zadovoljstva.
Vsekakor pa to ni vedno razlog za varanje, so tudi drugi. Torej, če doma ni seksa, je precej velika verjetnost, da te partner vara (oz bo varal), če pa je doma popoln seks, pa tudi to ni garancija za to, da te ne vera. Mogoče vara iz drugega razloga, kot je nezadovljstvo v domači postelji.
Vsekakor pa to ni vedno razlog za varanje, so tudi drugi. Torej, če doma ni seksa, je precej velika verjetnost, da te partner vara (oz bo varal), če pa je doma popoln seks, pa tudi to ni garancija za to, da te ne vera. Mogoče vara iz drugega razloga, kot je nezadovljstvo v domači postelji.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!