claire napisal/-a:o tem kaj je "bistven pomen" za nekoga, ne moreš ti govoriti. jaz ti pravim le, da se ne delaj svetnico in ne govori, da v tvoji zvezi ni laži. če pa zate niso pomembne je pa druga stvar.
jaz precej bolj lažem znancem, kot pa fantu. ma še vsakemu znancu, ki me je vprašal kako sem, sem rekla "gre" al kaj podobnega, tudi če sem se počutila kot kup nesreče. valda ne bo šla govorit enemu, ki ga na videz poznam, da sem v sesulu. fantu nikoli ne rečem, da sem super, če nisem. ali pa prijateljici. res bi te rada videla kako tašči v fris govoriš dobesedno to, kar si misliš. in smo spet pri gradnji odnosa na lažeh.
kot pobje radi lažejo še koliko piv so spili. in kdaj so prišli domov. nekatere punce to jemljejo kot laž, druge ne. toda ne glede na to, kako si ti sam določeno dejanje/stavek/whatever interpretiraš, še vedno je laž.
and there's nothing you can do about it.
ja znancem se tut jz zlažem občasno, ampak
z znanci nimam zveze, govorimo o grajenju zveze na lažeh. Znancu ne bom razlagala da imam PMS, ali bolečo menzo, z znanci pa tut nimam nekega pristnega odnosa, za to imam prijatelje. S taščo nimam nekih kontaktov, parkrat letno na družinskem srečanju in še takrat me ne vpraša kako sm, žal, tko da z njo debat nimava, zato se ji ne morm zlagat!
Če se mi moj kdaj zlaže ne bi vedla, čist možno da se mi kaj manjšega, jz se njemu nič ne, ker imam rada čiste zadeve in sm svojo zvezo gradila na drugih stvareh, laži ni bilo tukaj vmes. Pije pa tak ne dost, tko da dvomim da bi se mi zlagal da je namesto dveh pirov spil enga.
Ne delam se pa svetnice