buubbika napisal/-a:Od tipa pričakujem, da je odgovoren, iznajdljiv, da me zna cenit (oz. meti rad/me spoštovat) in da je zrel. Če ma to, ga oženim.

No no, tle ni kej za debatirat in iskat izhode kako bi tip spet boljš izpadu (:roll:); dost nas je takih, da enostavno nočemo vidit svinjaka in se delamo, da je vse a-okayHorus napisal/-a:Caki malo, ce se njemu zdi cisto in pospravljeno, tebi pa svinjak, imas ti ravno toliko pravico zahtevati, da se on prilagodi tebi, kot on, da se ti prilagodis njemu. Tako da previdno
in pač, taki rabmo mal "spodbude" (nahruljenja tudi, če je treba). Ne verjamem, da positive vajbrejšn ful pretirava tle glede stanja..
Tananda napisal/-a: Najbolj mi je všeč strategija Znajdi se, kdor se lahko.

positive vibration napisal/-a: Da dejansko ne vidi, kdaj je kaj potrebno čiščenja ali pa je treba kaj storit. Ne vem, če je slep, ga bom mogla okulistu poslat, me ma za norca, al pa enostavno nima občutka za to. Enostavno ne vidi, da je koš poln, dokler ni že tolko smeti, da skoraj iz koša ven padajo. Ne vidi, da je od pene za britje cel špegl popackan. Ne vidi, da je stroj opral cote in jih je treba obesit, ker mene ta trenutek ni doma, čez eno uro bojo že zmečkane, čez 3 ure pa bojo že smrdele.
Vse mu je treba dejansko s prstom pokazat in še potem, ko naredi, it preverit, če je vredu narejeno.
Sem se poscala od smeha....si prepričana, da ni poročen? Ker tole me v nulo na nekoga spominja
Sicer naredi vse (kar se mu naroči), sam od sebe pa nič. In dejansko lahko stopi čez supergo, ki jo je tamala privlekla iz hodnika na sred kuhne, ne da bi pomislil, da bi jo lahko premaknil. In sigurna sem, da bi tam lahko stala en mesec, pa bi še vedno čez stopal... 

Že jaz bi rabla nekoga, da bi mene priganjal, ne pa, da moram celo jaz druge! Nikol si nism tega predstavljala, haha, to je tak, ko da bi enonogi priganjal breznogega
Kaj zdaj, kdaj ju boma začeli šolat?
barbie_girl_85 napisal/-a:In dejansko lahko stopi čez supergo, ki jo je tamala privlekla iz hodnika na sred kuhne, ne da bi pomislil, da bi jo lahko premaknil. In sigurna sem, da bi tam lahko stala en mesec, pa bi še vedno čez stopal...