fant in sms-si
-
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
delusional napisal/-a:barbie_girl_85 napisal/-a:Mah, napiš kej v stilu.....dolžna sem ti še en blow job....vabljen.....
to bi mogla napisat. ne pa tiste glupe finte od Nesanice, ki si misli da ima samo ona pičko (žena od njenega tipa pa ne).
Delusional imaš ti rahle probleme s samozavestjo? Na to sem pomislila ker v svojih postih vedno pišeš precej sovražno nastrojeno,kot da bi se počutila ogroženo... Predvidevam da te je nekoč nekdo moral grdo prevarati...
ps.ne mislim tega, samo živim tako kot mi ustreza ob tem pa upam da je na koncu zaradi tega ne bo kdo preveč skupil... Načeloma je tako da kar ne veš ne boli, čeprav vem da večina to vidi kot slab izgovor - ampak lahko bi bilo slabše.
- delusional
- Cosmopsiho
noup, noben me ni prevaral.
nisem nesamozavestna, niti se ne počutim ogroženo, niti ne mislim,da se bo kdaj meni zgodilo da bi me tip prevaral.
pa tudi jaz ne bi nikoli bila z zasedenim tipom. ne, ker je on tak prasec, ampak zaradi sebe, pa malo tudi zaradi druge punce. da bi me rajcalo, ker sem ga speljala (pa tudi če za en f**)? da bi me rajcalo, da ker poriva v mene tiča, ki je "last" neke druge in ona neumnica za to ne ve?
in zelo mi grejo na živce ženske, ki skačejo v zelje, ki rinejo v zasedene tipe, ker vem da je to namenoma. ker hočejo drugim uničit srečo, ki je same nimajo. (da bi se konkretno katera kdaj metala v moje zelje se pa ni, pa tudi se ne bojim da bi se kdaj).
vendar, če bi hotel kak zaseden tip sexati z mano (oz. se je to že zgodilo), in bi njegovo punco poznala ali bi vsaj imela dovolj informacij o njem,da bi lahko prišla do njegove punce, bi ji to sigurno povedala.
nisem nesamozavestna, niti se ne počutim ogroženo, niti ne mislim,da se bo kdaj meni zgodilo da bi me tip prevaral.
pa tudi jaz ne bi nikoli bila z zasedenim tipom. ne, ker je on tak prasec, ampak zaradi sebe, pa malo tudi zaradi druge punce. da bi me rajcalo, ker sem ga speljala (pa tudi če za en f**)? da bi me rajcalo, da ker poriva v mene tiča, ki je "last" neke druge in ona neumnica za to ne ve?
in zelo mi grejo na živce ženske, ki skačejo v zelje, ki rinejo v zasedene tipe, ker vem da je to namenoma. ker hočejo drugim uničit srečo, ki je same nimajo. (da bi se konkretno katera kdaj metala v moje zelje se pa ni, pa tudi se ne bojim da bi se kdaj).
vendar, če bi hotel kak zaseden tip sexati z mano (oz. se je to že zgodilo), in bi njegovo punco poznala ali bi vsaj imela dovolj informacij o njem,da bi lahko prišla do njegove punce, bi ji to sigurno povedala.
-
- Cosmopsiho
- Kraj: Lj
- delusional
- Cosmopsiho
hotela sem povedati, da take ženske, ki skačejo v zelje, pač imajo v glavi, da sta 2 srečna in da je treba to pokvarit. in se smejat uni ženski, ki nič ne ve. to je v bistvu neko sovraštvo do drugih žensk.
mela sem eno cimro, pa v štuku je bil takrat en Nemc na izmenjavi. celo njegova punca je prišla za božične v slo k njemu na obisk za 1 teden. In sta zgledala ful zaljubljena, okol hodila. Moja cimra je takrat prišla vsa nasmejana v sobo in skozi govorila, da kako sta lep par in kam vse sta šla in kako srčkano se obnašata drug do drugega, pa kako je ona lušna. Potem, zadnji dan preden je šel ta Nemec domov, je bla žurka v štuku, in ona je zanalašč ga začela spraševat da kakega tiča ima, in da če ji ga pokaže. seveda sta se šla dat dol. glavno da se je dokazala, da ta veza ni tako srečna kot je zgledala in da ona lahko spelje vsakega. aja, izvirala je iz razfukane družine, oče se je ustvaril novo družino, kamor ni smela, mama isto, kamor tudi ni smela, živela je pri babici, ki je imela 20 let mlajšega fanta.
potem sem en čas poznala eno drugo punco, ki je isto sexala skozi z zasedenimi. potem pa je gledala fotke po fb, ko so ti fanti šli s svojimi puncami na dopuste, ena je bila slikana tudi v kombiju, kjer je njen dragi pred par dnevi sexal s to, ki jo omenjam. ni pa hotela nikomur nič rečt, ker je mislila, da bodo vsi jezni nanjo in da bo jo bodo krivili. punca je imela samo mamo. očeta sploh ni poznala. njena mama je zanosila s poročenim moškim, ki se je potem vrnil nazaj v svoji ženi. nikoli hčerki ni povedala kdo je ta človek. zgleda da je vse v genih.
mela sem eno cimro, pa v štuku je bil takrat en Nemc na izmenjavi. celo njegova punca je prišla za božične v slo k njemu na obisk za 1 teden. In sta zgledala ful zaljubljena, okol hodila. Moja cimra je takrat prišla vsa nasmejana v sobo in skozi govorila, da kako sta lep par in kam vse sta šla in kako srčkano se obnašata drug do drugega, pa kako je ona lušna. Potem, zadnji dan preden je šel ta Nemec domov, je bla žurka v štuku, in ona je zanalašč ga začela spraševat da kakega tiča ima, in da če ji ga pokaže. seveda sta se šla dat dol. glavno da se je dokazala, da ta veza ni tako srečna kot je zgledala in da ona lahko spelje vsakega. aja, izvirala je iz razfukane družine, oče se je ustvaril novo družino, kamor ni smela, mama isto, kamor tudi ni smela, živela je pri babici, ki je imela 20 let mlajšega fanta.
potem sem en čas poznala eno drugo punco, ki je isto sexala skozi z zasedenimi. potem pa je gledala fotke po fb, ko so ti fanti šli s svojimi puncami na dopuste, ena je bila slikana tudi v kombiju, kjer je njen dragi pred par dnevi sexal s to, ki jo omenjam. ni pa hotela nikomur nič rečt, ker je mislila, da bodo vsi jezni nanjo in da bo jo bodo krivili. punca je imela samo mamo. očeta sploh ni poznala. njena mama je zanosila s poročenim moškim, ki se je potem vrnil nazaj v svoji ženi. nikoli hčerki ni povedala kdo je ta človek. zgleda da je vse v genih.
- delusional
- Cosmopsiho
schpeltza napisal/-a:xxxm46 napisal/-a:ne vem, po njegovih besedah sodeč mu je nekaj do mene (glede na to ka mi je govoril, pa rekel da NE laže), dejanja kažejo pa drugo. sicer ne vem, če mu res nebi bilo NIČ do mene mi verjetno nebi več odgovarjal,mi ne bi dal še ene šanse da poskusma...
Jaz bi ti predlagala, da ga vprašaš, kaj hoče od tebe oziroma vajine "zveze"... Ker vrjemi, če boš njegova punca samo takrat, ko bo njemu dolglčas, potem si na boljšem brez njega... Ker sori ampak tale vajina "zveza" zame ni nič...
sem ga že velikokrat uprašala, pa je rekel "ne vem še".
se vsega zavedam ja, in mi gre res na živce že use počasi in bi mu najrajši rekla- po domače povedano-da nj se jeb*, ampak enostavno ne morem (ali pa se nočem potrudit!) ker sm čist nora nanj...
am, ni še nič odpisal!

sem 220% da me nebo poklical. mogoče pa še bo odpisal,ker učasih se je nardilo da je trajal kak dan da je odgovoril na kak sms.
kar mi pa ni jasno, ker prebral ga je itak takoj ko ga je dobil ali pa usaj ko se je zbudil zjutraj (če je že spal slučajno takrat) in ne vem zakaj ne more odgovorit takoj ko prebere,eh.......brezveze.
sicer pa kar sem mu napisala ni blo zastavljeno kot vprašanje, ampak sem mu samo povedla da če se ne boma nič videla je res najbolš da je konc,da pa tega nebi rada ker mi je z njim res lepo in mi je kot oseba zlo vredu, da ga nebi rada izgubila zaradi takih bednih stvari,da bi se oba mogla malo potrudit, pa bi se lahka mela še naprej fajn kot je blo ko sma bla skupi gdaj... (neki v tem smislu je blo, in ja vem da sm butasta ker še kr vztrajam,ampak sem povedala razlog
)

sicer pa kar sem mu napisala ni blo zastavljeno kot vprašanje, ampak sem mu samo povedla da če se ne boma nič videla je res najbolš da je konc,da pa tega nebi rada ker mi je z njim res lepo in mi je kot oseba zlo vredu, da ga nebi rada izgubila zaradi takih bednih stvari,da bi se oba mogla malo potrudit, pa bi se lahka mela še naprej fajn kot je blo ko sma bla skupi gdaj... (neki v tem smislu je blo, in ja vem da sm butasta ker še kr vztrajam,ampak sem povedala razlog

joj punca no. Saj vem, da je težko ampak res mu nehaj gnjavit, ker ga z vsakim smsom bol odrivaš od sebe. Pusti ga na miru za dlje časa in velika verjetnost je (če ne bo našo kake druge), da bo začel pisat pa klicat, ker bo pogrešal žensko družbo. Če pa ne bo pa... jebiga
čez čas se boš smejala sama sebi kaki lope babji si bla
Zakaj pa ga ne pokličeš al pa osebno obiščeš?

“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
― Ralph Waldo Emerson
Dioniz napisal/-a:joj punca no. Saj vem, da je težko ampak res mu nehaj gnjavit, ker ga z vsakim smsom bol odrivaš od sebe. Pusti ga na miru za dlje časa in velika verjetnost je (če ne bo našo kake druge), da bo začel pisat pa klicat, ker bo pogrešal žensko družbo. Če pa ne bo pa... jebigačez čas se boš smejala sama sebi kaki lope babji si bla
![]()
maš še kako prav

sicer pa ne vem kera (druga) bo hotla takega tipa,če ji bo takle delu (pa čeprau mu bo ful huda, tk ko je men reku da sm, pa super pa use...blablablaa)
klicat ga ne mislim, ker tut on mene ne...obiskat ga pa ne morem ker še nimam izpita. sicer mi je reku ta teden da nej pridem h njemu,po mene on ni mogu pridit ker ni mel avta, ampak useeno nism hotela it tja (čeprav bi laka prišla do njega) ker ma skos celo familijo doma,njegovih stršev pa niti nism pripravljena spoznat če še njega ne poznam dovolj.itak pa tut on je bil pri men ko sm bla SAMA doma, ker tut noče pridit ko nisem sama in "spoznat staršev"... (kar tut js nočem)