Ko srečaš bivšega fanta, ljubimca, ff....

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
delusional
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a delusional »

ne eno ne drugo. :razz:
VaNiLliA
Sramežljivka
Sramežljivka
Kontakt:

Neprebrana objava Napisal/-a VaNiLliA »

se podpišem pod bistvo tega sporočila:
Nesanica napisal/-a:men se zdi pa to normalno... samo pri meni je enako pri obeh se mi zdi, saj po vsaki romanci ostane tisto nekaj nostalgije.Ravno prejšnji teden sem naletela na svojega bivšega ff s katerim sva se dobivala precej časa in takoj ko sva se videla sva avtomasko oba stopila en proti drugemu in se objela. Nisva se videla skoraj eno leto,končalo se je bolj tako - ne najbolje.Ampak ko sva se pogledala mislim da je bilo obema jasno kaj sva videla drug na drugem in nobeden ni ob tem pomislil na nič slabega. Meni je ostal tak topel občutek da sem očitno nekoč pustila sled v življenju nekoga in enako on v mojem -tako da niti podrazno nisem pomislila ewww kaj sem videla njemu.

dva meseca nazaj pa sem srečala bivšega s katerim se je končalo res grdo,vendar so minila tri leta in pol. včasih sem razmisšljala ewww kaj sem videla nanjemu, zadnjič pa je naročil rundo za celo mojo družbo in prišel do mene, vprašal če moti in sem rekla da ne. Nato sva se pogovarjala skoraj dve uri in na koncu mi je rekel da mu ful pomeni da ga ne gledam grdo. in tudi meni je ful pomenilo da si je vzel čas,požrl ponos in mi pojasnil določne zadeve. Sedaj spet vem kaj sem videla na njem - me je spomnil.

Mislim da v odnosih v kolikor je bilo prisotno tudi prijateljstvo in ne samo seks, ne moreš nikoli reči eeeww kaj sem videla na tem kretenu. Ljudje se spreminjamo in spremembe so tisto kar zasovražimo. če pa misliš da je bil tvoj bivši kreten ne pozabi kaj si bila potem ti da si se sploh zapletla z njim.

je pa bolj zanimivo kako odreagiraš na srečanje z bivšim, ki splih ni bil nikoli čisto tvoj ali sta dolga leta mutila pa je brez razloga vse izpuhtelo s časom. Uglavnem, da ni blo nekih sporov ali sporazumnih prekinitev (zaradi konkretnih razlogov) takšnih in drugačnih zvez.
nivea9
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a nivea9 »

Mislim, da ne bulijo vame kar vsi bivši in tudi jaz do njih ne gojim nobenih čustev. Z enim recimo še vedno grem na pijačo, z drugim mogoče izmenjam par besed, če se srečava, s tretjim se še pozdraviva ne. Tako, da jaz nekega posploševanja kako je potem ne vidim.
Nivea
IloveCoffee
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a IloveCoffee »

Vizualna bitja smo. Če dobr zgledaš je čist možno, da si je mislu neki v smislu "prekleta k**** sovražim jo... samo pof**** bi jo pa še 1x" :D :cry:
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka
Kraj: Gorenjska, Starost: 30 let

Neprebrana objava Napisal/-a sanjaanja »

Dajte no videz "ni" pomemben.

Drugače jih pa sploh ne srečujem.
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Re: Ko srečaš bivšega fanta, ljubimca, ff....

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

delusional napisal/-a:Zanimivo je, da tudi če se zveza ali stvar konča na grd način....
potem ko se dva naključno srečata čez nekaj časa... ima tip še vedno jezik do tal in si te ogleda od glave do pete in je še zmeraj impresioniran od tvojega izgleda...

tebi pa tudi, če ti je bil ful ful hud, ti zdaj niti malo več ne potegne ko ga vidiš, ker ko se ti človek zameri, ti postane tudi vizualno antipatičen in si misliš... joj, kako mi je bil on sploh všeč?

prevec verjames v to, da si najlepse dekla dalec naokoli .... odrasti
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Res ja kje vidite tipe, ki z jezikom do tal gledajo za puncami. Mogoče v OŠ, ko samo gledajo.
Uporabniški avatar
Stripy
Debatorica
Debatorica
Kraj: Ljubljana

Neprebrana objava Napisal/-a Stripy »

In to bivše :eek: Dj ne klobasej neumnosti no!

Vidiš tist, kar hočeš vidt! :D
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Little fairy »

Mah, ima delusional kar prav. Opažam v svoji okolici, da bivši "zijajo", pa naj gre zame al za moje prijateljice. Pogled pove vse...in ja, zijala prodajajo tud takšni, ki so nas prizadeli, da ne govorim o tem, da so z vsem na tekočem, kaj se z nami dogaja. Od kod jim info, mi ni jasno :gruebel:
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
Uporabniški avatar
*frisko*
Debatorica
Debatorica

Neprebrana objava Napisal/-a *frisko* »

Little fairy napisal/-a:Mah, ima delusional kar prav. Opažam v svoji okolici, da bivši "zijajo", pa naj gre zame al za moje prijateljice. Pogled pove vse...in ja, zijala prodajajo tud takšni, ki so nas prizadeli, da ne govorim o tem, da so z vsem na tekočem, kaj se z nami dogaja. Od kod jim info, mi ni jasno :gruebel:

ocitno sem prestara za tale forum.

al dejansko vsi zivite na vaseh, kjer se ves folk v vsakega vtika'??
Uporabniški avatar
positive vibration
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a positive vibration »

Jaz svojih bivših sploh ne srečujem...
Vsaj ne on regular basis, če že mogoče 1x letno, da mi kateri vleti pred oči. Izgleda, da sem pač vedno izbirala tolko na nivoju fante, da lahk normalno spregovorima besedo ali dve, brez, da bi padel v moj dekolte.

Ne vem, idioti take sorte me nikoli niso zanimali, sorry, ampak ti ne znam svetovat.
There once was a note
pure and easy
Playing so free,
like a breath rippling by...
Uporabniški avatar
tmis_
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a tmis_ »

Izgleda, da sem pač vedno izbirala tolko na nivoju fante, da lahk normalno spregovorima besedo ali dve, brez, da bi padel v moj dekolte.

Word.
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Če nekdo buli še ne pomeni, da misli pozitivno. Kaj pa če buli z mislijo: "joj kako sem lahko bil s tole kozo".

Ker jaz biljenja pri tipih za bivšimi res ne opazim, sploh pa ne z jeziki do tal.
Uporabniški avatar
Little fairy
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a Little fairy »

Vsi moji bivši so normalni fantje, dvomim, da si kateri o meni misli, da sem koza, saj sem z vsemi imela korekten odnos. Pa tud če si bi, v koze načeloma noben ne želi zijat, al pač?
Z vsemi se lepo pozdravim, se normalno vedem, tud kakšno rečem...
Delusional, ti pa ne odpiraj več takšnih provokativnih tem, ker potem vse ostale deklice začnejo podajat komentarje, ki so že na meji žaljivega. :D
"Sanje vsakomur od nas dovolijo, da smo tiho in varno nori vsako noč svojega življenja"
sanjaanja
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Eno je, da se pozdraviš, malo poklepetaš, drugo pa, da se nekdo slini zraven tebe.

p.s. zakaj so bivši, če so tako vredu?
Odgovori