šli bi pred rezultati mature, za slab teden. pomoje je to zgornja meja, ker se bomo naveličali enakega žuranja vsak dan.
in točno že vem, d abom vse poznala, ker ko gledam slike prejšnih let so tam res sami Slovenci..

šli bi pred rezultati mature, za slab teden. pomoje je to zgornja meja, ker se bomo naveličali enakega žuranja vsak dan.

Jaz grem letos po dolgem času na Pag, ampak kopat se ne mislimo v Zrćah, pač pa samo žurat, plažico pa mamo itak zraven apartmajske hiše.
Vem pa, da bom po enem tednu mela že poln k... vsega, ampak če ne drugega bom vsaj na morju, ker doma sem itak celo leto. 
Tamala_mrha napisal/-a:Ma saj v bistvu je vedno na morju tako, da ti rata po določenem času dolgčas, ampak če mi finančno znese, sem raje dva tedna na morju kot samo en teden.![]()
.
Vem za eno plažico, ki je zastonj in lepa, upam si trditi da tudi sorazmerno čista, čeprav se tam "utaborijo" kakšne družinice dobesedno z avtom na plaži, ampak ok... Lahko napišete tudi za kakšne plaže, ki so plačljive, sam da so lepe in po možnosti ne preveč polne. Aja, če se bojite množičnega napada na tisto plažo, lahko posredujete infos tudi po zs. 

--ja res
Ampak bilo je noorooo&nepozabno! To res moraš videt in doživet,ne bo ti žal!