v-e-s-n-a napisal/-a: Kako lahko rečeš, da se imata po enem mesecu veze rada?????? To je čudno in če boš v kratkem to omenila njemu, si lahko ziher, da bo pobegnil od tebe!!!!!!!!!
A obstajajo res striktna in v kamen zapisana pravila glede tega, kdaj se začneš imeti rad?
Drugače pa kje je zdaj avtorica teme? In kako pogosto sta sexala, ker en mesec dni se meni zdi kratko obdobje, glede na to, da upam, da nista že prvi dan in potem mogoče še med menstruacijo ne in zdaj, ko noče,... a sta sploh sexala
ninni_89 napisal/-a:jaz sem včeri z mojim novim bf u bistvu hočem povedat, da je bil učer prvi dan M, in tko se vozva (šla sva na izlet) in pol jst med potjo sploh nism vedla kaj mi je prow čutla sm neverjetno ful sm bla potrebna res ko mam M sem vedno. ampak je bil prvi dan M in ni blo še nevem kaj. nisva si mogla pomagat
Evo tole je avtorica teme napisala v eni drugi temi 31. maja.
Se mi je prov zdelo, da je ista uporabnica, pa sem mogla preverit.
jullia_ napisal/-a:A obstajajo res striktna in v kamen zapisana pravila glede tega, kdaj se začneš imeti rad?
To sicer res ne....ampak da tipu po enem mesecu rečeš Rada te mam.....če to čutiš v sebi ok, ampak da takoj to rečeš??? Se ne znate zadržat? Večina tipov bi takoj pobegnila....kolikor sem se s katerim pogovarjala, vsi to vidijo kot neko navezanost, odvisnost ipd.
Ne vem no, meni se to zdi malo pretirano...če bi tip meni to rekel, bi me šokiralo...
v-e-s-n-a napisal/-a:To sicer res ne....ampak da tipu po enem mesecu rečeš Rada te mam.....če to čutiš v sebi ok, ampak da takoj to rečeš??? Se ne znate zadržat? Večina tipov bi takoj pobegnila....kolikor sem se s katerim pogovarjala, vsi to vidijo kot neko navezanost, odvisnost ipd.
Zakaj bi se pa mogel kdorkoli zadržat, če bi to rad povedal svojem significant otherju? To je pa druga skrajnost, če preveč gledaš filme in bereš babje revije, ene ne morjo dat mira s temi besedami (cuci muci hani bani muc muc kak rada te mam 65x dnevno, ker morjo to nazaj slišat, da jim poboža ego), druge se kontrolirajo da ja ne rečejo prezgodi ker je pa v kozmoju pisal da ti bo tip pobegnu, če mu rečeš to prehitro, s tem da je ''prehitro'' itak povsem relativen pojem. Relax, pa po filingu.
ninni_89 napisal/-a:imava se rada sploh ni dvoma o tem, ali me ima rad ali ne ker se vidi da me ima. ima katera kakšno podobno izkušnjo?
Tuki je blo govora o tem, da je ninni_98 pač von handred prousent šur, da se mata s tipojem rada in rajtam da je htela s tem povedat, da verjetno pomanjkanje seksa ki ga občuti ni posledica tega, da ne bi bilo med njima pristnih čustev. Čutit, da maš nekoga rad po enem mescu jaz mislim da zna bit povsem relano, vsaka zveza se razlikuje in vsak individuum. O tem kdaj kdo pobegne kam zarad katerih besed pa se lahka razpredanje preseli v drugo temo, ker mislim da že obstoja.
1. ne vem kaj je problem če rečeš nekomu po enem mesecu ali prej da ga imaš rad. meni je rekel prvi in to po enem tednu. kje pišejo kakšna pravila po kolkem cajtu lahk to rečeš. ko je to men rekel mi je blo ful lepo ker sem čutla oz. čutim enako. pa nima veze če je blo to po enem tednu al po enem dnevu!!! ker pač sva se super ujela, podobna sva si ...
2. pač sem nardila mal paniko, tud tipom ni skoz 24/7 do sexa btw, kt to ene pišete! tut sm mela M vmes, vroče je, nisi skoz na volji. mal sm brezveze paniko delala to je to.
3. nikjer ne obstajajo pravila kolkokrat na tedn sexaš, kolkokrat rečeš nekomu da ga imaš rad in po kolko času!
4. lep daan naprej!
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
ninni_89 napisal/-a:1. ne vem kaj je problem če rečeš nekomu po enem mesecu ali prej da ga imaš rad. meni je rekel prvi in to po enem tednu....
Meni so pač take in podobne stvari čudne....vse to kar sem napisala v prejšnih postih je pač moje osebno mnenje.....100 ljudi 100 čudi. Vsak dela po svoje.
meni je pač čudno če bi mi tip reku po enem tednu ali mesecu da me ma rad...sej niti ne veva kam to pelje...
Tako kot mi je čudno recimo to, ko bejbe in tudi tipi svoji boljši polovici vsak dan po telefonu na koncu rečejo Ljubim te. meni je pač to čudno...
....drugim ni.
OT: Vsak naj dela po svoje, je pa res, da je to forum in da imam tukaj pravico do svojega osebnega mnenja. Ki pa ga seveda nobenemu ne vsiljujem
glej, nism rekla da ne smeš povedat svojga mnenja. jst sm pač povedla svoje. meni pa ni nič čudno. in kako po enem tednu ne veš kam pelje? če si skupaj z nekom si skupaj. midva si nisva rekla- aha od danes naprej pa hodiva, pač sva to čutla, če bi hotu bit sam f**buddy, si ne bi pisala non stop, al pa klicala, bla pozorna itd, tut njegovih staršev ne bi spoznala in on mojih. pač sva vedla, ker sva oba to hotla bit skup. in thx bogu da nism naletela spet na kakšnega takega v stilu: ma trenutno mi ni do tega, bova vidla kaj bo -blabla.
ps:če ti je čudno da ti fant po enem tednu reče da te ima rad, ti je čudno tudi če te prime za roko ko hodita po cesti?
Po enem mesecu najbrž malo že veš kam stvar pelje. Če ti nekdo reče, da te ima rad je to edino lepo. Je pa mal čudno, če ti to govori vsak dan.
Eni želijo skrivnost hitro deliti z drugimi, drugi spet ne in te ne predstavljajo kar takoj staršem in prijateljem. Spet tisti, ki niso ravno pri 20ih imajo za sabo različne izkušnje in nočejo prehitevati dogodkov, se hitro navezati, želijo postopoma preiskusiti, če je partner vredu itd.
Glede sexa pa pravijo, da z leti itak ni več taka potreba in pride na 1x na teden.
ninni_89 napisal/-a:ps:če ti je čudno da ti fant po enem tednu reče da te ima rad, ti je čudno tudi če te prime za roko ko hodita po cesti?
Ubistvu mi je čudno če me prime za roko....oz. ne čudno, ampak sem pač presenečena. Ker pač tega ne dela. Ker pač ni navajen, tako kot tudi jaz ne, npr. tudi tega, da bova se skos za rokice držala, pa skos lupčkala, pa si vsak teden 1x povedala Rada te mam (ali celo pogosteje), kot tudi to, da je pa po parih mesecih NUJNO da se spozna starše ipd...
....midva delava vse prej kot to...pač nisva tako kot večina ostalih - važno, da nama obema tako odgovarja in da se imava rada.
tut midva si ne govoriva non stop da se mava rada, sam vsake tolko pač, ker je pač lepo slišat. in še enx, kako vem da me ima rad? pač vem. ker če ne se ne bi tako obnašal do mene in bil tak kot je! tako, da tej komentarji da saj ne morem vedet itd- bullshit! vsak ma pač svoje mnenje in vsak drugače čuti.