No super, če to ni možno bom pa sprobala. Samo še olje nabavim

buubbika napisal/-a:Zato pa uporabljaš vse te izdelke, da se vrnejo v "prvotno" stanje, da se popravijo od tvojega ubijanja le-teh.
Js se ne spomnem, kdaj sem na zadnje prijela za likalnik za lase. Na zadnje mislim da je blo točno na silvestrovo ...
Ker zaenkrat še nobena nima nekih groznih težav z njimi in pa - lasje se prej opazi.Tananda napisal/-a:Po isti logiki bi šla js lahko težit v temo o nohtih, da zakaj ubogo roževino mučite z vsemi pod-, nad- in medlaki, saj so naravni nohti najlepši in najbolj zdravi.
kar se pa nege tiče, pa uporabljaj čim bolj nežen šampon, glede na to, da si lase pogosto umivaš. jaz imam šampon od alverde, pa sem zadovoljna. ni agresiven.
uporabljaj masko za lase 1krat tedensko, lahko vmešaš vmes še olivno, avokadovo, arganovo, kokosovo olje, po želji. pusti pa si jo najmanj pol ure gor. meni je super maska od gliss kur.
pri vsakem umivanju pa si nanesi še balzam, ampak ne na lase ob lasišču, če praviš, da imaš mastne. jaz brez balzama ne morem, ker imam čisto trde lase.