emanuela napisal/-a:Ok, jaz ne bi tam hotela biti kot primer debelušnega dekleta, ampak samo dekleta, željnega telovadbe
Ne bi bila primer debelušnega dekleta, temveč dekleta, ki se rado zabava in sočasno naredi nekaj za svoje zdravje. Drugače pa tiste o katerih sem govorila....se same tako opisujejo pa nič slabo ni to mišljeno
emanuela napisal/-a:No velja.Bova pač izgledali neumno, ampak skupaj.Glavno, da se švica
Garantiram vama, da bosta zgledali vse prej kot neumno....dekleta pridejo na zabavo, ki jim omogoča tudi rezultate...prosim poglejta si link...pa še kakšne druge forume...VSI so navdušeni za zumbo...mladi, stari, plesalke in NEPLESALKE....zakaj? Ker je zabavno in garantira uspeh...če ne drugega, je prijetno druženje ob eksotični glasbi
Moja ura v Ljubljani je 8€ za enourno vadbo. Obstaja tudi možnost nakupa karte s popustom. Več info na zumba.slovenia@gmail.com, da ne delam prevelike reklame tukaj
sm00tka napisal/-a:to tut mene zanima, ker že dalj časa razmišljam da bi začela. pa zanima me tudi kdaj so termini. hvala za odg... lp
cena vadbe je odvisna od centra, ki to vadbo ponuja....jaz pa vodim zumbo v Domžalah, fitnes center FitFit in v Ljubljani v Športno plesnem centru Buba...
Zumba mi pa nekako ni všeč. Jaz vidim v njej združenje aerobike, plesa in celo trebušnega plesa. Imam rajši vsako zase, tako da me ne intersira. Nisem neka fenica plesa.