Kako osvojiti fanta
- delusional
- Cosmopsiho
mojega kroga? jst se ne vrtim v enem krogu, ne spoznavam ljudi preko že poznanih. spoznavam tipe iz vseh koncev in krajev.
zakaj se v tej temi ne pojavi kaka julija in njej podobne, da bi rekle, da je čisto prezgodaj povedala tipu, da bi rada mela vezo in da ni čudno da se je ustrašil... da ne moreš tipu take govorit po 2 zmenkih in da so to prevelika pričakovanja...
zakaj se v tej temi ne pojavi kaka julija in njej podobne, da bi rekle, da je čisto prezgodaj povedala tipu, da bi rada mela vezo in da ni čudno da se je ustrašil... da ne moreš tipu take govorit po 2 zmenkih in da so to prevelika pričakovanja...
Po mojem je tipa dosti težje osvojit, kot žensko...če si do ženske prijazen, pozoren, ustrežljiv,... pa čeprav ji na začetku nisi bil všeč se sčasoma lahko zaljubi. Tipi pa mislim, da če jim ena ni všeč je težko, da jim kdajkoli bo. Zato se morajo ženske v takih situacijah res ful trudit...in sploh ni nujno, da bojo kašni rezultati.
A se ti mal zajebavas.nixie napisal/-a:Po mojem je tipa dosti težje osvojit, kot žensko...če si do ženske prijazen, pozoren, ustrežljiv,... pa čeprav ji na začetku nisi bil všeč se sčasoma lahko zaljubi.

Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- delusional
- Cosmopsiho
- barbie_girl_85
- Cosmofrik
Mahagonij napisal/-a:A se ti mal zajebavas.nixie napisal/-a:Po mojem je tipa dosti težje osvojit, kot žensko...če si do ženske prijazen, pozoren, ustrežljiv,... pa čeprav ji na začetku nisi bil všeč se sčasoma lahko zaljubi.Ta gambit se niti slucajno ne obnese.

In kaj se ni obneslo pri tebi Mahagonij?
Lej, ce bi to, da si do zenske prijazen, pozoren in ustrezljiv, delovalo, bi vsi moji frendi bili v zvezah in fukal k zajci, ne pa da majo 0 seksa in zvez v 5 letih.
Da moras biti prijazen, pozoren in ustrezljiv je tak nasvet, k ga moja mat da ce jo vprasas, kako punco dobit.
Da moras biti prijazen, pozoren in ustrezljiv je tak nasvet, k ga moja mat da ce jo vprasas, kako punco dobit.
Men and women agree on one thing: they both distrust women.
- positive vibration
- Cosmofrik
S tem, ko si mu rekla, da hočeš biti z njim, si ga postavila pred črno-belo situacijo: boš ali ne boš z mano. Glede na to, da je neizkušen, se verjetno boji in noče zajebat, zato je raje rekel ne.
Ok, možno je, da res noče nič s tabo. Ampak glede na to, koliko mejlov si izmenjujeta ... ali ga intelektualno zadovoljuješ in mu je to dovolj, zato ker si mu drugače grda ali je asex ali je gej; ali pa si mu celostno všeč in se boji.
Ne postavljaj ga več pred črno-bele besedne odločitve. Zmenita se, da bosta šla nekam zdaj čez poletje za en dan ali tudi če do oktobra počakaš - potem pa počasi pristopaj do njega z dejanji.
Ok, možno je, da res noče nič s tabo. Ampak glede na to, koliko mejlov si izmenjujeta ... ali ga intelektualno zadovoljuješ in mu je to dovolj, zato ker si mu drugače grda ali je asex ali je gej; ali pa si mu celostno všeč in se boji.
Ne postavljaj ga več pred črno-bele besedne odločitve. Zmenita se, da bosta šla nekam zdaj čez poletje za en dan ali tudi če do oktobra počakaš - potem pa počasi pristopaj do njega z dejanji.
As the shadow follows the body,
As we think, so we become.
As we think, so we become.
Mahagonij napisal/-a:Lej, ce bi to, da si do zenske prijazen, pozoren in ustrezljiv, delovalo, bi vsi moji frendi bili v zvezah in fukal k zajci, ne pa da majo 0 seksa in zvez v 5 letih.
Zato se pa žensk ne sprašuje, kako se osvaja ženske in kako biti zanimiv ženskam.Nikoli, nikdar.
- urska.pavlic
- Komunikatorka
- Kraj: domzale
- Kontakt: