Kako hitro med rjuhe?

Zadovolj(e)n/a v postelji.
Odgovori

Kako hitro med rjuhe?

takoj - že na prvem zmenku
7
5%
po tednu dni, ali nekako na 2 - 3 zmenku
35
23%
po 1 mesecu
43
28%
po 2 - 3 mesecih
36
24%
po 4 - 6 mesecih
25
16%
še kasneje
7
5%

Skupaj glasov: 153

čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Neprebrana objava Napisal/-a čuftika »

hmm,barbie_girl- kaj to leti na mene?! verjetno da ne, sm odgovorila sonckici, pa si uletela s svojim postom vmes.
No, sm prebrala konteks glede tvoje preteklosti, pač cifra je kr visoka, ampak nimam predsodkov do oseb z višjo št. spolnih partnerjev, bolj me je zmotlo dejstvo da si prvi spolni odnos imela pri 13-ih, nič osebnega samo pač, menim da takrat punca niti ni razvita do konca da pa ne govorim koliko je "zrela" v glavi. To mi je res prezgodi, leprav mam eno kolegico, ki je tut imela spolni odnos zgodaj (pri 14-ih in je res cool punca), zdej pa pravi da bi raje počala še kako leto če bi lahko izbirala, ker takrat to zanjo ni imelo neko veličino... Ampak sej, vsak dela tko kot misli da je prav.
Horus

Neprebrana objava Napisal/-a Horus »

Uživajte še naprej :) Lep pozdrav od Horusa :schreiben:
Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:32, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

haha, horus, če ženska ni devica potem ne moreš preverit s kolkimi je bla, tko da bo Džeki imel tukaj kr prav. Je nedokazljivo al je imela le enega pred tabo ali pa 20 spolnih partnerjev :) pa ne mi zdej it nabijat o izkušnjah slednje, ker ena če je imela recimo sam 1 al 2 parnerja in bila v dolgih vezah je lahko prav tako izkušena kot ena ki jih je dala čez 20.
Če pokomentiram še to, da če se ti zlaže o cifti spolnih parnerjev je pol cool, če ve da ti to tolk pomeni in takrat ni neumna zate, neumna res ni, je pa lažljivka na kvadrat! :cool:
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

Neprebrana objava Napisal/-a Kika »

Horus napisal/-a:Se pac zlaze. Ce pozna moje stalisce, hoce biti z mano, pa nima niti toliko soli v glavi, da bi malo priredila vseskupaj, je pa ocitno preneumna zame xD

geee, ti si pa blazno pameten in misliš, da si prijel boga za jajca, če gradiš zvezo na neiskrenosti. če se začne pri takih banalnih stvareh, kot so številke, kje se potem konča? koliko mora ženska 'prirediti' svojo preteklost, da jo 'sprejmeš, tako kot je', kot to pričakuješ tudi v zameno od nje?

hvala bogu za tipe, kot Džeki, ki niso zakompleksani in se zavedajo, da je cifra postranskega pomena.

in že to, da bi me tip sploh spraševal o takih banalnih rečeh, kot so številke, bi me naredilo bolj pozorno pri nekaterih drugih njegovih karakteristikah, ki so lahko povezane s tem.
Horus

Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

ne, tudi jaz ne. ne bi pa šla veze direktno in zavestno gradit na lažeh, ker potem to nima nobenega smisla ali prihodnosti.

karakteristikah kot so samozavest, egotripanje na takšne in drugačne stvari, ljubosumje ipd. in vsak namig bi jemala veliko bolj resno, kot drugače.
Horus

Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

a če bi mela več spolnih partnerjev, bi gledal na to kako drugače? :twisted:
Horus

Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

vsak ima svoje fore, to je dejstvo.

ampak meni se zdi, da je število partnerjev in obešanje na le to manifestacija nekih kompleksov, izkušenj iz preteklosti...

ampak saj pravim, za to mi je vseeno. važno je, da si ti s svojo zadovoljen, jaz sem pa tudi s svojim :D
Horus

Zadnjič spremenil Horus, dne 12. Okt. 2010 23:32, skupaj popravljeno 3 krat.
Kika
Cosmopolitanka
Cosmopolitanka

popravek: misliš, da nisi mel izkušenj, ha ha ha :D
Uporabniški avatar
s0nckic4
Cosmofrik
Cosmofrik
Kraj: Over the Rainbow

Neprebrana objava Napisal/-a s0nckic4 »

meni se to, da se mi partner zlaže, koliko jih ima za sabo, sploh če ve, da sem občutljiva na ta podatek, res ne zdi nevemkaka laž. js temu rečem white lie :wink:
in če bi jaz pecala tipa z razmišljanjem kot ga ima horus, bi mu nedvomno priznala recimo da 2-3 tipe, in rekla da alkohol pijem samo ko se nazdravi, pa včasih tu pa tam kak deci vina :D in ker sem totalno hud zadetek, mi bi tist mal alkota spregledu :lol:

novo vpr. za tiste, ki vas motijo visoke številke:
kaj pa da ima vaš partner burno preteklost, vam pa prinese 1 tedn stare izvide s testiranj, da je čist? bi to vplivalo na vaše mnenje?

edit: testiranj za SPB
Zadnjič spremenil s0nckic4, dne 30. Jun. 2010 15:54, skupaj popravljeno 1 krat.
čuftika
Cosmofrik
Cosmofrik

Horus napisal/-a:cutfika, evoluciji se lahko zahvalimo za sposobnost govora. Torej vprasamo xD Ni treba sklepat po izkusnjah :P

Da nekoga obtozujemo za laznivce je pa hipokriticno, saj ga ni cloveka, ki ne bi nikoli lagal ;)

Ker vsi lažejo, potem bom tut jast, ker vsi varajo dejmo še mi :D zelo zanimivo razmišljanje imaš. :wink:
Seveda se vsak kdaj laže, ampak če se zlažeš res nekaj nepomembnega za odnos je drugače kot če odnos začneš graditi na ležeš in ker je sex na začetku odnosa in če se ženska zlaže o št. partnerjev potem odnos temelji na lažeh, ne morm pomagat.
Vsakič ko se zapletem v kako debato tule gor s kakim tipom si samo rečem, eh čufti, sploh ne veš kaj imaš doma. Pa ne poveličujem svojega, je tak kot vsak drug z + in -. Resno, ker stališča določenih osebkov tule gor so meni osebno tako sfaljena da bolj ne morjo bit.
kaj takega met doma in to celo prenašat dolgoročna si prav ne predstavljam. Tak je, jebat ga :P
Horus

Odgovori