Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%

Skupaj glasov: 153

Uporabniški avatar
v-e-s-n-a
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a v-e-s-n-a »

s0nckic4 napisal/-a:kaj pa da ima vaš partner burno preteklost, vam pa prinese 1 tedn stare izvide s testiranj, da je čist? bi to vplivalo na vaše mnenje?

ne štekam tega tvojega vprašanja.
kakšne izvide prinese, iz kakšnih testiranj???
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:32, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

S prvim delom se strinjam, kar je zame pomemno zate ni nujno da je. Ampak da vsak odnos temelji na lažeh, kot sam praviš, to mi je čista neumnost, če si ga zgradiš na lažeh (tak kot si ga ti recimo v tem primeru) no potem pa res temelji na lažeh, sicer pa ne. :)
Horus

Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

Neprebrana objava Napisal/-a claire »

čuftika napisal/-a: Ampak da vsak odnos temelji na lažeh, kot sam praviš, to mi je čista neumnost, če si ga zgradiš na lažeh (tak kot si ga ti recimo v tem primeru) no potem pa res temelji na lažeh, sicer pa ne. :)

ker sploh ne razmišljaš kaj ti on hoče povedati.
vem da je enkrat v eni temi že tekla podobna debata. če vzameš en banalen primer. npr.: jaz bi šla ful na kavo v lokal. mojemu se pa ne da najbolj, ker kave ne pije, ve pa, da bi jaz res rada šla na kavo in prižgat cigareto. zato bo on rekel, da valda komot greva na kavo. če bi bil iskren bi mi rekel, da se mu ne da it z mano. v bistvu se mi je zlagal. spet drugič on predlaga kino in meni tega akcijskega filma sploh ni za it gledat. pa grem, ker vem, da si želi.
tako da če ti fant na tretjem zmenku predlaga sprehod, boš po vsej verjetnosti privolila, čeprav bi raje šla na večerjo. to so praktično laži, za katere se uporablja izraz kompromis. kaj kdo šteje pod laž, ki ni sprejemljiva je odvisno od posameznika.
toda dejstvo, da predvsem začetek odnosa temelji na lažeh ostaja.
sAv€ ENErgy, plaY in The D@rk.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

malo postov nazaj sm povedala da se zame razlikuje pomembna laž od nepomembne, tvoj opis je zame nepomembna laž.
Razmišljam kaj mi hoče povedat, se pa z njim ne strinjam in pika.
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

je pa še vedno laž. torej dejstva, da se razmerja začnejo z lažjo ne moreš izpodbiti. pa če je zate neka laž nepomembna je lahko zanekoga drugega pomembna in obratno. vsi lažemo. tako je. več lažemo kot si mislimo oz. si upamo priznati.
itak da se ti ni treba strnijati s horusom, ima pa prav.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

laž je, seveda da je, ni pa pod mus da se dogaja na začetku zveze oz. da se sploh dogaja, pogovor je tekel o grajenju veze na lažeh, če se zlažeš o št. prejšnjih partnerjev potem gradiš odnos na laži in če se zlažeš še o čem kar bi utegnilo imeti bistven pomen na razplet še sveže zveze. Če se zlažeš o tem da je tvoja mačka imela namesto 2 recimo 3 mladička, al kako tako nepomembno pol verjetno odnos ne temelji na tem in ga ne gradiš na laži. O nepomembnih stvar pa sploh ne vem zakaj bi lagali, če pa niso pomembne, tko da...
Uporabniški avatar
claire
Cosmopsiho
Cosmopsiho

o tem kaj je "bistven pomen" za nekoga, ne moreš ti govoriti. jaz ti pravim le, da se ne delaj svetnico in ne govori, da v tvoji zvezi ni laži. če pa zate niso pomembne je pa druga stvar.
jaz precej bolj lažem znancem, kot pa fantu. ma še vsakemu znancu, ki me je vprašal kako sem, sem rekla "gre" al kaj podobnega, tudi če sem se počutila kot kup nesreče. valda ne bo šla govorit enemu, ki ga na videz poznam, da sem v sesulu. fantu nikoli ne rečem, da sem super, če nisem. ali pa prijateljici. res bi te rada videla kako tašči v fris govoriš dobesedno to, kar si misliš. in smo spet pri gradnji odnosa na lažeh.

kot pobje radi lažejo še koliko piv so spili. in kdaj so prišli domov. nekatere punce to jemljejo kot laž, druge ne. toda ne glede na to, kako si ti sam določeno dejanje/stavek/whatever interpretiraš, še vedno je laž.

and there's nothing you can do about it.
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a barbie_girl_85 »

čuftika napisal/-a: bolj me je zmotlo dejstvo da si prvi spolni odnos imela pri 13-ih, nič osebnega samo pač, menim da takrat punca niti ni razvita do konca da pa ne govorim koliko je "zrela" v glavi.

Torej nisi dobro prebrala. In ja, tudi mene je "zmotlo to dejstvo", sam sem ga pač mogla sprejet.

Če me fant kot Horus vpraša o spolnih partnerjih, ne vidim fore, da bi se mu zlagala. Zakaj? Da mu bom všeč? Potemtakem bom morala lagati celo življenje in ne bi mogla govoriti z njim o svoji "dejanski" preteklosti. Mene bi to motilo. Sploh pa, čemu bi se trudila, da bi bila všeč nekomu, ki me take kot sem ne bi sprejel? Kar naj se on zlaže, da mu številka ni pomembna, če si želi zveze z mano. Zakaj bi se jaz uklanjala njegovemu mnenju? Al naj se zlaže, da mu cifra ni pomembna, al pa hvala in nasvidenje :P
Dont't wait for the perfect moment, take the moment and make it perfect!
Horus

Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Res je. Eno mal OT vprašanje.....kaj pa trojček? Pride v poštev, da si tvoja izbranka (in ti) privoščita še enega spolnega partnerja v življenju več? :D :D :D

Edit: pa to ni ponudba, da me ne bo kdo kontra razumel :D
Horus

purple_rain
Cosmopsiho
Cosmopsiho
Kraj: Lj

Neprebrana objava Napisal/-a purple_rain »

^^pa sej veš, da bi s tem punci cifra naraščala? Aja, dokler bi ti to mel "pod kontrolo" bi blo pa kul, al kako?
Uporabniški avatar
barbie_girl_85
Cosmofrik
Cosmofrik

Mah sej me niti ne zanima natančen kako..... Sem čist tko iz firbca vprašala, al ja al ne, glede na to, da so ti zvezde naklonjene :D :D :D
Odgovori