Modna svetovalnica
-
- Cosmopsiho
-
- Cosmopsiho
- lovefrance
- Komunikatorka
- lovefrance
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
Tudi jaz rabim pomoc.
Poslala sem prosnjo, sicer le za studentsko delo, pa vseeno. Odgovorili so mi naj pridem na krajsi razgovor, spodaj pa dopisali "obvezna je osebno-poslovna urejenost".
Kaj bi ve oblekle, ce bi to napisali vam?
Hvala

Poslala sem prosnjo, sicer le za studentsko delo, pa vseeno. Odgovorili so mi naj pridem na krajsi razgovor, spodaj pa dopisali "obvezna je osebno-poslovna urejenost".
Kaj bi ve oblekle, ce bi to napisali vam?
Hvala

And you don't talk so loud ...
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
An you don't walk so proud ...
Any more ... and what for?
°°Guns N' Roses - Estranged°°
Pomoje to pomeni, da ne prideš ves zanemarjen (zmečkane, umazane obleke) pa tud pomoje kaj preveč 'lahkotnega' odpade (kakšni natikači so zihr no go).
Js bi verjetno prišla v kaki lepši majčki (bluzici), pa zdej ko je vroče verjetno v kakem krilu pa kake bolj elegantne balerinke... Pomoje ni treba pridt zdej v ne vem kakšni obleki. Sej to ti bodo itak na razgovoru povedal kaj točno zahtevajo, drugače jih pa ti vprašaj.
Js bi verjetno prišla v kaki lepši majčki (bluzici), pa zdej ko je vroče verjetno v kakem krilu pa kake bolj elegantne balerinke... Pomoje ni treba pridt zdej v ne vem kakšni obleki. Sej to ti bodo itak na razgovoru povedal kaj točno zahtevajo, drugače jih pa ti vprašaj.
- lovefrance
- Komunikatorka
-
- Cosmopsiho
- delusional
- Cosmopsiho
to pomeni tudi to, da če boš dobila to delo, da boš mogla bit vsak dan tako oblečena. torej nikoli v kavbojkah. in če nimaš take garderobe, jo bo treba kupit. je zelo zelo pomembno kako boš oblečena na razgovoru. to more bit čimbolj poslovno, če je to taka elitna firma. nekaj takih cunj najdeš v bivših trgovinah Clark.
-
- Cosmopsiho
delusional napisal/-a:to pomeni tudi to, da če boš dobila to delo, da boš mogla bit vsak dan tako oblečena. torej nikoli v kavbojkah. in če nimaš take garderobe, jo bo treba kupit. je zelo zelo pomembno kako boš oblečena na razgovoru. to more bit čimbolj poslovno, če je to taka elitna firma. nekaj takih cunj najdeš v bivših trgovinah Clark.
prov res