ni mu do sexa?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori
Uporabniški avatar
ninni_89
Komunikatorka
Komunikatorka
Kraj: Ljubljana

ni mu do sexa?

Neprebrana objava Napisal/-a ninni_89 »

no s fantom hodim že en mesec in par dni, vse štima, super se mava, res, ampak zadnji teden sem opazila da se je v tistih rečeh nekako malo ohladil. zdaj, ali samo jaz pretiravam, sam zadnič ko sem ga prašala je rekel da zdaj ko je vroče mu ni toliko, in je zmatran od vročine. ok ok sej vem hodiva ''šele'' en mesec ampak vseeno. super se ujameva ampak to me res matra. imava se rada sploh ni dvoma o tem, ali me ima rad ali ne ker se vidi da me ima. ima katera kakšno podobno izkušnjo?
never let the fear of striking out keep you from playing the game!
Uporabniški avatar
emanuela
Cosmo moderatorka
Cosmo moderatorka

Neprebrana objava Napisal/-a emanuela »

1.Podobna tema je že odprta.
2.Po enem mesecu že vidiš probleme?Ajoj....
3.Mogoče je tipu res vroče, mogoče mu ni.
4.Ne bodi paranoična....EN MESEC!
The world is as you are.
matjazd
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a matjazd »

En mesec :eek:
Kako pa veš, da te ima rad?
Uporabniški avatar
-barbi-
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a -barbi- »

Ja no, pač je vroče...a ti 1x na dan ni dost? :P
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
Uporabniški avatar
Dioniz
Cosmo moderator
Cosmo moderator
Kraj: Maribor

Neprebrana objava Napisal/-a Dioniz »

očitno si malo bol hladne narave in ne razumeš, da zna nam, ki hodimo pri 15 stopinjah v kratkih hlačah pa kratkih rokavih, bit pri 30 presneto vroče... prestavi na večerne urice pa bo mogoče bol za.
“To be yourself in a world that is constantly trying to make you something else is the greatest accomplishment.”
― Ralph Waldo Emerson
*Goflaa.*
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a *Goflaa.* »

dej času čas :wink:
Keep smiling =D it makes people wonder what you're up to.
Uporabniški avatar
-barbi-
Sramežljivka
Sramežljivka

Neprebrana objava Napisal/-a -barbi- »

Hihi...od začetka pa sploh ko je še vse vroče...
Man hat die Menschen schon halb für sich gewonnen, wenn man sie mit ihrem Namen anredet, weil man sie auf diese Weise eben ihre Persönlichkeit fühlen lässt.
Franklin Delano Roosevelt
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

meni se tut zdi nekam prehitro da mu po enem mesecu zveze ne bi blo do sexa!
Kot so rekle punce, ravno na začetku so tipi ponavadi zelo zagreti za sex... Kaj bi bil pa vzrok da mi do sexa, če ti ne veš, pol mi tut ne bomo vedli, lahko je karkoli, eden od že naštetih ali pa čist neki xy.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

matjazd napisal/-a:En mesec :eek:
Kako pa veš, da te ima rad?

sam res? men na kraj pameti ne pade, da bi tako hitro mela take izjave :D
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Nekam hude probleme imaš za začetek veze. Kdaj pa sta začela sexat in kako pogosto?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

Jst bi počakala, da se tale "ni mu do seksa" vleče malo več kot 1 teden. Že mesec dni veze je premalo, da ocenimo partnerjev libido. Lahko da njegov libido šibkejši (pa je prve 3 tedne bilo pogosteje, zaradi razburljivosti nove veze in veselja ob spoznavanju), lahko da se mu je pojavila kašna težava v tem tednu, je pod stresom, se mu ne da....Vglavnem, nič ne sklepaj in nič ne razmišljaj.....konec koncev je spoznal šele eno tvojo menstruacijo.....počakaj, da jih bo dal skozi vsaj 6 :D

Sicer pa....vprašala si, in dobila odgovor. Fajn bi bilo, da ta odgovor sprejmeš in mu verjameš, drugače ne sprašuj. Ali pa ne vprašaj, in si sama kroji probleme, ki jih drugače ne bi bilo. Sej ženske smo majstori v tem.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
ana27
Kofetarica
Kofetarica

Neprebrana objava Napisal/-a ana27 »

Mogoče ima ta teden on "menstruacijo". Glede na to, da sta en mesec skupaj najbrž težko delaš neke taključke o pogostosti.
Uporabniški avatar
undercover
Komunikatorka
Komunikatorka

Neprebrana objava Napisal/-a undercover »

punca vprašaj ga. boš najprej izvedela :wink:
pa ne delaj panike
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Re: ni mu do sexa?

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

ninni_89 napisal/-a: sam zadnič ko sem ga prašala je rekel da zdaj ko je vroče mu ni toliko, in je zmatran od vročine.
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

Po enem mesecu je res čudno, da mu ni več do sexa s tabo....ponavadi folk vedno največ sexa na začetku zveze in se to ohladi kasneje (po nekaj letih ne po nekaj tednih!!!!)

Lahko da mu je res vroče, lahko pa da ima še kako drugo bejbo pri kateri namaka....morda tip te vajine veze, ki traja 1 mesec, ne jemlje preveč resno ampak bolj kot avanturico, zato se pač še drugje zabava. In če je to res in boš to kdaj ugotovila, ti bo verjetno rekel: ''nisem vedel da ne smem imeti tudi drugih'' ali ''pa saj nisva rekla, da sva v resni zvezi'' oz. ''na začetku itak nikoli ne veš kam stvar pelje in zato tega nisem jemal preresno.....zato se pač nisem omejeval''.

Kako lahko rečeš, da se imata po enem mesecu veze rada?????? :eek: To je čudno in če boš v kratkem to omenila njemu, si lahko ziher, da bo pobegnil od tebe!!!!!!!!!
Odgovori